رئیس سازمان ملی استاندارد کشور گفت: فعالیت صدها واحد تولیدی و صنعتی در شهرستان ساوه که تولید صادرات محور را در اولویت تولید خود قرار دادهاند الگوی مناسبی برای دیگر واحدهای تولیدی کشور است.
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، نیره پیروزبخت در آئین بهره برداری از ساختمان اداره استاندارد شهرستان ساوه با اشاره به شناخت کامل از واحدهای تولیدی و صنعتی شهرستان ساوه افزود: با شناختی که از تولیدات صنعتی شهرستان ساوه با وجود بهره مندی از بزرگترین شهر صنعتی کشور در این شهرستان چه در قبل از مسئولیت در این سازمان و چه در دوران مسئولیت خویش داشتم و دارم باید بگویم که این شهرستان همواره بر تولید کالای با کیفیت به منظور رقابت بهتر در بازارهای جهانی تاکید کرده و آنرا در اولویت دانسته است.
وی افزود: در دیدارهایی که با برخی از مدیران واحدهای تولیدی و صنعتی شهرستان ساوه که کارخانجات آنان سهم عمدهای در تولیدات کشور داشته و در رقابت مطلوب با بازارهای جهانی هستند داشتم، آنها همواره بر ارتقای مولفههای استاندارد تاکید دارند که این رویکرد نشان از اهتمام جدی صاحبان صنایع به موضوع تولید با کیفیت و نشان استاندارد برتر دارد.
پیروزبخت با تاکید بر برخورداری ساوه از شهر صنعتی خاص به دلیل تنوع در تولیدات مختلف تصریح کرد: این شهرستان از ظرفیت بالایی برای تولید با کیفیت و صادرات محور برخوردار است.
وی با تاکید بر اینکه استان مرکزی به عنوان استان صنعتی کشور از زیرساخت های لازم برای تقویت تولید باکیفیت بهرهمند است، افزود: از آنجاکهسازمان ملی استاندارد به عنوان یک سازمان حاکمیتی و فرابخشی و نظارتی در کشور فعالیت دارد، لذا تلاش برای تولید کالای با کیفیت تحت نظارت سازمان استاندارد میتواند علاوه بر تقویت حضور جمهوری اسلامی ایران در بازارهای جهانی موجب تحقق کامل شعار کشور در زمینه تجارت حلال شود.
رئیس سازمان ملی استاندارد کشور در ادامه با اشاره به احداث ساختمان اداره استاندارد در ساوه گفت: احداث ساختمان اداره استاندارد در شهرستان ساوه با توجه به مزیتهای تولیدی و صنعتی در این شهرستان ضروری بود و در دولت یازدهم توانستیم ساختمان این اداره که عملیات اجرایی آن در دولت قبل آغاز و با وقفه مواجه شده بود را با تخصیص اعتبار ویژه تکمیل و افتتاح کنیم.
وی با تاکید بر اینکه آیندهنگری برای شهرصنعتی ساوه به عنوان بزرگترین شهر صنعتی کشور از اهمیت خاصی برخوردار است، افزود: گسترش فعالیتهای استاندارد در این شهرستان به عنوان زیربنای توسعه پایدار برای حضور و رقابت مناسب در بازارهای جهانی ضرورتی دو چندان دارد.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: برونسپاری استاندارد منجر به رشد اقتصادی کشور میشود.
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، محمدرضا منصوری در آئین بهرهبرداری از ساختمان اداره استاندارد شهرستان ساوه افزود: برونسپاری استاندارد علاوه بر تقویت مولفههای اقتصادی کشور موجب تقویت الگوهای استاندارد نیز خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه امور استاندارد باید به مردم واگذار شود و از ظرفیت بخش خصوصی به طور مطلوب استفاده کرد، افزود: لازمه نتیجهگیری مثبت در واگذاری استاندارد به مردم نظارت دقیق و صحیح بر رفتار و عملکرد بخش خصوصی در حوزه استاندارد از طریق سازمان ملی استاندارد است.
منصوری در ادامه با اشاره به ظرفیت بالای شهرستان ساوه در حوزه تولیدی و صنعتی و فعالیت بیش از 500 کارگاه تولیدی کوچک و بزرگ در این شهرستان اظهار کرد: استقرار اداره استاندارد در این شهرستان با احداث ساختمانی برخوردار از تمامی زیرساختهای استاندارد در این شهرستان ضرورت داشت.
وی تقویت نظارت بر عملکرد صنایع و کیفیتبخشی به تولیدات را از جمله مزایای استقرار اداره استاندارد در این شهرستان دانست و تصریح کرد: علاوه بر این مزایا با وجود احداث ساختمان مجهز این اداره از تردد صاحبان صنایع به مرکز استان به منظور انجام امور استاندارد نیز جلوگیری خواهد شد.
منصوری خاطر نشان کرد: مدیران صنایع این شهرستان برای انجام امور مربوط به استاندارد مجبور به مراجعه به مرکز استان بودند، از این رو احداث ساختمان باید خیلی زودتر از این زمان انجام میگرفت تا علاوه بر کمک به کیفیتبخشی محصولات، صاحبان صنایع این شهرستان نیز بتوانند در بازارهای جهانی به خوبی رقابت کنند.
به گزارش ایسنا؛ معاون استاندار و فرماندار ساوه نیز گفت: در همه امور آموزشی، علمی، خدماتی و بهداشتی استاندارد ملاک است.
محمد بهاروند افزود: شهر صنعتی ساوه به عنوان بزرگترین شهر صنعتی کشور 40 درصد فعالیتهای مرتبط با استاندارد را به خود اختصاص داده است و 80 درصد صادرات به موضوع استاندارد ارتباط دارد.
وی با بیان اینکه شهرستان ساوه به 40 کشور محصولات خود را صادرات میکند، افزود: استقرار اداره استاندارد در این شهرستان موجب تقویت تولید کالای با کیفیت و رونق صادرات خواهد شد.
فرماندار ساوه با اشاره بهرهمندی شهر صنعتی ساوه از منطقه ویژه اقتصادی نیز گفت: مجموعه استاندارد باید با منطقه ویژه اقتصادی همکاری خوبی داشته باشد و از مزایای آن بهرهمند شود تا با توجه به نامگذاری سال در حوزه اقتصادی مقاومتی موجب رونق اقتصادی بیشتر شود.
به گزارش ایسنا؛ مدیرکل استاندارد استان مرکزی نیز گفت: عملیات اجرایی ساختمان اداره استاندارد شهرستان ساوه از سال 1386 آغاز و به دلیل مشکلات اعتباری در گذشته با وقفهای چند ساله مواجه شد، اما با حمایت مالی دولت یازدهم این پروژه در نهایت با صرف اعتبار 1.4 میلیارد تومانی تکمیل و به بهرهبرداری رسید.
ساحل سها بهرهمندی از ظرفیت بخش خصوصی را اولویت اداره استاندارد در شهرستان ساوه بیان کرد و افزود: با راهاندازی ساختمان اداره استاندارد اموری که در اداره شهرستانی قابل تفویض اختیار باشد با وجود تمامی کم و کاستیها واگذار خواهد شد و به مرور ارزش فعالیت این مجموعه با توجه به قطب صنعتی بودن شهرستان ساوه نمایان خواهد شد.
وی با اشاره به نظارتهایی که از سوی سازمان استاندارد در آزمایشگاههای همکار و شرکتهای تولیدی صورت میگیرد، گفت: شهرستان ساوه در آیندهای نزدیک در حوزه استاندارد متحول خواهد شد و با فراهم کردن تمامی زیرساختهای لازم شاهد رونق اقتصادی این شهرستان در سایه تولید با کیفیت کالا خواهیم بود.
سها با اشاره به تاکید بر دقت نظر لازم در تایید کالای تولیدی از طریق سازمان با نظارت بر عملکرد آزمایشگاه و چک کردن دقیق مولفههای استانداردی نظیر کالیبراسیون و ... اظهار کرد: نظر به اعمال دقت بالا بر عملکرد آزمایشگاههای همکار پروانه فعالیت آنها به مدت یکسال اعتبار دارد و سالانه تمدید میشود، این چنین نیست که برای مجموعهای پروانه دائم صادر شود چرا که معتقدیم استاندارد باید در همه فعالیتها حضور داشته باشد تا نتیجه لازم را اخذ کنیم.
مدیرکل استاندارد استان مرکزی در ادامه تاکید کرد: در صورت تامین نیروی انسانی و بودجه لازم قطعا این شهرستان به دلیل برخورداری از توانمندی و ظرفیتهای لازم زمینه ایجاد مرکز آموزشی استاندارد غرب کشور را داراست و برای تحقق این امر از تمامی توان و ظرفیت خود استفاده خواهیم کرد.