در ادامه سلسله برنامههای سفرنامه سلامت و امید، شهرستان ساوه به عنوان هفدهمین مقصد سفرنامه پذیرای برگزارکنندگان این ویژه برنامه آموزشی است.
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان مرکزی در این برنامه مقصد هفدهمین سفرنامه سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر کشور را در روزهای دوم و سوم آذرماه شهرستانهای ساوه و آشتیان عنوان کرد و افزود: اصلیترین هدف این سفرنامه شناساندن فعالیتهای سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر است.
محمد محمدی با اشاره به اینکه اجرای طرح سفرنامه سلامت و امید با مشارکت شبکه یک صدا و سیما انجام میشود، اظهار کرد: در این برنامه با استقرار چادرهای متعددی توانمندیهای سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر از طریق رسانه ملی به مردم کشورمان معرفی میشود.
وی گفت: اشاعه و توسعه فرهنگ داوطلبی، شناساندن و معرفی سازمان داوطلبان در سطح جامعه، ترویج فعالیتهای مناسب جهت ارائه خدمات سلامت به نیازمندان و شناسایی بیماریها با رویکرد پیشگیری بویژه در حوزه سرطانهای شایع زنان از جمله اهداف این سفرنامه است.
به گفته مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان مرکزی، ویزیت رایگان توسط پزشکان عمومی و متخصص داوطلب هلال احمر، برپایی چادر نقاشی جهت کودکان، برپایی چادر غذای سنتی، سازمان مدیریت پسماند، مشاوره و روانشناسی خانواده، پیشگیری از اعتیاد و ایدز با همکاری سازمانهای مردم نهاد از جمله برنامههای اجرایی سفرنامه سلامت و امید است که با همکاری گروه اجتماعی شبکه یک و وزارت بهداشت و درمان برگزار میشود.
وی با اشاره به ویزیت رایگان پزشکان عمومی و متخصص در ویژه برنامههای این سفرنامه اظهار کرد: یکی از برنامههای سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر اعزام پزشکان به مناطق محروم کشور است، از این رو برای معرفی این اقدام خداپسندانه سازمان، پزشکانی که با جمعیت هلال احمر همکاری دارند در چادرهایی که در این سفرنامه احداث شده مستقر و اقدام به ویزیت رایگان شهروندان میکنند.
محمدی با اشاره به مشارکت خیرین در راستای تحقق اهداف جمعیت هلالاحمر گفت: در پنج سال اخیر بالغ بر 30 هزار متر زمین توسط خیرین به جمعیت هلال احمر واگذار شده است و در این سفرنامه به معرفی خیرین نیز خواهیم پرداخت.
وی در خصوص مکان یابی اجرای برنامه سفرنامه سلامت و امید در شهرستان ساوه گفت: از آنجاکه ساوه یک شهرستان تاریخی است طبق برنامهریزیهای بعمل آمده قرار بر این شد که این برنامه در بافت تاریخی و در مجاورت بنای تاریخی چهارسوق این شهرستان اجرا شود تا نسبت به معرفی ابنیه تاریخی نیز اقدام شود.
وی با اشاره به فعالیت بیش از 1500 نفر داوطلب در حوزه امداد و نجات، داوطلبان و جوانان جمعیت هلال احمر ساوه نیز گفت: شهرستان ساوه دارای چهار پایگاه امداد و نجات جادهای است که بیشترین پایگاههای امداد و نجات استان مرکزی را به خود اختصاص داده است.
به گزارش ایسنا، معاون استاندار و فرماندار ساوه نیز گفت: جمعیت هلال احمر به عنوان یک سازمان عامالمنفعه علاوه بر خدمترسانی به مردم در مواقع بروز حادثه و امدادرسانی در حوزه سلامت مردم نیز فعالیت دارد.
محمدبهاروند تامین سلامت مردم را یکی از دغدغههای سازمان هلال احمر دانست و افزود: اجرای برنامه موفق و ارزشمند سفرنامه سلامت و امید توسط هلال احمر با مشارکت شبکه یک سیما و وزارت بهداشت در راستای توجه این سازمان به مقوله سلامت است.
وی ارائه آموزشهای سلامت محور در جامعه را هدف مهمی دانست که در این سفرنامه دنبال میشود و گفت: برپائی تجمعات مردمی و به تصویر کشیدن خدمات این سازمان در حوزه سلامت از اقدامات پیشگیرانه سازمان برای تامین سلامت مردم است.
فرماندار ساوه با اشاره به خدمات دولت تدبیر در حوزه سلامت نیز گفت: یکی از مهمترین برنامههای دولت یازدهم نگاه جدی به مقوله سلامت است که با اجرای طرح تحول نظام سلامت مردم نگرانی مردم نسبت به هزینهها برطرف و تنها دغدغه بیماران رنج ناشی از بیماری است.