امام جمعه ساوه گفت: نماز بالاترین ذکر و زیباترین نماد ارتباط با خداست.
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، حجتالاسلام سیدابراهیم حسینی در جلسه هیئت موسس انجمن خیریه فرهنگی حمایتی خادمین نماز ساوه که به منظور برگزاری انتخابات هیئت مدیره تشکیل شده بود، از نماز به عنوان زیباترین تجلی عبودیت و بهترین شکل رازونیاز و عبادت با خداوند متعال یاد کرد و افزود: اقامه نماز به قدری حائز اهمیت است که خدای تعالی آن را عامل دوری از فحشاء و منکرات میداند.
وی از نماز به عنوان رفتاری خالصانه و خاشعانه در برابر عظمت و بزرگی پروردگار متعال یاد کرد و افزود: مهمترین درس حماسه حسینی و اصلیترین هدف قیام سید و سالار شهیدان نیز برپایی نماز بود.
وی با تاکید بر اینکه پایه و اساس دین اسلام، نماز است، تصریح کرد: ترویج نماز در واقع تلاش برای تبیین مکتب عاشوراست. از این رو باید با ترویج فرهنگ نماز که همانا ترویج فرهنگ عاشوراست به مبارزه با ظلم و جور و استبداد بپردازیم.
امام جمعه ساوه با ابراز خرسندی از تشکیل انجمن خیریه فرهنگی حمایتی خادمین نماز ساوه افزود: حرکت برای ترویج فرهنگ نماز با استفاده از پتانسیل و توان مردمی حرکتی ارزشمند است و در واقع تبلیغ برای نماز تبلیغ برای دین و ارزشهای اسلامی است و این کار بسیار بزرگی است.
وی ادامه داد: حال که خداوند متعال این توفیق را به شما خادمین نماز برای تبلیغ و ترویج این فریضه الهی داده است از تمامی ظرفیتهای خود برای تقویت این فرهنگ استفاده کنید تا علاوه بر برخورداری از معنویات این حرکت ارزشمند به تعالی جامعه و نشاط دینی کمک کرده باشید.
حجتالاسلام حسینی در ادامه خواستار برپایی نماز جماعت در ادارات، کارخانجات، مدارس و اماکن عمومی شد و افزود: اقامه نماز جماعت ضمن اینکه از فضیلتهای خاصی برخوردار است قطعا نوعی تبلیغ برای دین است از این رو نباید از این مهم نیز غفلت کرد و امیدواریم این انجمن در ترویج این واجب الهی موفق شود.
به گزارش ایسنا، مسئول ستاد اقامه نماز شهرستان ساوه نیز حوزه فعالیت انجمن خیریه فرهنگی حمایتی خادمین نماز ساوه را ترویج ارزشها و فرهنگ اسلامی با موضوع ترویج و توسعه فرهنگ اقامه نماز دانست و کمک به ترویج و توسعه فرهنگ اقامه نماز، قبول و جلب مشارکت های مادی و معنوی خیرین در امر اقامه نماز، کمک به احداث و تکمیل و تجهیز نمازخانه و اجرای طرح های تقویت و تعمیق فرهنگ اقامه نماز مدارس تحت نظارت آموزش و پرورش را از جمله اهداف شکل گیری این انجمن بیان کرد.
احمد پرهیزکار گفت: اجرای برنامه های فرهنگی متنوع در راستای ترویج و توسعه فرهنگ اقامه نماز از جمله برگزاری دوره های آموزشی، برگزاری گردهمایی علمی و تخصصی، تهیه بولتن های علمی خبری و اجرای برنامههای هنری و ...، کمک به اجرای برنامههای ستاد اقامه نماز و توانمندسازی مدیران و مربیان آموزشی و تربیتی و ائمه جماعات مدارس در امر دعوت به نماز و اقامه آن از دیگر اهداف تشکیل این انجمن خیریه است.
وی ارتباط و تعامل موثر و مستمر با معتمدین و فرهیختگان از اقشار مختلف مردم از جمله روحانیان، فرهنگیان، صاحبان مشاغل به منظور جلب حمایت و مشارکتهای مادی و معنوی، همکاری با آموزش و پرورش در رابطه با اجرای طرحها و برنامه های مرتبط با تقویت و تعمیق فرهنگ اقامه نماز در مدارس از طریق تنظیم تفاهمنامه همکاری، قبول و جلب مشارکت های مردمی از طریق عضوپذیری، جمع آوری هدایا، امانات، قبول وصیت و وقف، برگزاری گردهمایی، نشستها و کارگاههای آموزشی تخصصی نماز، برگزاری گردهمائی، جلسات ونشستهای تبلیغی و توجیهی برای تقویت مشارکتهای مردمی و نیز برپایی نمایشگاههای تخصصی نماز و انتشار نشریات را از جمله روشهای اجرایی این حرکت تبلیغی در حوزه نماز دانست.
پرهیزکار در ادامه ویژگی سازمان های مردم نهاد را غیردولتی، غیرانتفاعی و غیرسیاسی بودن دانست و تصریح کرد: هدف اصلی ستاد اقامه نماز توسعه و ترویج فرهنگ اقامه نماز در کشور است که با مشارکت سازمانهای مردم نهاد میتوان اهداف متصور بر آن را محقق کرد و اگر موسسات مروج نماز به خوبی شکل بگیرند برکات زیادی را در بر خواهد داشت.
وی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه نماز موثرترین راهکار برای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی است، گفت: این انجمن در راستای اقامه نماز با اولویت دانش آموزان در مدارس فعالیت میکند و با اجرای طرحهای مرتبط به تحقق این هدف کمک خواهد کرد.
به گزارش ایسنا، در ادامه پس از اعلام کاندیداتوری اعضای هیئت مدیره و برگزاری انتخابات، احمدپرهیزکار، سید حسن حسینی، محمد میعادفر، مصطفی فراغت، محمد رشید، نجیبه کرمی، حبیب سروش، میکائیل میرجانی و میلاد وحدت به عنوان اعضای هیئت مدیره و محمدکاظم معماریان به عنوان بازرس انتخاب شدند.