معاون هماهنگي امور عمراني استانداري مركزي با تخصیص300 میلیون ریال برای تجهیز سالن تشریح آرامستان ساوه موافقت کرد.
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، عزیز فیلی در آئین بهرهبرداری از ساختمان سالن تشریح آرامستان شهرداری ساوه ضمن قدردانی از اقدام شهرداری در خصوص احداث ساختمان تشریح افزود: با افتتاح این ساختمان و بنا به درخواست شهردار ساوه مبنی بر تخصیص اعتبار به منظور تجهیز این طرح، اعتبار لازم برای آن تامین خواهد شد.
وی بیان کرد: برخورداری شهرستان ساوه از سالن تشریح یکی از نیازهای ضروری بوده که با احداث آن زمینه رفاه هر چه بیشتر شهروندان فراهم خواهد شد.
مدیرکل دفتر شهری و شوراهای استانداری مرکزی نیز با قدردانی از اقدام شهرداری ساوه در تامین یکی از نیازهای ضروری مردم این شهرستان گفت: با بهرهبرداری از سالن تشریح که به همت شورای اسلامی و شهرداری ساوه صورت گرفته است انجام امور مربوط به این حوزه در شهرستان انجام شده و از تردد شهروندان به مرکز استان جلوگیری به عمل خواهد آمد.
حسن قربانی افزود: تمامی پروژههای حوزه مدیریت شهری ساوه براساس نیازسنجی و مطابق با نیازهای مردم اولویتبندی شده و اجرا میشود.
وی با بیان اینکه اتحاد و همدلی بین اعضای شورای اسلامی شهر و شهرداری ساوه با مسئولان بسیار مطلوب و در خور ستایش است، افزود: این همدلی و صمیمیت بین مسئولان شهرستان الگویی برای سایر شهرهای استان است و باید مسئولان استانی از تجارب مجموعه مدیریت شهری ساوه الگوبرداری کنند.
به گزارش ایسنا، رضایی مدیرکل پزشکی قانونی استان مرکزی نیز گفت: با توجه به هزینه هنگفت انتقال جسد تا مرکز استان و تعویق در تدفین و هزینههایی که در این مدت بر خانواده متوفی تحمیل میشد، اقدام شهرداری ساوه در راهاندازی سالن تشریح اقدامی ارزشمند و در جهت رفاه حال مردم است.
وی بیان کرد: بعضا اتفاق افتاده که انجام کالبدشکافی جسد در مرکز استان ضمن اینکه وقفهای در تدفین و نیز مشکلات روحی برای خانواده بوجود میآورد، موجب تحمیل چند میلیون هزینه میشود که با این اقدام نه تنها هزینهای متحمل خانواده متوفی نمیشود، بلکه در سریعترین زمان ممکن کار کالبدشکافی انجام خواهد شد.
رضایی با اشاره به کمبود پزشک زن در پزشکی قانونی اظهار کرد: از آنجاکه کار پزشکی قانونی بسیار سخت بوده و برای پزشکان به لحاظ مالی نیز مقرون به صرفه نیست، از این رو پزشکان انگیزه کار در این مرکز را ندارند، اما با این حال اعلام میکنیم در صورتی که دانشکده علوم پزشکی ساوه پزشک زن را به منظور بکارگیری در پزشکی قانونی معرفی کند در مدت یک ماه پس از انجام آموزشهای لازم بکارگیری خواهیم کرد.
رئیس شبکه دامپزشکی ساوه نیز در آئین بهرهبرداری از سردخانه دوم کشتارگاه شهرداری ساوه گفت: بهسازی سازه و ساختمان کشتارگاه شهرداری ساوه و سردخانه آن مطابق با استانداردهای لازم صورت گرفته است و پزشک دائم نیز در آن مستقر است.
داود سرمدی با تاکید بر اینکه سردخانه کشتارگاه از گلوگاههای کنترل سلامت گوشت است، افزود: با اقدامات توسعهای که به همت شهرداری ساوه در این کشتارگاه صورت گرفته است، ظرفیت سردخانه این کشتارگاه به 200 راس دام سبک و 80 راس دام سنگین افزایش یافت.
وی تصریح کرد: کشتارگاه دام شهرداری ساوه از بهترین کشتارگاههای دام در سطح استان و از نظر مکانیزمی نیز در سطح کشور نمونه است.