معاون استاندار و فرماندار ساوه گفت: بیسوادی قرآنی در سطح جامعه را با پویایی فرهنگ قرآنی کاهش دهیم.
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، محمد بهاروند در نشست هماهنگی اجرای طرح نورباران ( چاپ و اهدای 12 هزار جلد قرآن کریم در شهرستان ساوه) افزود: هر چقدر فعالیت قرآنی در جامعه پویاتر شود قطعا شاهد تقویت انگیزه بیشتر جامعه برای یادگیری کلام وحی و فهم و تدبر در آیات قرآن کریم خواهد شد.
وی بیان کرد: تاثیرگذاری فرهنگ قرآنی در سطح جامعه را زمانی خواهیم دید که جوانان کشور را با ضرورت فهم و عمل به قرآن بیشتر آشنا کنیم چرا که عمل به قرآن زمینهساز تحقق سبک زندگی اسلامی و عاملی برای مصون ماندن از آسیبهای اجتماعی است.
فرماندار ساوه با اشاره به سابقه دینداری و انقلابی بودن مردم این شهرستان گفت: فعالیتهای بسیار خوبی در حوزه قرآنی در این شهر صورت میگیرد و جمعیت قرآنی این شهرستان اعم از قاریان و حافظان و حاملان قرآن کریم به نسبت جمعیت آن از بسیاری از شهرهای دیگر کشور بیشتر است که ریشه در اعتقادات و باورهای دینی آنان دارد.
وی افزود: با مشارکت شورای اسلامی شهر و شهرداری ساوه شاخصهای فرهنگی و قرآنی این شهر بسیار رشد داشته است و اقدامات مثتبی در این حوزه بویژه در جشنواره گلهای محمدی(ص) و فاطمی(س) صورت گرفته و رتبه برتر استان به این شهرستان اختصاص یافت.
به گزارش ایسنا، مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان مرکزی نیز اجرای طرح نورباران را گامی برای عملیاتی کردن سنت حسنه چاگ و اهدای قرآن مجید بیان کرد و گفت: این طرح با مشارکت خیرین اجرا و پس از چاپ قرآن در مناطق محروم توزیع میشود.
حجتالاسلام صفر قربانپور افزود: این طرح همزمان با سراسر کشور در استان مرکزی نیز آغاز شده و شهرستان ساوه با مشارکت شهرداری و صاحبان صنایع تعهد کرده است که تا دهه فجر12 هزار جلد قرآن کریم چاپ و توزیع کنند.
وی از این طرح به عنوان یک عمل بسیار ارزشمند یاد کرد و گفت: قرآن های چاپ شده در مناطق محروم و مساجد و محافل قرآنی توزیع خواهد شد.
حجتالاسلام قربانپور با اشاره به اینکه در استان مرکزی در دو سال گذشته نزدیک به 50 هزار جلد قرآن کریم چاپ و توزیع شده است، گفت: قبل از اجرای این طرح سالانه هزار جلد قرآن در سطح استان چاپ میشد ولی هماهنگیهای لازم برای افزایش تعداد قرآن های چاپ شده در این استان در شهرهای مختلف به عمل آمده است.
وی گفت: در شهرستان زرندیه نیز قرار است 10 هزار جلد قرآن کریم چاپ و توزیع شود ضمن اینکه طرح جمع آوری قرآنهای فرسوده نیز در دستور کار این سازمان است.
شهردار ساوه نیز رویکرد فرهنگی مجموعه مدیریت شهری را مورد تاکید قرار داد و گفت: شورای شهر و شهرداری ساوه علاوه بر توجه به جسم شهر با اجرای طرحهای عمرانی به روح و کالبد شهر نیز توجه دارد.
کامران جوادی افزود: در حوزه قرآنی نیز شهرداری با برگزاری محافل و مجالس قرآنی و نیز حمایت مالی از مراکز قرآنی فعالیتهای زیادی صورت داده است ضمن اینکه در اجرای این طرح نیز تعهد می کند که بنا بر برنامه اعلام شده پنج هزار جلد قرآن کریم با هزینه شهرداری ساوه چاپ و در سطح شهر توزیع شود