معاون استاندار و فرماندار ساوه گفت: احداث شهرک صنعتی شهر آوه گامی مهم برای توسعه اقتصادی استان مرکزی است.
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، محمد بهاروند در جلسه ستاد راهبری مدیریت اقتصاد مقاومتی استان مرکزی که در شهر آوه از توابع شهرستان ساوه برگزار شد، با اشاره به ظرفیت بالای شهر آوه در حوزه کشاورزی، دامداری و گردشگری افزود: احداث شهرک صنعتی در این شهر که سهم بسزایی در تولیدات کشاورزی و دامی استان دارد موجب توسعه اقتصادی بیش از پیش آن خواهد شد.
وی در ادامه با اشاره به ظرفیت های بالای شهرستان ساوه و شهر آوه در حوزه معادن نیز گفت: این شهرستان از معادن غنی برخوردار است و احیا و توسعه معدن ظرفیت های خوبی را برای آن ایجاد خواهد کرد، از این رو لازم است حوزه معادن اداره صنعت و معدن شهرستان فعال عمل کند.
فرماندار ساوه با اشاره به رشد 50 درصدی درآمدهای گمرکی، 25 درصدی درآمدهای مالیاتی، 15 درصدی ارزش افزوده و 37 درصدی وارداتی که صرف تجهیز امکانات و به روزرسانی کارگاهها شده است، افزود: این شهرستان از ظرفیت بالای تولیدی اقتصادی برخوردار است.
وی گفت: بزرگترین مرکز گلخانه ای غرب کشور در شهر آوه مستقر است که در فاز اول از مجموع 144 واحد 95 واحد بهره برداری شده و با احتساب اشتغال زایی 6 نفر برای هر واحد در صورت حمایت می توان 294 نفر شغل را برای 49 واحد باقی مانده ایجاد کرد.
بهاروند با اشاره به اینکه اصلی ترین نیاز شهرک گلخانه ای آوه تامین گاز مورد نیاز است، افزود: در فاز دوم نیز از 120 واحد تنها 17 واحد فعال است و در مجموع می توان برای واحدهای فاز دوم نیز 912 نفر شغل را ایجاد کرد.
وی همچنین خواستار واگذاری زمین 20 هکتاری برای احداث پایانه صادراتی انار از سوی جهاد کشاورزی به اداره صنعت و معدن و تجارت شد و گفت: استقرار کشتارگاه برای شهر آوه و نیز ساماندهی ورودی شهر از دیگر نیازهای شهر آوه است.
به گزارش ایسنا، امام جمعه شهر آوه نیز با اشاره به اینکه شهر آوه قطب دامداری استان مرکزی است گفت: متاسفانه سرقت احشام در این منطقه زیاد است.
حجت الاسلام نکوئی ماهانی خواستار واگذاری انشعاب برق و آب برای دامداری های این شهر به منظور رشد اقتصادی منطقه شد و افزود: این شهر در مسیر ساوه به قم قرار دارد اما مردم آن از نبود بازار و میدان میوه و تره بار رنج می برند.
وی با اشاره به جدیدالتاسیس بودن این شهر خواستار ایجاد سایت اداری برای متمرکز شدن ادارات شد و افزود: استقرار برخی ادارات مانند برق و مخابرات مانع از تردد 35 کیلومتری مردم این شهر به مرکز شهرستان خواهد شد.
وی با اشاره به وجود امامزادگان متعدد در این شهر گفت: متاسفانه بقاع این امامزادگان به مخروبه تبدیل شده اند که لازم است میراث فرهنگی نسبت به تسطیح اراضی و دیوار کشی اقدام کند و اداره اوقاف نیز برای احیای آن اقدام کند.
به گزارش ایسنا، قاسم بیطرفان رئیس شورای اسلامی شهر آوه نیز با اشاره به قطب کشاورزی بودن این شهر بر لزوم اجرای طرح آبیاری قطره ای در مزارع و باغات تاکید کرد.
وی گفت: روزانه 70 تن گوشت قرمز از این شهر به صورت زنده ارسال می شود اما از یک کشتارگاه مجهز محروم است.
به گزارش ایسنا، مطالعه و نیاز سنجی احداث شهرک صنعتی در شهر آوه، اختصاص600 تن قیر برای ساماندهی بلوار ورودی شهر، ساماندهی دست فروشان در مبادی ورودی شهر، واگذاری زمین برای احداث پایانه صادراتی انار از سوی جهاد کشاورزی به سازمان صنعت و معدن و تجارت، استقرار کارشناس حوزه معادن در شهرستان با مکاتبه از سوی وزارت صنایع و معادن از مصوبات این جلسه بود.