استاندار استان مرکزی گفت: مشارکت در امر مدرسهسازی موثرترین شیوه و بهترین راهکار برای مقابله با جهل و نادانی است.
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، محمود زمانی قمی در آئین بهرهبرداری از دبستان خیرساز دخترانه نورالهدی ویژه دانشآموزان با شرایط خاص در ساوه که با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور برگزار شد، افزود: مدرسهسازی توفیق خدمت به ساحت مقدس علم و دانش است و کاری ارزشمند برای زدودن غبار جهل و نادانی از جامعه به شمار می رود.
وی بیان کرد: خدای تعالی هر کس را که بیشتر دوست داشته باشد توفیق انفاق و مشارکت در امورخیرخواهانه به وی عنایت میکند و این توفیق نصیب هر کسی نخواهد شد.
استاندار مرکزی کار خیرین مدرسهساز را ورق زدن صفحهای از اوراق زیبای علم و دانش در جامعه دانست و تصریح کرد: بزرگترین نعمت برای جامعه بشری نعمت خواندن و نوشتن است و همه کسانی که در شکرگذاری این نعمت الهی کار خیرخواهانه انجام می دهند و زیرساختهای لازم برای علمآموزی را فراهم میکنند از اجر و قرب الهی برخوردارند.
وی با بیان اینکه آموزش و پرورش به تنهایی نمیتواند در فراهم کردن فضای آموزشی و زیرساختهای لازم تلاش کند، افزود: خیرین مدرسهساز به عنوان بازوان توانمند دستگاه تعلیم و تربیت کشور نقش تاثیرگذاری را در این حوزه ایفا می کنند.
وی با تجلیل از اقدام خیرخواهانه خانواده "میزبان" به عنوان خیر مدرسهساز افزود: اقدام ارزشمند این خانواده نیکوکار در ساخت مدرسهای ویژه دانش آموزان با نیازهای خاص نوید آن را میدهد که در حوزه فرهنگ تکرار انجام چنین پروژههایی امکانپذیر خواهد بود.
زمانی قمی با تاکید بر لزوم شناسایی نیازهای جامعه در حوزه آموزشی و فرهنگی از خیرین خواست تا با مشارکت در احداث مراکز آموزشی و فرهنگی موجب ارتقای شاخصهای این حوزه شوند.
به گزارش ایسنا، معاون استاندار و فرماندار ساوه نیز گفت: اگر بودجههای فرهنگی در حوزه آموزش و پرورش متمرکز شود قطعا شاهد توسعه پایدار در کشور خواهیم بود.
محمد بهاروند با تقدیر از تلاشهای خیرین در ساخت مدرسه گفت: خیرین به ارزشهای اسلامی و دینی اعتقاد راسخ و یقین دارند و براساس آموختههای دینی و باورهای اعتقادی خود در این عرصه گام برمیدارند.
وی با اشاره به ساخت مدرسه با نیازهای خاص توسط خانواده خیر نیکوکار اظهار کرد: خانواده میزبان که با صرف هزینه 3.5 میلیارد تومان در این اقدام خیرخواهانه مشارکت کردند در حوزه تولیدی و صنعتی نیز فعال هستند و با انجام طرحهای توسعهای همزمان با سفر ریاست جمهوری و هیات دولت به استان مرکزی بزرگترین واحد تولیدی و صنعتی شهرستان ساوه با هزینه 600 میلیارد تومانی که توسط این خانواده نیکوکار احداث شده است به بهرهبرداری خواهد رسید.
فرماندار ساوه با اشاره به کسب رتبه اول جشنواره خیرین مدرسهساز شهرستان ساوه در استان مرکزی گفت: خیرین این شهرستان تاکنون 37 میلیارد تومان در امر مدرسهسازی مشارکت داشتهاند.
وی ساخت 15 مدرسه، احداث 5 مسجد، دو سالن ورزشی و یک کتابخانه با فضای بالغ بر 26 هزار متر مربع را از جمله اقدامات خیرین در این حوزه برشمرد و افزود: خیرین شهرستان نقش بسزایی در توسعه فضاهای آموزشی داشته اند.
به گزارش ایسنا، مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان مرکزی نیز گفت: کار مدرسهسازی به عنوان یک الگوی ماندگار در کشور ما رقم خورده است.
محمد حسن قائمی افزود: در حال حاضر 60 پروژه خیر ساز با 470 کلاس درس و 70 هزار متر مربع با صرف هزینهای بالغ بر 60 میلیارد تومان در سطح استان در حال اجراست.
وی بیان کرد: اگر نبود مشارکت خیرین قطعا در این مسیر با مشکل مواجه میشدیم و قطعا با مشارکت خیرین به این توفیق دست خواهیم یافت.
قائمی افزود: هم اکنون با وجود مشارکت خیرین اما با نقطه مطلوب فاصله داریم و برخی از مدارس با حضور بیش از 30 دانش آموز فعالیت می کنند که امیدواریم در کمیته برنامهریزی استان برای پروژههای نیمه تمام اعتبار تخصیص شود.
به گزارش ایسنا، مدیر آموزش و پرورش ساوه نیز گفت: دبستان دخترانه نورالهدی ویژه دانش آموزان با نیاز خاص با صرف اعتبار بالغ بر 3.5 میلیارد تومان با زیربنای 2300 متر مربع احداث شده که هزینه آن تماما توسط خانواده خیر "میزبان" تامین و جزو سه مدرسه برتر کشور از لحاظ فضای آموزشی و تجهیزاتی است.
عبدالله سالمی افزود: این آموزشگاه مشتمل بر سالن چند منظوره، استخر آب درمانی، سالن غذاخوری، اتاق های کاردرمانی، بازی، شنوایی سنجی و غیره مطابق با بروزترین استانداردهای موجود است و از سیستم گرمایشی و سرمایشی مجهز برخوردار است.
در پایان این مراسم با اهدای لوح تقدیر و تابلوفرش نفیس از خانواده خیرین مدرسه ساز حاج کریم میزبان و محمد میزبان که در عرصه صنعت و تولید فعال هستند توسط معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور و استاندار تجلیل شد.