رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان ساوه گفت: احداث کشتارگاه نیاز ضروری تولیدکنندگان محصولات دامی در آوه از توابع این شهرستان است.
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، داود سرمدی در آئین بهرهبرداری از درمانگاه دامپزشکی و مایهکوبی مرکزی شهر آوه از توابع شهرستان ساوه افزود: شهر آوه قطب دامپروری استان مرکزی بوده و در سطح کشور نیز یکی از مراکز اصلی پرورش دام به شمار میرود.
وی بیان کرد: در شهر آوه طبق آمار بیش از 50 هزار راس دام سنگین دائمی وجود دارد و با میزان جابجایی و ترددی که دامها دارند این میزان به بیش از 100 هزار راس میرسد، از این رو این شهر از ظرفیت بالایی در حوزه دامپروری برخوردار است.
وی با اشاره به افتتاح درمانگاه دامپزشکی و مایهکوبی مرکزی شهر آوه اظهار کرد: این درمانگاه اقدامات درمانی، نمونهگیری و مایهکوبی و نیز کلیه امکاناتی که یک درمانگاه مجهز داشته باشد را داراست و یکی از بهترین درمانگاه های شهرستان ساوه به شمار میرود.
رئیس دامپزشکی ساوه با اشاره به وجود چهار درمانگاه دامپزشکی در شهرستان ساوه، از همت شورای اسلامی شهر و شهرداری آوه در حمایت از تاسیس یکی از بهترین درمانگاههای استان مرکزی در این شهر قدردانی کرد.
وی با اشاره به کشتار زیاد دام در این شهر، احداث کشتارگاه را نیاز ضروری دانست و اظهار کرد: انجام کشتار در شهر آوه و بستهبندی تولیدات دامی و عرضه آن به نقاط مختلف کشور موجب تقویت برند دامداری این شهرستان و کسب درآمد بیشتر خواهد شد.
سرمدی از اعلام آمادگی دامپزشکی ساوه برای در اختیار گذاشتن واکسن رایگان و سموم به دامداران خبر داد و گفت: از دامداران تقاضا داریم که از این درمانگاه حمایت کنند و با توجه به استقرار پزشک دائم از تردد به شهرهای دیگر خودداری کنند.
به گزارش ایسنا، رئیس شورای اسلامی شهر آوه نیز گفت: خدمت صادقانه به مردم تداوم راه شهدا و اعلام بیعت با رهبر معظم انقلاب و آرمانهای انقلاب است.
قاسم بی طرفان افزود: راه شهدا راه خدمت بی منت به مردم است و این راهی است که موجب توسعه و پیشرفت کشور میشود. باید با ایجاد وحدت و همدلی خالصانه و با کنار گذاشتن خودپسندیها و گروهگرایی و با انجام کار جهادی در سایه عقلانیت و تدبیر زمینه نیل به افق روشن ایران اسلامی و دستیابی به قلههای افتخار را فراهم کرد.
وی ادامه داد: اتحاد و همدلی مدیریت شهری و شورای شهر و بخش خصوصی موجب تقویت خودباوری در صنعت دامداری این شهر شد و توانستیم با کار جهادی و اقدام و عمل درمانگاه دامپزشکی و مایه کوبی مرکزی آوه تاسیس شد.
بیطرفان از حمایتهای فرماندار ساوه، بخشدار بخش مرکزی، شبکه دامپزشکی ساوه و خانواده نیک بین که موجب تاسیس این مرکز شدند قدردانی کرد.
وی با اشاره به انتقال روزانه 70 تن گوشت قرمز به صورت خام از آوه به سایر نقاط کشور گفت: نبود کشتارگاه در این شهر موجب خامفروشی شده است و بخش اعظمی از ثروتی که میتواند در این شهر خلق شود به شهرهای دیگر منتقل می شود، از این رو راهاندازی کشتارگاه بسیار ضروری است.
وی احداث داروخانه دامپزشکی و کشتارگاه را موجب توسعه صنعت دامداری در این شهر دانست که موجب جلوگیری از خروج ارز شده و توسعه اقتصادی را به همراه خواهد داشت