فرماندار ساوه گفت: هم اکنون آمادگی واگذاری زمین از 200 متر به بالا در شهرک صنعتی سرمایهگذاری خارجی وجود دارد و به منظور تسهیل و تشویق سرمایه گذاران با اعمال سیاستهای حمایتی زمین قابل واگذاری با نرخ دولتی و با شرایط اقساطی به متقاضیان واگذار میشود.
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، محمد بهاروند در جریان بازدید مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی کشور از شهرک صنعتی در حال احداث سرمایهگذاری خارجی در ساوه از واگذاری زمین به 24 واحد صنعتی و تولیدی در این شهرک صنعتی خبر داد و افزود: احداث این شهرک صنعتی مصوبه دولت است تا با عنوان شهرک صنعتی سرمایهگذاری خارجی فعالیت کند.
وی از این شهرک صنعتی به عنوان مکان مناسبی برای حضور سرمایهگذاران خارجی یاد کرد و گفت: با احداث این شهرک و تامین زیرساختها شاهد حضور مستمر و مدام هیاتهای خارجی سرمایهگذاری هستیم. در واقع یکی از برکات برجام و سیاست دولت در توسعه اقتصادی کشور همین است.
بهاروند نزدیکی شهرک صنعتی سرمایه گذاری خارجی به تهران و مجاورت آن با بزرگترین شهر صنعتی و قطب صنعتی کشور را امتیاز مهمی برای تقویت انگیزه و حضور سرمایهگذاران خارجی دانست.
وی خواستار معرفی بیشتر این مجموعه عظیم صنعتی و تولیدی کشور شد تا بتوان با اطلاعرسانی بیشتر زمینه حضور سرمایهگذاران بیشتری را فراهم کرد.
به گزارش ایسنا، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی کشور در سلسله برنامههای بازدیدی خود از شهرک های صنعتی کشور امروز از چندین شهرک صنعتی استان مرکزی بازدید خواهد کرد.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی کشور گفت: احداث شهرکهای صنعتی موتور محرکه توسعه اقتصادی کشور است.
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، علی یزدانی در جریان بازدید از شهرک صنعتی در حال احداث سرمایهگذاری خارجی در ساوه که به عنوان دومین شهر صنعتی این شهرستان در دست ساخت است، اظهار کرد: احداث شهرکهای صنعتی به منظور تقویت حضور سرمایهگذاران از الزامات تحقق اقتصاد مقاومتی است.
وی بیان کرد: فراهم کردن زیرساختهای لازم برای استقرار واحدهای تولیدی و صنعتی کوچک و بزرگ از یک سو و از سوی دیگر همراهی با صاحبان سرمایه و تسهیل در ایجاد سرمایهگذاری منجر به تولید اشتغال و کاهش نرخ بیکاری شده و با تقویت تولید ملی سیاستهای اقتصاد مقاومتی در حوزه صنعتی و تولیدی محقق خواهد شد.
معاون وزیر صنایع در ادامه با اشاره به احداث دومین شهر صنعتی ساوه در قطب صنعتی کشور به عنوان شهرک صنعتی سرمایهگذاری خارجی اظهار کرد: نظر به استقبال سرمایهگذاران از این شهرک صنعتی و بازدیدهای مستمر هیاتهای اقتصادی از کشورهای خارجی برای احداث واحدهای تولیدی و صنعتی زمین این شهرک توسعه خواهد یافت.
وی اظهار کرد: شهرک صنعتی سرمایهگذاری خارجی در ساوه به دلیل برخورداری از جاذبههای متنوعی نظیر نزدیکی به پایتخت و فرودگاه بینالمللی امام خمینی(ره) و منطقه ویژه اقتصادی کاوه از ظرفیتهای تولیدی و اقتصادی مطلوبی برخوردار بوده که میتوان با برنامهریزی صحیح به توسعه این ظرفیتها و استعدادها کمک کرد.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر زمین این شهرک صنعتی هزار و 160 هکتار است، افزود: به دلیل استقبال سرمایهگذاران خارجی در این بازدید دستور افزایش زمین شهرک تا سه هکتار صادر میشود.
یزدانی بر تسریع در تامین زیرساختهای لازم در این شهرک صنعتی تاکید کرد و افزود: طبق برنامه قرار بر این بوده است که در فاز اول 400 هکتار از زمین شهرک به زیرساخت های لازم نظیر زیرسازی، آسفالت، خیابان کشی، شبکه فاضلاب، شبکه توزیع برق، آب و ... تجهیز شود که پیشرفت خوبی در این زمینه مشاهده می شود.