همزمان با سراسر کشور و در آستانه فرا رسیدن سال جدید مانور سلامت نوروزی در دانشکده علوم پزشکی ساوه برگزار شد.
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه در این مانور گفت: 22 بازرس بهداشت محیط در قالب اکیپهای بازرسی از اول اسفندماه 1395 الی پانزده فروردین 96 به مدت 45 روز در شهرستانهای ساوه وزرندیه بصورت شبانهروز فعال خواهند بود.
رضا نظری افزود: بازرسان بهداشتی دانشکده علوم پزشکی به صورت مستمر، اماکنی چون مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، رستوران و پارکها را مورد بازرسی قرار میدهند .
وی تقویت، آگاهی و ایجاد هماهنگی بین بخشی و تشدید فعالیتها و نظارت بهداشتی، اماکن عمومی، سامانه تامین آب در ایام نوروز و ارتقای آگاهی مردم و کسبه را از اهداف اجرای این طرح بیان کرد.
این مقام مسئول در دانشکده علوم پزشکی اظهار کرد: بازرسان بهداشت محیط آمادگی کامل در راستای مهیا کردن شرایط مناسب بهداشتی و پیشگیری از عوامل تهدید کننده سلامت مردم در این شهرستان را دارند و مراکز روستائی و شهری این شهرستان را به طور کامل پوشش خواهند داد .
وی بیان کرد: ماموریت اصلی این طرح ارتقای وضعیت بهداشتی اماکن عمومی، مساجد، پارکها و همچنین ارتقاء بهداشت مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی با اولویت رستورانها، چلوکبابیها، قنادیها و ... است .
نظری افزود: در ایام نوروز کارشناسان این واحد به صورت شبانهروزی آماده ارائه خدمت به همشهریان و مسافرین نوروزی هستند و سامانه تلفنی شکایات مردمی 190 به صورت تمام وقت آماده ثبت شکایات بهداشتی مردم است.
وی بیان کرد: در این مانور به دنبال حفظ و ارتقای سطح سلامت شهروندان و مسافران نوروزی هستیم و با افزایش نظارت و بازرسی های بهداشتی از مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی، افزایش نظارت و بازرسیهای بهداشتی از اماکن عمومی، افزایش نظارت و بازرسی های بهداشتی از اماکن مسیر راهی تحت پوشش، نمونه برداری از مواد غذایی حساس مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی و کنترل کیفی آب اشامیدنی (کلرسنجی و نمونهبرداری) در اماکن عمومی و مراکز اقامتی و مسیر راهی به دنبال تحقق اهداف این مانور سراسری هستیم.
نظری با اشاره به پیشرفتهای لازم در خصوص نظارت بر فعالیت مراکز عرضه مواد غذایی و رستورانها گفت: در گذشته نظارت بر عملکرد این اماکن به صورت مشاهدات عینی انجام می شد، اما در حال حاضر به عنوان مثال روغن سرخ کردنی در اغذیه فروشیها و رستورانها توسط دستگاه مخصوص روغن سنج مورد سنجش قرار گرفته و کارشناس مربوطه متوجه می شود که این روغن چندبار مورد استفاده قرار گرفته است.