شهردار شهر ساوه گفت: ساختار سازمان آتشنشانی کاملا شبهنظامی است.
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، کامران جوادی در مراسم اعطای درجه به آتشنشانان سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری ساوه افزود: شبهنظامی بودن ساختار سازمان آتشنشانی از آن جهت است که کلیه فعالیتهای کارکنان آن تابع نظم و مقررات خاصی است که در نیروهای نظامی شاهد آن هستیم.
وی با تاکید بر اینکه آتشنشانان به منظور حفظ جان مردم، جان خویش را در طیق اخلاص گذاشته و فداکاری میکنند، افزود: در بسیاری از موارد فعالیت سازمان آتشنشانی فراتر و پیشرو از سازمانهای نظامی است.
شهردار ساوه تصریح کرد: در بسیاری از بحرانها آتشنشانان در خط مقدم قرار دارند و برای نجات جان مردم یا دچار سانحه شده یا جان خویش را از دست دادهاند.
وی به فلسفه اعطای درجه به آتشنشانان اشاره کرد و گفت: اعطای درجه به کارکنان این سازمان شبه نظامی در راستای دفاع مدنی و پدافند غیرعامل انجام شده و با سازماندهی کارکنان در راستای تقویت نظم درون سازمانی است.
جوادی ارتقای سطح مهارتها، مدیریت و نیز تقویت انگیزه کار صادقانه بین کارکنان را مورد تاکید قرار داد و گفت: اعطای درجه موجب ارتقای سطح مدیریتی بین کارکنان آتش نشانی خواهد شد.
وی گفت: اعطای درجه به آتش نشانان باید از سالهای پیش انجام می شد، اما به دلایل گوناگون معطل ماند و با پیگیریهای شهرداری و تاکید استاندار مرکزی این کار مهم عملیاتی شد.
به گزارش ایسنا، مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری ساوه نیز گفت: با توجه به اینکه آتشنشانان در اکثر کشورهای جهان به عنوان نیروهای شبهنظامی شناخته میشوند در کشور ما نیز در چند سال اخیر موضوع ملبس و درجه دار شدن آنان در دستور کار قرار گرفته و امروز در بسیاری از سازمانهای آتشنشانی و خدمات ایمنی کشور این مهم اجرایی شده است.
نصرت الله احمدی افزود: با عنایت به ابلاغیه وزارت کشور و با تلاش و پیگیری مجموعه مدیریت شهری تعداد 76 نفر از کارکنان سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری ساوه به دریافت درجههای مصوب مفتخر شدند.
وی به شرایط احراز درجه اشاره کرد و گفت: این درجات به شرایطی از جمله سطح تحصیلات، سوابق سنتی و تجربه، سطح مدیریتی و داشتن گواهینامه تخصصی در زمینه شغل آتشنشانی و درجه شهرداری بستگی دارد و در سازمان آتش نشانی ساوه کارکنان مفتخر به دریافت درجههایی نظیر آتش پاد، سرآتشیار، آتشیار، سرآتشنشان و آتشنشان شدند.