پنجشنبه 8 آذر 1403 | Thursday 28 November 2024

تمامی اخبار

مدیر آموزش و پرورش شهرستان ساوه گفت: توسعه علمی در گرو تقویت رویکرد پژوهشی است.

عبدالله سالمی در نشست خبری به منظور اعلام برنامه‌های آموزش و پرورش به مناسبت بازگشایی مدارس و هفته دفاع مقدس با تاکید بر اینکه پژوهش کلید دانایی است و توانایی در گرو دانایی و پژوهش است، افزود: عمل به منویات مقام معظم رهبری و تقویت خودباوری می‌تواند موجب سبقت گرفتن کشور در حوزه علمی از سایر کشورها شود.

وی با اشاره به توفیقات آموزش و پرورش شهرستان در حوزه پژوهشی و علمی تاکید کرد: کسب رتبه برتر در مسابقات علمی لیگ پایا از مهمترین فعالیت‌هاست و به دنبال استمرار این حرکت هستیم.

مدیر آموزش و پرورش ساوه توسعه عدالت آموزشی و برخورداری همه دانش‌آموزان از آموزش و پرورش، ساماندهی و بهسازی نیروی انسانی را نخستین اولویت‌های آموزش و پرورش در سال تحصیلی جدید برشمرد و افزود: این اولویت‌ها براساس سیاست‌گذاری وزارت آموزش و پرورش و با اولویت‌بندی مقام عالی وزارت جهت اجرا به دستگاه‌های پائین دستی ابلاغ شده است.

وی پذیرش بوم برای بوم را از دیگر اولویت‌ها برشمرد و افزود: در این سیاست‌گذاری مقرر شده است از نیروهای بومی برای آموزش دانش‌آموزان بومی بکارگیری شود که براین اساس 44 نفر طبق ماده 28 به عنوان همکار منطقه جذب شده‌اند.

وی توسعه مشارکت‌های مردمی و  استفاده از تفکر انجمن اولیا و مربیان با تاکید بر ارتقای مدیریت آموزشگاهی و تعالی مدیریتی را از دیگر رویکردهای آموزش و پرورش در سال تحصیلی جدید دانست و افزود: معتقدیم که مدیریت در آینده آموزش و پرورش تاثیرگذار است و نقش مهمی در برآورده کردن مطالبات رهبری در اجرایی کردن سند تحول بنیادین داشته و نقشه راه کشور است.

سالمی مدرسه، دانش آموز، اولیا و محتوا را چهار عامل اصلی در برنامه درسی ملی بیان کرد و افزود: استقرار پایه دهم با 25 عنوان کتاب درسی در مراکز آموزش و پرورش با همکاری این عوامل نتیجه بخش خواهد بود.

وی با اشاره به افزوده شدن چهار کتاب جدیدالتالیف در پایه دهم به صورت اختیاری تصریح کرد: کتاب‌های " انسان و محیط زیست"، "انسان و سلامت"، "تفکر و سواد رسانه ای" و "کارآفرینی" در پایه دهم اضافه شده است و در استان مرکزی کتاب تفکر و سواد رسانه‌ای تدریس خواهد شد.

مدیر آموزش و پرورش ساوه با اشاره به افزوده شدن سه مدرسه به مدارس شهرستان گفت: در سال جاری 267 مدرسه با 1430 کلاس دولتی و 338 کلاس غیردولتی در سطح شهرستان فعالیت می‌کند.

وی آمار دانش آموزان کلاس اولی در سال تحصیلی جدید را چهار هزار و 720 دانش آموز اعلام کرد و افزود: همه دانش آموزان پایه اول ابتدای طرح سنجش را گذرانده‌اند.

سالمی تعداد کل دانش آموزان شهرستان در سال تحصیلی جدید را 48 هزار و 393 نفر اعلام کرد که از این تعداد 23 هزار و 758 نفر دختر و 24 هزار و 635 نفر پسر هستند و 135 معلم جدید به تعداد معلمان اضافه شده است.

وی با اشاره به ارتقای کیفیت آموزش توأم با توسعه عدالت آموزشی گفت: طبق برنامه‌ریزی‌های بعمل آمده حتی برای یک دانش‌آموز در هر نقطه‌ای از شهرستان که باشد کلاس درس برقرار شده است و هیچ دانش‌آموزی نباید از سواد محروم بماند، این اقدام در راستای توسعه عدالت آموزشی اجرا شده است.

به گفته سالمی برای هر فردی هم که بتواند سواد خواندن و نوشتن را به یک بیسواد در هر سنی که باشد آموزش دهد ملبغ 725 هزار تومان پرداخت خواهد شد.

وی مقابله با آسیب‌های اجتماعی و تبعات منفی شبکه‌های مجازی را از دیگر اولویت‌های آموزش و پرورش بیان کرد و افزود: هدف همه شبکه‌های مخرب مجازی و برنامه دشمن، ترویج آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزان است از این رو با تقویت رشته‌های فرهنگی، دینی و ابعاد اعتقادی دانش‌آموزان به مقابله با این آسیب‌ها می‌پردازیم.

وی تصریح کرد: به دلیل عدم آگاهی دانش‌آموزان و اولیای آنان با تبعات منفی شبکه‌های مجازی دوره‌های آموزشی با همکاری پلیس فتا نیروی انتظامی در مدارس برگزار خواهد شد تا دانش آموزان از انحرافات شبکه‌های مجازی مصون بمانند.

سالمی با اشاره به توسعه مشارکت‌های مردمی گفت: بخش اعظمی از مدارس شهرستان با مشارکت خیرین احداث شده است و شهرستان ساوه رتبه اول خیرین مدرسه‌ساز در استان را به خود اختصاص داده است.

وی بیان کرد: در سفر هیئت دولت به استان مرکزی نیز سه واحد آموزشی به بهره‌برداری خواهد رسید که یکی از این واحدها که مختص دانش‌آموزان خاص از حیث توانایی جسمی و ذهنی است با صرف هزینه‌ای بالغ بر 3.5 میلیارد تومان توسط یک خیر فعال در حوزه صنعتی شهرستان احداث شده است.

وی اجرای طرخ تعالی مدیریت و تدبیر در 30 مدرسه شهرستان به صورت پایلوت، برگزاری المپیادهای درون مدرسه‌ای، اجرای طرح همگام با قرآن با استفاده از شعارهای قرآنی، طرح مدام به معنای واگذاری امور مدرسه به دانش آموزان با هدف تقویت انگیزه و خودباوری آنان، طرح راهبران آموزشی به منظور کمک به معلمان جدید که در روستاها تدریس می کنند از جمله طرح‌های اجرایی برای کیفیت‌بخشی به آموزش و پرورش است تا بتوانیم به هدف غائی سند چشم‌انداز تحول بنیادین که همانا تربیت دانش‌آموزان برخوردار از دانایی و توانمندی بالا توام با ولایتمدار بودن و دشمن‌ستیز بودن است، دست یابیم.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان ساوه در ادامه با اشاره به برنامه‌های آغاز سال تحصیلی جدید گفت: نواختن زنگ مهر و مقاومت در سوم مهرماه با حضور مسئولان شهرستانی در مدرسه زینب کبری(س)، گلباران گلزار شهدا و برگزاری صبحگاه مشترک در مدرسه شهید یعقوبزاده و نیز یادواره شهدای دانش آموزی از جمله این برنامه‌هاست.

 

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group