مشاور ارشد وزارت نیرو و استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه گفت: همایش های علمی سوق دهنده سمت و سوی تحقیقات به سمت نیازهای جامعه است.
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، مجتبی خدرزاده در دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی در مهندسی برق و کامپیوتر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه با تاکید بر تقویت کارهای پژوهشی و علمی در مراکز دانشگاهی گفت: برپایی چنین همایش های علمی که به صورت تخصصی و کاربردی برگزار می شود موجب تقویت بنیه علمی دانشگاهیان و نیز برآوردن مطالبات و نیازهای جامعه در حوزه های گوناگون است.
وی در ادامه با اشاره به موضوع همایش، اظهار کرد: بکار بردن تفکر سیستمی و بهینه جامع در زمینه برنامه ریزی و مدیریت منابع توسعه و خدمات برق رسانی از جمله اهداف پیاده سازی GISدر شرکت های توزیع برق است.
وی تامین روشنایی را یکی از اصلی ترین مسائل پیش روی شرکت های توزیع بیان کرد و افزود: حفظ قابلیت عمل شبکه در برابر خطاها، مدیریت منابع برای تعمیرات و جلوگیری از ازدحام کابل های آسیب دیده در قالب مدیریت بحران در این حوزه مورد تاکید است.
این استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه با تاکید بر تحولات و تازه های مهندسی گفت: سازگاری و توسعه زیرساخت های هوشمندسازی و مهندسی توزیع در حضور منابع انرژی و ارائه فناوری های نوین از اولویت هایی است که در تازه های مهندسی بدان پرداخته می شود.
به گزارش ایسنا، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه نیز ارتقای سطح نوآوری های علمی را از جمله دستاوردهای برگزاری این همایش ها بیان کرد و افزود: برپایی این همایش های علمی بستر مناسب را برای پایش علمی و تقویت کارهای تحقیقاتی و پژوهشی فراهم می کند.
دکتر مجیدگندمکار افزود: دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه با توجه به موقعیت صنعتی شهرستان ساوه به لحاظ دارا بودن بزرگترین شهرصنعتی کشور و در راستای اهداف علمی پژوهشی و نیز گسترش فناوری نوین در زمینه مهندسی برق و کامپیوتر و با تاکید بر فراهم آوردن فرصتی جهت تبادل یافتههای نو در میان اساتید، دانشجویان، پژوهشگران و صنعتگران سراسر کشور این همایش را برگزار کرد.
وی اضافه کرد: پس از برگزاری موفق نخستین همایش ملی برق در بهمن 93 هم اکنون دومین همایش ملی پژوهشهای کاربردی در مهندسی برق و کامپیوتر برگزار شد.
به گزارش ایسنا، رئیس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه و دبیر همایش نیز گفت: دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی در مهندسی برق و کامپیوتر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه در محورهایکامپیوتر- سخت افزار، کامپیوتر- نرم افزار، هوش مصنوعی، پردازش تصویر، معماری کامپیوتر، برق-الکترونیک ، برق-قدرت ، برق-کنترل ، برق-مخابرات و مهندسی پزشکی فراخوان داده شد.
عبدالرضا پناهی با اشاره به ارسال 230 مقاله به دبیرخانه همایش گفت: با بررسیهای کارشناسی بعمل آمده 160 مقاله مورد تائید قرار گرفت که در قالب سخنرانی و پوستر در همایش ارائه می شود.
وی برگزاری چهار سخنرانی به صورت پنل تخصصی و چهار کارگاه آموزشی را از برنامه های این همایش ملی برشمرد و افزود: در این همایش از سراسر کشور مقاله دریافت شده که بیشترین آنها مربوط به استان های مرکزی، اصفهان و استان های شمالی کشور بوده است.
وی مراسم افتتاحیه همایش، سخنرانی عمومی و ارائه مقالات، و برگزاری کارگاهها را از برنامههای این همایش ملی در دو نوبت صبح و عصر دانست و افزود: برپایی نمایشگاه رباتیک، و دستاوردهای پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه از برنامههای جانبی این همایش ملی است.
به گزارش ایسنا، در این مراسم از برگزیدگان مسابقات رباتیک کشوری دانشگاه آزاد اسلامی تجلیل شد. تیم هفت نفره لیگ نمایشی رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه موفق به کسب رتبه سوم مسابقات رباتیک خیام به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور در شهریورماه سال جاری شده بود که با اهدای لوح تقدیر و هدایا شدند.