معاون استاندار و فرماندار ساوه گفت: تراکم دانشآموز در مدارس شهرستان ساوه از میانگین استانی بالاتر است.
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، محمد بهاروند در نشست خبری به مناسبت هفته شورای دانشآموزی اظهار کرد: هماکنون به دلیل رشد فزآینده دانشآموزی نتیجه ویژگی مهاجرپذیری شهرستان ساوه، شاهد بیشترین تراکم دانشآموز در مدارس این شهرستان هستیم و در برخی مدارس تعداد دانشآموزان تا 37 نفر در کلاس هم میرسد که از میانگین استانی بالاتر است.
وی با تاکید بر اینکه باید تلاش کرد تا تعداد دانش آموزان هر کلاس به لحاظ کیفیتبخشی به حوزه آموزش کاهش یابد، اظهار کرد: به همین منظور و در راستای کیفیتبخشی به حوزه آموزش درصدد هستیم تا سهم خود را از اعتبارات سازمان برنامه و بودجه و وزارت آموزش و پرورش در توسعه فضاهای آموزشی ارتقا بخشیم.
وی در ادامه با اشاره به اینکه بهرهمندی از توان خیرین مدرسهساز نیز ضروری است، افرود: شهرستان ساوه در حوزه خیرین مدرسهساز همواره رتبه نخست استان مرکزی را به خود اختصاص داده است و در سال جاری نیز با تعهد 10 میلیارد تومانی از سوی خیرین گامهای اساسی را برای افزایش سرانه فضای آموزشی شهرستان برداشته است، اما کافی نیست.
فرماندار ساوه کسب رتبه اول میزان تعهد خیرین مدرسه ساز را در سایه برگزاری جلسات مستمر شورای آموزش و پرورش دانست و اظهار کرد: برگزاری جلسات مستمر و منظم ماهانه شورای آموزش و پرورش و تصمیمگیری و تصمیمسازیهای مناسب علاوه بر اینکه موجب کسب رتبه ممتاز این شورا در سطح شهرستان شده توانسته است پاسخگوی خوبی برای نیازهای مدارس باشد به طوری که در هوشمندسازی مدارس و کیفیسازی پیشتاز بوده است.
وی در ادامه کمبود معلم را از مشکلات جدی این شهرستان بیان کرد و گفت: از جوانان شهرستان تقاضا داریم برای برطرف کردن این مشکل متقاضی تحصیل در دانشگاه فرهنگیان شده و پس از فارغالتحصیلی از دانشگاه به استخدام آموزش و پرورش درآمده و به آیندهسازان شهر خویش خدمت کنند.
وی از جذب تعداد قابل توجهی نیروی جوان معلم در سال جاری خبر داد و گفت: این تعداد معلم در مدارس بخش مرکزی و نوبران مشغول به خدمت شدند.
بهاروند بر ارتباط موثر بین صنعت و آموزش و پرورش نیز تاکید کرد و گفت: مهارتآموزی در کنار آموزش نقش موثری در ارتقای کیفی آموزش خواهد داشت.
وی تصریح کرد: به همین منظور با تصمیم شورای آموزش و پرورش دانش آموزان مقطع اول به مراکز فنی و حرفهای اعزام می شوند و با برگزاری دورههای کارگاه آموزشی در این مراکز و واحدهای صنعتی هم به ارتقای آموزش و کسب مهارت کمک میشود و هم موجب تسهیل در انتخاب رشته تحصیلی خواهد شد.
به گزارش ایسنا، مدیر آموزش و پرورش شهرستان ساوه نیز گفت: شورای آموزش و پرورش شهرستان ساوه برای سومین سال متوالی رتبه ممتاز استان مرکزی را کسب کرد.
عبداله سالمی حضور مستمر اعضای اصلی در جلسات ماهانه شورای آموزش و پرورش، افزایش تعداد مدارس هیئت امنایی، مشارکت مردم خیر در ساخت و تجهیز مدارس، تفویض اختیار و تمرکززدایی را از جمله مواردی دانست که موجب کسب این رتبه شده است.
وی بیان کرد شورای آموزش و پرورش ساوه در یک سال گذشته با برگزاری جلسات مستمر ماهانه 69 مصوبه شامل 9 مصوبه آموزشی، 26 مصوبه پرورشی، 17مصوبه اداری و مالی، 7 مصوبه عمرانی، 4 مصوبه پژوهشی و 6 مصوبه در سایر بخشها داشته است.
سالمی در ادامه از تحصیل چهار هزار و 306 دانش آموز افغانی در شهرستان خبر داد که دو هزار و 395 نفر آن پسر و مابقی دختر هستند.
وی بیان کرد: در سال گذشته 36 نفر از دانش آموزان ساوجی رتبه کنکور زیر دو هزار کسب کردند که این میزان به 54 نفر افزایش یافت.
مدیر آموزش و پرورش ساوه تعداد مدارس شهرستان را 267 باب اعلام کرد که 50 هزار و 318 دانش آموز در آن تحصیل میکنند