پنجشنبه 8 آذر 1403 | Thursday 28 November 2024

تمامی اخبار

معاون سازمان دارالقرآن کریم کشور گفت: بسیاری از دانش‌آموزان سراسر کشور پس از فارغ‌التحصیلی از مدارس و در بدو ورود به دانشگاه روخوانی قرآن بلد نیستند.

به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، احمد حاجی‌شریف در نشست هماهنگی اجرای طرح نورباران( چاپ و اهدای 12 هزار جلد قرآن کریم در شهرستان ساوه) افزود: عدم اجرای صحیح دوره‌های آموزشی روخوانی و روانخوانی در مقاطع تحصیلی موجب شده است که دانش‌آموزان نتوانند پس از گرفتن دیپلم قرآن را به درستی قرائت کنند.

وی بیان کرد: بیش از 1200 میلیارد تومان حق‌التدریس آموزشی برای معلمین قرآن در وزارت آموزش و پرورش در نظر گرفته می‌شود، اما با وجود این میزان تخصیص برای آموزش قرآن باید اذعان کنیم که در امر آموزش قرآن کریم برای دانش‌آموزان موفق نبوده‌ایم و اگر هم موفقیتی در حوزه قرآن دانش‌آموزی در کشور اتفاق می‌افتد، حاصل مشارکت دستگاه‌های دیگر و نهادهای قرآنی است.

معاون سازمان دارالقرآن کریم کشور تاکید کرد: بر همه آحاد مردم و مسئولان تکلیف است که فرزندان خود را از سنین کودکی با قرآن مانوس کنند و علاوه بر آموزش روخوانی قرآن کریم نسبت به فهم بیشتر و عمل به قرآن نیز تلاش کنیم که متاسفانه در این زمینه کم‌کاری شده است.

وی با اشاره به اجرای طرح نهضت قرآن‌آموزی از دهه 80 در کشور گفت: از سال 84 تا 87 حدود 750 هزار جلد قرآن در کشور چاپ و توزیع شد که از این میزان 50 درصد آن اهدایی بود و مابقی با قیمتی بین 800 تا 1200 تومان در اختیار مردم قرار می‌گرفت.

وی ادامه داد در سال 1390 نیز بیش از 500 هزار جلد قرآن دیگر چاپ شد که از این میزان حدود 60 درصد آن اهدایی بود و بعد از سال 1390 حمایت خاصی از حوزه چاپ و نشر قرآن نشد و به دلیل نبود بودجه برای مدتی انتشار قرآن کریم متوقف شد.

حاجی شریف با بیان اینکه صدور مجوز چاپ قرآن کریم بر عهده سازمان دارالقرآن کریم کشور است، افزود: علیرغم صدور مجوز چاپ 11 میلیون جلد قرآن کریم در سال 1392 تنها دو میلیون قرآن چاپ شد که وضعیت مناسبی نبود.

وی با اشاره به اجرای طرح نورباران در سراسر کشور از ابتدای سال 93 به منظور مشارکت بخش خصوصی و دولتی برای چاپ قرآن کریم اظهار کرد: در این راستا نیز به خوبی کار را آغاز کردیم، اما به دلیل عدم پوشش مطلوب رسانه‌ای موفق به اطلاع‌رسانی بیشتر در سراسر کشور نشدیم. با این وجود همه استان‌ها به کمک سازمان دارالقرآن کریم کشور آمدند و این طرح به خوبی در کشور شکل گرفت.

وی از استان خوزستان به عنوان اولین استان کشور با چاپ 20 هزار جلد قرآن کریم یاد کرد و افزود: در ادامه راه پس از بررسی‌های بعمل آمده، استان مرکزی به عنوان فعال‌ترین استان کشور برای اجرای این طرح شناخته شد.

حاجی شریف با اشاره به اینکه قرار است در دهه فجر برخی استان‌های کشور با چاپ قرآن کریم اقدام به رونمایی از کتاب وحی در مراکز استانی خود کنند، افزود: در استان تهران در ایام‌الله دهه فجر قرار است 15 هزار جلد قرآن کریم رونمایی شود و این در حالی است که شهرستان ساوه به تنهایی متعهد شده است با مشارکت شهرداری ساوه و صنایع این شهرستان از 12 هزار جلد قرآن کریم رونمایی کند.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group