پنجشنبه 8 آذر 1403 | Thursday 28 November 2024

تمامی اخبار

نماینده مردم استان مرکزی در مجلس خبرگان رهبری و عضو هیات امنای دانشکده اصول‌الدین گفت: بنیاد دانشکده اصول الدین خدمت به مکتب اهل بیت (ع) است.

به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، آیت الله محسن اراکی در مراسم کلنگ زنی دانشکده اصول‌الدین ساوه با اشاره به اینکه بنای دانشکده اصول الدین از حدود 70 سال پیش در کشور عراق و توسط علامه عسکری ساوجی آغاز شد، افزود: این دانشکده از تاثیرگذارترین نهادهای فرهنگی در کشور عراق بود و بسیاری از کادرهای عراقی پرورش یافتگان این دانشکده و علامه عسکری یا به طور مستقیم و یا بطور غیر مستقیم هستند.

وی فعالیت این دانشکده را منشا تحول عظیم علمی در علوم دینی دانست و افزود: همین عامل باعث دشمنی صدام با دانشکده اصول‌الدین و علامه عسکری شد و علامه نبرد طولانی با رژیم صدام در چارچوب فعالیت‌های دینی داشت که بعدها منجر به مصادره دانشکده و هجرت علامه عسکری به ایران شد.

دبیر مجمع تقریب مذاهب اسلامی در ادامه علامه عسکری را برخاسته از شهرستان ساوه دانست و افزود: مردم این خطه از میهن اسلامی و همه آحاد ملت ایران باید نسبت به مولفات و آثار علامه عسکری اهتمام دهند و در اثار لامه تدبر و تفکر کنند.

وی بیان کرد: آثار علامه عسکری در طول تاریخ تشیع بی‌نظیرترین آثار و تالیفات است و از ناحیه نوع تالیف و نوع دفاع از مکتب اهل بیت(ع)  بسیار بنیادی است و آن بزرگوار بنیادی ترین گام را در علم حدیث برداشتند.

آیت‌الله اراکی با اشاره به تالیف 17 مجلدی " نقش ائمه در احیای دین" گفت: این اثر ارزشمند مجموعه بسیار بزرگی است که برای همگان قابل استفاده است و یک دائره المعارف عظیم مکتب تشیع است که پرده های بسیار ضخیمی از تاریخ ائمه اطهار(ع) را کنار می زند.

وی تصریح کرد: مطالعه در این گونه تالیفات نشان می دهد که علمای دینی با چه حکمتی توانستند با تاسی از مکتب اهل بیت (ع) بنیاد اسلام ناب را ائمه پایه‌ریزی کرده اند تداوم بخشند و در پیچ‌و‌خم‌های تاریک تاریخ که مستبدان و جبارانی تحمل شنیدن نام اهل بیت (ع) را نداشتند طی کنند.

عضو هیات امنای دانشکده اصول الدین در ادامه با تقدیر از ورثه مرحوم محمد تقی فدایی در خصوص واگذاری زمین برای احداث ساختمان این دانشکده در ساوه گفت: این اقدام از مصادیق احسان به والدین است و بعضی وقت های یک کار خیر این چنینی می‌تواند تمام کاستی های انسان در طول زندگی را جبران کند و به قرب الهی برساند.

وی تصریح کرد: با توسعه این دانشکده در ساوه امید می‌رود که در کنار دانشگاه یک پژوهشگاه و مرکز نشر آثار علامه عسکری و مرکز نشر معارف اهل بیت (ع) به همت علمای دینی و خیرین شکل بگیرد.

آیت الله اراکی خاطر نشان کرد: این دانشکده به عنوان نهادی برای اشعاع انوار محمدی است و به برکت انقلاب اسلامی و نثار خون مطهر شهدای دفاع مقدس علاوه بر آموزش علوم دانشگاهی در کشورما بنای آموزش علوم دینی و اخروی نیز نهاده شده است و نظیر آن دانشکده اصول الدین است.

به گزارش ایسنا، مدیر دانشکده اصول الدین ساوه نیز گفت: دانشکده اصول‌الدین در شهرهای تهران، دزفول، قم و ساوه به همت مرحوم علامه عسکری پایه ریزی و احداث شده است.

حسین صبوحی افزود: این دانشکده در شهرستان ساوه با یک رشته فقه و حقوق اسلامی در مقطع کارشناسی فعالیت می کند و با توسعه فضای فیزیکی و احداث ساختمان جدید برای آن ظرفیت برخورداری از چهار رشته علوم قرآن وحدیث، شیعه شناسی، ادبیات عرب و فقه و حقوق اسلامی را دارد.

وی با اشاره به اینکه در نظر داریم مقطع تحصیلی این دانشکده را تا کارشناسی ارشد ارتقا دهیم، گفت: ایجاد پژوهشگاه و مرکز نشر معارف اسلامی از دیگر برنامه های این دانشکده است.

صبوحی با اشاره به اینکه زمین اهدایی به منظور ساخت دانشکده اصول‌الدین ساوه از سوی ورثه مرحوم محمد تقی فدایی واگذار شده است، افزود: مساحت این زمین چهارهزار متر مربع است و برای احداث ساختمان این دانشکده نیازمند تامین اعتباری بالغ بر دو میلیارد تومان هستیم که امید است به همت خیرین و دانشکده تامین شود.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group