شهردار شهر ساوه با اشاره به اینکه جای خیرین در حوزه مدیریت شهری خالی است، خواستار ورود خیرین نیکاندیش در حوزه مدیریت شهری شد.
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، کامران جوادی در جریان بازدید جمع دیگری از معتمدین و نخبگان ساوجی از کارگاه احداث زیرگذر شهید رجائی در ساوه با اشاره به ورود خیرین در حوزه مدرسه سازی و حوزه سلامت جامعه اظهار کرد: چه خوب است که خیرین در حوزه مدیریت شهری نیز ورود کرده و با کمک به مجموعه شهرداری در ساخت شهری آباد و توسعه یافته مشارکت داشته باشند.
وی بیان کرد: انتظار مجموعه مدیریت شهری این نیست که صرفا با مشارکت مالی از سوی شهروندان در ساخت شهر سهیم باشند بلکه کار ارزشمند آن است که اگر یک شهروند احساس کرد که با در اختیار قرار دادن بخشی از ملک خود و واگذاری تملک آن به شهرداری میتواند منجر به آزادسازی مسیری شود که تردد همشهریان خود را تسهیل بخشد این کار ارزشی را انجام داده و خود را نوعی خیر حوزه مدیریت شهری تلقی کند.
شهردار شهر ساوه مشارکت شهروندان در ساخت شهر را زمانی امکان پذیر دانست که شهروندان به این باور برسند که پولی که به شهرداری می پردازند در مسیر صحیح هزینه شده و منجر به برخورداری آنان از خدمات شهری مناسب است.
وی بیان کرد: وقتی شهروندان به این مرحله از اعتقاد قلبی و باور و نیز اعتماد عمومی رسیدند که مجموعه مدیریت شهری با تلاش شبانه روزی و خدمت صادقانه در جهت ایجاد رفاه نسبی و برآوردن نیازهای شهری تلاش می کند قطعا در مدیریت شهری مشارکت خواهند کرد و خوشبختانه با رویه حمایتی که از سوی شورای اسلامی شهر در تعامل با شهرداری صورت گرفته است شاهد تحقق این تفکر و تقویت اعتماد عمومی شهروندی هستیم.
شهردار ساوه با تاکید بر اینکه باید ذره ذره اعتمادسازی کرد، افزود: شهروندان باید تغییرات محسوس را در زندگی روزمره خویش ببینند و وقتی در شهر تردد می کنند احساس کنند که شهر به طور واقعی و مطابق با نیازهای آنان تغییر پیدا کرده است.
وی با تاکید بر اینکه شهر نیاز به توسعه در ابعاد گوناگون دارد، اظهار کرد: آسفالت معابر، گلکاری، اجرای کف پوش و پیاده رو، تملکات و توسعه متوازن شهر تنها بخشی از وظایف مدیریت شهری است.
جوادی برنامه ریزی شهری و شهرسازی را یک علم در دنیای امروزی دانست و تصریح کرد: برنامهریزی کاربری اراضی، برنامه ریزی مسکن، برنامه ریزی حمل و نقل و ترافیک، برنامه ریزی برای بهبود عبور و مرور شهروندی و ... از جمله شاخههای برنامهریزی شهری و شهرسازی است.
وی توزیع عادلانه کاربری ها را از شاخههای برنامهریزی شهری برای تحول در نقاط مختلاف شهر دانست و گفت: مطالبات مردم در نقاط مختلف شهر متفاوت است، از این رو باید برای تامین نیازهای مردم در نقاط مختلف شهر نظیر حاشیه نشینها برنامه ارائه کرد.
شهردار شهر ساوه با اشاره به اینکه مجموعه مدیریت شهری علیرغم تمامی بیمهریها و سنگ اندازیها در راه خدمت صادقانه تا پای جان ایستادگی خواهد کرد، افزود: در راه خدمت صادقانه به مردم که رضایت الهی را در پی دارد همواره آماده خدمتیم و تا پای جان برای توسعه شهر ایستاده ایم.
وی در ادامه با اشاره به روند اجرایی زیرگذر شهید رجائی در ساوه گفت: این زیرگذر در سوم خردادماه سال جاری کلنگزنی شد و قرار بر این بود که ظرف مدت 400 روز به بهره برداری برسد اما در سایه مدیریت جهادی مجموعه مدیریت شهری چهارماه زودتر از موعد مقرر و در اسفندماه افتتاح خواهد شد.
وی با اشاره به تجربه موفق در اجرای روزشمار برای احداث تقاطع غیرهمسطح شهید چمران گفت: اجرای روزشمار موجب تسریع در روند عملیات اجرایی پروژه های شهری شده است.
جوادی تصریح کرد: افتتاح این طرح چهارماه زودتر از زمان مقرر موجب صرفه جویی هزینه ای و زمانی شده و احداث یان زیرگذر در سطح کشور رکوردی بی سابقه است.
وی تاکید کرد در سایه حمایت مسئولان و حمایت های شورای شهر و نیز تلاش شبانه روزی کارکنان شهرداری از شمالی ترین نقطه شهر ساوه تا جنوبی ترین و از شرقی ترین نقطه تا غربی ترین آن برنامه داریم.