رئیس شبکه دامپزشکی ساوه گفت: طی 9 ماهه سال جاری20 مرکز عرضه فرآوردههای خام دامی در ساوه به مراجع قضایی معرفی شدند.
دکتر داود سرمدی درگفتوگو با خبرنگار ایسنا، منطقه مرکزی، عمدهترین دلیل معرفی این تعداد مرکز عرضه فرآوردههای خام دامی به مراجع قضایی را رعایت نکردن موارد بهداشتی بیان کرد و افزود: در این مدت 120 مورد تذکر نیز به متخلفین عرضه فرآوردههای خام دامی داده شده است.
وی ادامه داد: در 9 ماهه گذشته 12 هزار و 501 راس دام سبک و سنگین در این شهرستان کشتار شده که وزن لاشه استحصالی از دام کشتاری 719 هزار و 895 کیلوگرم بوده است. با کشتار این تعداد دام همچنین 14 هزار و 557 کیلوگرم گوشت قرمز ضبط و معدوم شده است.
سرمدی در ادامه با بیان اینکه در این مدت بیش از چهار هزار و 513 مورد از مراکز عرضه، تولید و توزیع فرآوردههای خام دامی بازدید به عمل آمده است، اظهار کرد: مقدار گوشت مرغ ضبط شده در 9 ماهه سال جاری 32 هزار و 737 کیلوگرم و مقدار گوشت قرمز ضبط شده نیز 14 هزار و 557 کیلوگرم بوده است.
وی از واکسیناسیون 28 هزار و 366 راس دام سبک و سنگین علیه بروسلوز، واکسیناسیون 30 هزار و 274 راس دام علیه شاربن دام و واکسیناسیون 238 قلاده سگ علیه بیماری هاری خبر داد که در حوزه مبارزه با بیماریهای مشترک بین انسان و دام صورت گرفته است.
رئیس شبکه دامپزشکی ساوه با اشاره به اقدامات صورت گرفته در طرح مبارزه با بیماریهای دامی نیز گفت: واکسیناسیون 129 هزار و 577 راس دام سبک و سنگین علیه تب برفکی، 100 هزار و 925 راس گوسفند علیه آنترو توکسمی، 58 هزار و 190 راس گوسفند علیه آگالاکسی و 52 هزار و 440 راس گوسفند و بز علیه آبله از جمله اقدامات صورت گرفته است.
وی تعداد جوجه ریزی مرغ گوشتی را 301 هزار و 650 قطعه و جوجهریزی پولت و تخمگذار را نیز 155 هزار و 250 قطعه اعلام کرد و گفت: در این مدت 350 لیتر ماده ضدعفونی و سم جهت پیشگیری از بیماریها توزیع شده است.