معاون استاندار و فرماندار ساوه بر ضروت همراهی مسئولان با مردم برای جلب رضایت عمومی تاکید کرد.
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، محمد بهاروند در جلسه شورای اداری شهرستان ساوه با اشاره به اینکه حضور در بین مردم و همراهی مسئولان با آنان از آموزه های دینی و مکتب دین مبین اسلام است، افزود: حضور در بین مردم و برگزاری جلسات ملاقات مردمی توسط مسئولان علاوه بر ارتقای سطح رضایتمندی مردم مورد رضای الهی است.
وی با اشاره به محدودیت اعتبارات دولتی و نیز عدم برخورداری از امکانات لازم در جهت برآوردن مطالبات و نیازهای واقعی مردم گفت: کمترین کاری که مسئولان و مدیران می توانند در قبال مردم انجام دهند حضور و همراهی با آحاد مختلف جامعه بوده و به نفع دنیا و آخرت است.
وی همراهی مدیران با مردم را موجب مقبولیت بیشتر روسای ادارات و دستگاه های اجرایی دانست و افزود: تقویت این امر اعتماد عمومی جامعه را نسبت به نظام بیشتر خواهد کرد.
فرماندار ساوه در ادامه به موضوع سرشماری نفوس و مسکن اشاره کرد و افزود: در سرشماری این دوره بر خلاف گذشته کار آمارگیری ابتدا به صورت اینترنتی انجام شده و در مرحله دوم مراجعه حضوری به درب منازل صورت میگیرد.
وی کاهش وقت و زمان؛ کاهش هزینه و مصرف کاغذ و ... را از جمله نتایج اجرای سرشماری به صورت اینترنتی دانست و افزود: این گونه آمارگیری در کشورهای توسعه یافته صورت می گیرد و در کشور ما نیز در سرشماری جدید بنای این کار نهاده شد.
بهاروند با اشاره به اینکه برنامه ریزی برای کشور از طریق آمار و اطلاعات صورت میگیرد، گفت: برخورداری از آمار صحیح نیز با انجام پروسه سرشماری انجام میشود و توقع ما از مردم و مسئولان همکاری لازم در این خصوص است.
به گزارش ایسنا، امام جمعه ساوه نیز گفت: پست های مدیریت را فرصتی برای خدمت به مردم دانست و افزود: منصب اداری یک سنگر خدمت به مردم است و باید در این سنگر صادقانه و برای رضای خدا خدمت کرد.
حجتالاسلام سیدابراهیم حسینی رضایت الهی را در گرو رضایت مردم دانست و گفت: بهترین ذخیره برای آخرت عمل صالح است و خدمت به مردم و بازکردن گره از مشکلات مردم بالاترین عمل صالح است.
وی خدمتگزاری صادقانه به مردم را موجب تقویت اقتدار نظام دانست و افزود: تقویت اعتماد مردم به مسئولان و نظام اسلامی، پیادهکردن حکومت علوی در جامعه و جلب رضای الهی ثمره ارزشمند خدمتگزاری صادقانه به مردم است.
مدیرکل دفتر امور فرهنگی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: تلاش برای ایجاد سازگاری عرفی منجر به تضعیف قانون و مقررات می شود.
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، غلامرضا فتح آبادی در جلسه شورای اداری شهرستان ساوه تلاش برای ایجاد سازگاری عرفی را سبب ساز بروز بی قانونی دانست و افزود: اینکه یک مدیر یا یک فرد با استفاده از نفوذی که در جامعه دارد بخواهد برای افرادی که به وی مراجعه میکنند امتیازی بگیرد و امور اداری وی را با سفارش و توصیه تسهیل بخشد در واقع به ترویج بیقانونی دامن زده است.
وی با بیان اینکه بسیاری از وقت کشور صرف سازگاری عرفی میشود، افزود: مدیران ما باید براساس ضوابط و مقررات عمل کنند و برای آنها تفاوتی بین افراد مختلف جامعه از جهات مختلف وجود نداشته باشد.
وی با اشاره به اینکه بعضا شاهد رضایت و خشنودی یک مدیر از انجام یک سازگاری عرفی و فراهم کردن شرایط ویژه با توصیه و سفارشات هستیم، افزود: این نوع رضایت یک رضایت کاذب است و مورد رضای خدای تعالی نیز نیست چرا که با فراهم کردن شرایط مثلا کاری یا شغلی برای یک فرد موجب بازماندن فرد دیگری که شاید شایستهتر از فرد سفارش شده نیز هست شده و زندگی فرد دیگری را دستخوش آسیبهای اجتماعی خواهیم کرد.
این مقام مسئول در استانداری مرکزی در ادامه با اشاره به کاهش میزان بهرهوری در کشور ما گفت: تاکید بر شایستهسالاری و پرهیز از رفتاری که شائبه سازگاری اجتماعی میدهد موجب افزایش بهره وری در کشور خواهد شد.
وی عدم تناسب رشتههای تحصیلی با حوزه کار و کارهای ضد توسعهای را از دیگر عوامل کاهش بهرهوری در کشور دانست و افزود: باید شرایط به گونهای فراهم شود که اشتغال افراد متناسب با رشته تحصیلی آنان ایجاد و فراهم شود.
فتح آبادی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع گستره آسیبهای اجتماعی در جامعه امروزی اشاره کرد و گفت: از سال گذشته آسیبهای اجتماعی در کشور تحت نگاه ویژهای قرار گرفته است تا جائیکه بنا برتاکیدات رهبر معظم انقلاب سه جلسه شورای اجتماعی با حضور سران قوای سهگانه برگزار و راهبردهایی نیز ترسیم شده است.
وی ارتقای جایگاه شورای اجتماعی در کشور به شورای عالی اجتماعی با ریاست رئیس جمهور را بیانگر نگاه جدی کشور به این حوزه دانست و افزود: کاهش اعتیاد، طلاق، حاشیهنشینی، بی بندوباری اخلاقی و مناطق خاص از جمله تاکیدات رهبری معظم انقلاب در حوزه آسیبهای اجتماعی است که در اولویت شورای عالی اجتماعی قرار دارد.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مرکزی با تاکید بر اینکه پیدایش آسیب های اجتماعی از آغاز زندگی جمعی انسان صورت گرفته است، افزود: اختلاف در هنجارهای رایج اجتماعی را آسیب اجتماعی میگویند و اگر این آسیب ها در جامعه از 50 درصد عدول کند برای آن جامعه دغدغه و نگرانی ایجاد خواهد کرد.
وی دخالت عوامل متعددی نظیر مولفههای خانوادگی، اجتماعی، اقتصادی و ...، چند وجهی بودن و تاثیر عوامل اجتماعی را از جمله ویژگیهای آسیبهای اجتماعی برشمرد و تصریح کرد: باید به دنبال شناسایی دقیق آسیب و علل بروز آن برویم و با شناخت کامل حلقههای جدا شده هنجارها را به هم متصل کرده و یک گام اساسی در جلوگیری از بروز آسیبها برداشت.
فتح آبادی با اشاره به اینکه دانش بشری با پیشرفت علم و تکنولوژی دائما در حال تغییر است، گفت: این تحولات کشور ما را نیز فرا گرفته و قطعا با خود آسیب به همراه دارد از این رو برای جلوگیری از شیوع آن باید اقدام جدی صورت گیرد.
وی با تاکید بر اینکه نباید از این موضوع نیز غفلت کرد که هنجارهای اجتماعی در کشور ما با ارزشهای اسلامی گره خورده است، افزود: تلاش برای تقویت ارزشهای اسلامی و بنیه اعتقادی آحاد مختلف جامعه گامی در جهت مقابله با آسیبهای اجتماعی است.
فتح آبادی با تاکید بر اینکه به دلیل نبود ارزشهای دینی و اسلامی در کشورهای غربی، آسیبهای اجتماعی در اینگونه جوامع به حدی رسیده که این جوامع در حال فروپاشی اجتماعی است، گفت: خشونت، مصرف الکل، بیوبندوباری اخلاقی، خودکشی، اعتیاد و ... از جمله آسیبهای خطرناک در کشورهای غربی است.
وی با بیان اینکه با تکیه بر اعتقاد دینی در کشورمان شتاب بروز آسیبهای اجتماعی نظیر طلاق گرفته میشود، افزود: تقویت باور دینی مردم نیازمند مشارکت همه دستگاههای اجرایی است.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مرکزی در بخش دیگری از سخنان خود به گستره آسیبهای اجتماعی در استان مرکزی و شهرستان ساوه با ارائه آماری در حوزه های مختلف آسیبهای اجتماعی اشاره کرد و خواستار نگاه جدی مدیران برای کاهش بروز ناهنجاریها در جامعه شد.