پنجشنبه 8 آذر 1403 | Thursday 28 November 2024

تمامی اخبار

رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه گفت: اقدام و عمل واقعی به منظور کاهش هزینه‌های بیمارستانی با احداث مجتمع بیمارستانی شهید مدرس ساوه به وقوع پیوسته است.

به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، جلیل کوهپایه‌زاده در نشستی با خبرنگاران افزود: ایجاد مجتمع بیمارستانی شهید مدرس و متمرکز کردن ارائه خدمات درمانی به شهروندان به منظور کاهش هزینه‌های نگهداری از بیمارستان‌ها و مراکز درمانی بود که به صورت پراکنده در شهرستان وجود داشت که این امر علاوه بر رضایتمندی مردم موجب تحقق شعار اقتصاد مقاومتی نیز شده است.

وی بیان کرد: ساخت بیمارستان 17 شهریور با بودجه دولتی و خیرساز به عنوان الگویی در کشور قابل توجه است. این بیمارستان توانسته است با ایجاد بخش‌های گوناگون به یک مجتمع عظیم درمانی تبدیل شود و سازه آن حداقل برای 100 سال قابل بهره‌برداری است.

وی از فعالیت آزمایشگاه دولتی 17 شهریور با پذیرش روزانه بیش از 150 نفر با بهترین تکنولوژی خبر داد و گفت: اخذ مجوز مرکز جراحی محدود دولتی با 10 تخت و 12 اتاق عمل و آغاز فعالیت آن طی ماه‌های آینده و ارائه خدمات دندانپزشکی دولتی با احداث کلینیک تخصصی از دیگر اقدامات بوده است.

رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه در ادامه با اشاره به ایجاد مرکز مولفه‌های اجتماعی موثر بر سلامت مانند فقر، بیسوادی، جهالت و ... گفت: این مولفه‌ها موجب بروز بیماری و بعضا منجر به مرگ می‌شود. از این رو مرکز تحقیقاتی دانشکده نسبت به ایجاد اتاق فکر اقدام کرد تا از نقطه نظرات تمامی افرادی که دغدغه سلامت مردم را دارند بهره‌برداری کرده و بتواند با همکاری بین بخشی در قالب کارگروهی تخصصی موجب ارتقای سطح سلامت مردم شود.

وی همچنین خواستار مشارکت اجتماعی مردم برای درمان بیماری‌ها از طریق جمع‌آوری اعانات مردمی و هزینه‌کرد آن در حوزه سلامت شد و گفت: بسیاری از بیماران سرطانی و نیز بیماران مبتلا به ام‌اس با مشکلات دارویی و درمانی مواجه هستند که این مشارکت اجتماعی موجب تامین بخشی از هزینه‌های درمانی این افراد خواهد شد.

به گزارش ایسنا، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشکده علوم پزشکی ساوه نیز گفت: با تاسیس دانشکده علوم پزشکی ساوه برای اولین بار در سال 1393 در لایحه بودجه، ردیف مستقل اعتباری برای آن منظور شد.

حبیب اله رضایی افزود: با وجود اختصاص ردیف مستقل، اما در سال‌های 1393 تا 1395 میزان بودجه تخصیصی با وجود افزایش سالانه 15 درصدی در کل کشور به طور کامل به این دانشکده تخصیص نیافت.

وی بیان کرد: خوشبختانه در بودجه سال 1396 با افزایش 68 درصدی نسبت به سال 1395 شاهد تخصیص کامل بودجه برای دانشکده بودیم به طوری که بودجه واقعی در این حوزه تخصیص یافت و به جایگاه اصلی خود در حوزه اعتبارات دست یافتیم.

معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه نیز گفت: با استقلال دانشکده زیرساخت های بیشتری در شهرستان های ساوه و زرندیه فراهم شده است و ضمن در اولویت قرار دادن فضاهای فیزیکی، در سه سال گذشته بر تجهیز امکانات نیز تاکید شده است.

رضا نظری اولویت سال 95 را ارائه خدمات بهینه، کیفیت‌بخشی و ارتقای خدمات بیان کرد و گفت: تشکیل پرونده الکترونیک سلامت و سامانه سیب از محورهای کاری سال جاری بود که برای حدود 70 درصد از شهروندان پرونده الکترونیک سلامت تشکیل شد و 50 درصد از شهروندان حداقل یکبار از خدمات آن استفاده کردند.

وی اجرای 20 پروژه ساختمانی با مشارکت دولت و خیرین را از دیگر فعالیت‌ها برشمرد و گفت: عقد تفاهم‌نامه با زندان برای ارتقای ضریب سلامتی زندانیان از دیگر فعالیت‌ها بوده است.

وی ارائه خدمات سلامت به هزار و 529 نفر در مدارس و خانواده‌ها، ارائه خدمات رایگان سلامت و پزشکی به افراد نیازمند و محروم جامعه، آموزش سلامت برای بیش از سه هزار نفر از افراد مختلف جامعه، اجرای برنامه سند پیشگیری از آسیب های اجتماعی نظیر طلاق و اعتیاد و ... ارائه خدمات دندانپزشکی به منظور سلامت دهان و دندان در مراکز مختلف، توزیع سبد کالا برای مادران بی‌بضاعت باردار با همکاری بنیاد علوی و کشف 6400 کیلوگرم مواد غذایی فاسد کشف شده از دیگر اقدامات بوده است.

معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی ساوه نیز به بازسازی ناوگان آمبولانس و فعال‌سازی پایگاه های شهر صنعتی و اورژانس روستایی آوه اشاره و راه‌اندازی آزمایشگاه دولتی، تحویل بیمارستان امام رضا(ع) زرندیه، راه‌اندازی کلینیک مادران پرخطر، اخذ مجوز جراحی نامحدود را از جمله فعالیت های حوزه درمانی بیان کرد.

هادی محنتی با اشاره به وجود 560 تخت بیمارستانی در مراکز دولتی و غیر دولتی شهرستان ساوه و زرندیه گفت: این میزان تخت بستری به نسبت جمعیت این دو شهرستان نسبت به میانگین کشوری مطلوب است و جوابگوی جمعیت دو شهرستان خواهد بود، اما با استاندارد جهانی مقداری فاصله داریم.

در ادامه مدیر غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی ساوه با اشاره به راه اندازی مرکز اطلاعات دارویی و سموم گفت: این سامانه پاسخگوی پرسش‌های شهروندان در خصوص اطلاعات دارویی و سموم است.

ساسان گازرانی افزود: برخورد با عطاری‌ها و تشکیل کمیته نسخ به منظور بررسی نسخ و معقولانه‌تر شدن تجویز داروها، نظارت بر تولید مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی و نیز عرضه مواد غذایی و اخذ موافقت اصولی آزمایشگاه همکار از دیگر فعالیت‌های حوزه غذا و دارو بوده است.

معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی ساوه نیز به افزایش 1.5 برابری خوابگاه دانشجویان دختر دانشکده اشاره کرد.

محمد قربانلی افزود: علاوه بر ایجاد امکانات رفاهی و زیرساختی برای دانشجویان در راستای برگزاری مسابقات قرآن و تفسیر، برگزاری اردوی کارکنان و دانشجویان و اعطای وام و تسهیلات از حوزه ازدواج، تحصیل و ودیعه مسکن اقدام شده است.

در ادامه قائم مقام مشارکت های مردمی دانشکده علوم پزشکی ساوه نیز گفت: بالغ بر 100 میلیارد ریال به همت خیرین برای احداث بیمارستان‌های تحت پوشش دانشکده و چندین درمانگاه و دانشکده پرستاری و مامایی در ساوه اهدا شده است.

مرتضی صبوحی افزود: در حوزه ورزشی نیز دانشجویان دانشکده در تمامی مسابقات و المپیادهای ورزشی حضور داشته و در دهه فجر امسال 192 کارمند در مسابقات ورزشی شامل 9 رشته شرکت کردند.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان زرندیه نیز دغدغه اصلی مردم این شهرستان را عدم جایگزینی بیمارستان شهدای آسیابک به بیمارستان امام رضا(ع) بیان کرد و گفت: با توجه به اتمام ساخت بیمارستان امام رضا(ع) توسط وزارت راه و شهرسازی و تحویل آن به وزارت بهداشت و آغاز عملیات تجهیز این بیمارستان، یکی از نگرانی‌های مردم این است که با آغاز بکار این بیمارستان جدیدالتاسیس، بیمارستان قبلی شهدای آسیابک زرندیه غیرفعال شده و بیمارستان جدید جایگزین شود.

محمود کریمی افزود: همجنین با اشاره به آغاز رسمی مرکز تحقیقات در دانشکده علوم پزشکی گفت: از آنجاکه وزارت بهداشت به تنهایی قادر به تامین سلامت مردم نبوده و 75 درصد تامین سلامت مردم از طریق مشارکت بین بخشی خواهد بود امیدواریم راه اندازی این مرکز موجب ارتقای سلامت شهروندان شود.

معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده علوم پزشکی ساوه نیز با اشاره به افزایش آمار دانشجویان از 170 نفر به 608 نفر گفت: این افزایش میزان دانشجو به دلیل برخورداری دانشکده از 10 رشته است.

حمیدرضا برادران به ارتقای رشته مامایی از کاردانی به کارشناسی در اجرای طرح تحول آموزشی اشاره کرد و گفت: مجوز 10 هیئت علمی برای دانشکده نیز اخذ شده است و به زودی شاهد آغاز فعالیت اتصال به شبکه غدد زیر نظر پژوهشکده غدد دانشگاه تهران خواهیم بود.

رئیس مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی ساوه نیز گفت: براساس برنامه ششم توسعه دانشکده علوم پزشکی ساوه باید از 7 پایگاه فوریت‌های پزشکی برخوردار باشد.

نعمت‌اله عزیزی افزود: امکان سنجی استقرار اورژانس هوایی نیز در این شهرستان صورت گرفته و با پیگیری‌های لازم امیدواریم که بتوانیم زیرساخت لازم برای فرود بالگرد را فراهم کنیم و این شهرستان از اورژانس هوایی برخوردار شود.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group