پنجشنبه 8 آذر 1403 | Thursday 28 November 2024

تمامی اخبار

فرمانده نیروی انتظامی شهرستان ساوه با تاکید بر ضرورت مشارکت مردمی به منظور برقراری امنیت پایدار در جامعه گفت: مردم تولیدکننده امنیت هستند.



به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، سرهنگ پرویز اسدی در جریان بازدید از دفتر خبرگزاری ایسنا، منطقه مرکزی، در شهرستان ساوه افزود: بسیاری از جرائمی که امروزه در سطح شهر بوقوع می‌پیوندد ناشی از کمبود آموزش‌های امنیتی و پلیسی در بین مردم است.

وی با تاکید بر اینکه آموزش‌ها باید فراگیر شوند، افزود: آموزش‌های لازم در خصوص پیشگیری از وقوع جرم باید در بین تمامی سنین انجام گرفته و فراگیر شود تا مجرمین از غفلت مردم سوء‌استفاده نکنند تا به اهداف خود دست یابند.

فرمانده انتظامی ساوه در ادامه خواستار هوشیاری کامل مردم به منظور کاهش میزان جرائم بویژه در خصوص جرائم اینترنتی و سرقت شد و گفت: با راه‌اندازی پلیس فتا در نیروی انتظامی و استفاده از نیروهای جوان و کارشناسان خبره در این خصوص اقدامات مثبتی در خصوص پیشگیری از جرائم اینترنتی با اطلاع‌رسانی مردم صورت گرفت.

وی با تاکید بر اینکه هر چقدر مردم آگاه‌تر شوند موجب تقویت پلیس خواهد شد، تصریح کرد: بیشترین دلیل سرقت‌های بوقوع پیوسته در سطح جامعه ناشی از غفلت مردم است، از این رو ارتقای سطح آگاهی‌های مردم و انجام آموزش‌های لازم به منظور افزایش سطح دانایی جامعه زمینه‌ساز امنیت پایدار خواهد بود.

سرهنگ اسدی در ادامه رسانه‌ها را بازوان اصلی پلیس در ارتقای آگاهی‌ها و آموزش‌های لازم دانست و گفت: رسانه‌ها گوش شنوا و چشم بینای مردم هستند و به عنوان چشم و صدای مردم با اطلاع‌رسانی و انتشار اخبار مختلف به نوعی کار آموزشی انجام می‌دهند.

وی با تاکید بر اینکه رسانه‌ها آئینه تمام عیار انعکاس مشکلات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی مردم هستند، گفت: رسانه‌ها در عمل به رسالت خویش باید فارغ از گرایش‌های سیاسی به تنویر افکار عمومی پرداخته و روشنگری کنند و عادلانه نیست که بخواهند خوبی‌ها و نقاط مثبت را کم‌رنگ جلوه داده و ضعف‌ها را به زیر ذره‌بین ببرند بلکه با نقد منصفانه باید برای برطرف شدن نقاط ضعف و تقویت نقاط مثبت قلم بزنند.

فرمانده انتظامی ساوه رسالت رسانه را مقدس دانست و گفت: در عصر کنونی که عصر ارتباطات نام دارد نباید اوضاع و احوال را غبارآلود جلوه داد و به دنبال تخریب نابجا بود، بلکه باید در راستای ارتقای بینش سیاسی به دنبال انعکاس مشکلات اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و ... بود تا آینده کشور آینده‌ای درخشان و رو به توسعه باشد.

وی در ادامه با اشاره به انعکاس اخبار امیدبخش و نقد دلسوزانه خبرگزاری ایسنا، از این خبرگزاری به عنوان رسانه‌ای موثق و مورد اعتماد مردم یاد کرد و گفت: تدین و وجدان کاری در کار رسانه مهمترین ابزار است و ایسنا به درستی این دو ویژگی را در بین خبرنگاران خود نهادینه کرده است.

سرهنگ اسدی تصریح کرد: سیاست این رسانه مردمی پرهیز ار اخبار غیرموثق و کذب است و هیچگاه با حب و بغض عمل نمی‌کند. به مسائل کشور با نگاه دلسوزی و تاکید بر برطرف شدن مشکلات می‌پردازد و صداقت و تعهد اصلی‌ترین ویژگی خبرنگاران آن است.

وی با اشاره به اینکه ایسنا نماینده قشر فرهیخته جامعه به شمار می‌رود، افزود: خبرگزاری دانشجویان ایران به عنوان یک خبرگزاری تاثیرگذار در انعکاس اخبار جامعه دانشگاهی نماینده قشر نخبه و فرهیخته جامعه است.

این مقام انتظامی در ادامه از تمامی خبرنگاران و اصحاب رسانه کشور خواست تا هیچگاه مسائل کشور را با نگاه شخصی رسانه‌ای نکنند چرا که بعضا نگاه شخصی موجب درهم آمیخته شدن حب و بغض خواهد شد و چه شایسته است که نگاه جامع و کلان به موضوعات داشته و به دنبال حقیقت باشیم.

وی تصریح کرد: دشمن در شرایط کنونی برای رسانه‌ها برنامه دارد. از این رو رسانه‌ها باید هوشیار باشند تا مانع از عملیاتی شدن اهداف دشمن شوند.

به گفته سرهنگ اسدی جامعه رسانه‌ای به عنوان یک جامعه تاثیرگذار کشور علاوه بر وظایف خصوصی و رسالت خبری خود، یک وظیفه عمومی دارد و آن اینکه مانع از نفوذ دشمن به رسانه شده و نگذارد عده‌ای خاص بهره‌برداری خاص از رسانه داشته باشند.

در این بازدید فرمانده نیروی انتظامی به همراه معاون اجتماعی نیروی انتظامی با نحوه تنظیم خبر و ارسال آن بر روی خبرگزاری آشنا و از پوشش خبری مناسب ایسنا در خصوص اخبار انتظامی قدردانی کردند.

در جریان این بازدید "رضا معماریان" مدیر مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی و نیز "تقی شهبازی‌گنجی" مدیر مرکز آموزش تخصصی کوتاه‌مدت جهاد دانشگاهی ساوه نیز به بیان گزارشی از فعالیت‌های این نهاد علمی در ساوه پرداختند.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group