پنجشنبه 8 آذر 1403 | Thursday 28 November 2024

تمامی اخبار

نماینده مردم ساوه و زرندیه گفت: توانمند‌سازی موثرترین راهکار برای درآمدزایی بیشتر است.

به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، محمدرضا منصوری در همایش کارگروه اقتصاد مقاومتی اتاق اصناف ساوه با بیان اینکه تاکنون با پول نفت زندگی خوبی داشتیم، گفت: تحریم‌ها بزرگ‌ترین نعمت برای مردم ایران بودند تا بدانیم اگر نفت روزی تمام شود، تکلیف ملت چیست.

محمدرضا منصوری اظهار کرد: پیشرفت تکنولوژی در بسیاری از شرکت‌ها باعث شده که نیروی کار کمتری نیاز باشد.

وی با بیان اینکه تولید انبوه محصولات و فروش انبوه باعث پایین آمدن قیمت‌ها می‌شود، افزود: در ایران نرخ برق و گاز نسبت به سایر کشورها بسیار پایین و در حد رایگان است، لذا صنعتگران ایرانی در این مورد از سایر صنعتگران در کشورهای دیگر جلوتر هستند.

منصوری با بیان اینکه پیگیر در نظر گرفتن سختی کار برخی از اصناف هستیم، اضافه کرد: متاسفانه عمده درآمد کشور ما تنها درآمد حاصل از نفت و مالیات است.

به گفته وی، برای درآمدزایی باید توانمند شویم و برای این امر باید انسان‌ها توانمند شوند که لازمه آن اصلاح نظام آموزش است.

وی افزود: برای کارآمد کردن نظام آموزشی لازم است فرزندان ما از همان ابتدا دیپلم تخصصی اخذ کنند و در رشته مورد علاقه‌شان متخصص شوند.

وی با بیان اینکه متاسفانه بار علمی مدارک تحصیلی پایین است، ادامه داد: فردی که دارای تحصیلات عالیه است باید بتواند کارآفرینی کند، نه اینکه به عنوان کارگر ساده در شرکت‌ها مشغول بکار شود.

نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس تصریح کرد: سه در هزار فروش کارخانه‌ها به حساب اتاق بازرگانی ریخته می‌شود ولی آنها نمی‌دانند با این مبلغ چکار باید بکنند، لذا پیگیری خواهیم کرد که از این مبلغ به اتاق اصناف هم اختصاص دهند.

وی با اشاره به بودجه ملی و استانی، بیان کرد: خوشبختانه با اقدامات انجام شده بودجه تنها یک اداره در سال جاری به میزان بودجه کل ادارات سال گذشته است و توانستیم در این راستا حق مردم را احقاق کنیم، همچنین با اجرای تنها یک پروژه انتقال آب از سد کوچری به اندازه بودجه 50 سال ساوه، اعتبار ملی اخذ می‌شود.

منصوری با اشاره به بحران کم آبی در ساوه و نبود آب در عمق 200 متری، گفت: انتقال آب از سد کوچری با لوله به قطر یک متر و طول 130 کیلومتر انجام می‌شود. اگر این پروژه اجرا نشود تا دو سال آینده در ساوه آبی موجود نخواهد بود مگر اینکه برف‌های فراوان همچون گذشته دوباره در ساوه ببارند.

وی به کشت هندوانه به عنوان یک میوه پر آب بر در ساوه اشاره کرد و گفت: کشاورزان ما با کشت‌هایی مثل هندوانه در واقع تنها آب می‌فروشند.

وی با بیان اینکه بزرگترین پروژه راه ایران(ساوه – مشهد) در این شهرستان انجام خواهد شد، اظهار کرد: خوشبختانه توانستیم با اخذ بودجه‌های ملی آسفالت راه‌های خرقان را به پایان برسانیم. دو بانده شدن جاده ساوه – غرق آباد و جاده خشکرود نیز در حال انجام است و بودجه جاده یولاق هم اخذ شده و پیگیر اخذ بودجه جاده آوه هم هستیم.

به گزارش ایسنا، رئیس اتاق اصناف شهرستان ساوه نیز گفت: فعال شدن واحدهای صنفی از جمله راهکارهای عملی در پویایی اقتصادی و تحقق اقتصاد مقاومتی است، از این رو باید تلاش کرد تا اصناف در آرامش کامل بازار به کار و تلاش بپردازند.

مرتضی سعیدی در ادامه به مشکلات موجود در حوزه اصناف شهرستان ساوه اشاره کرد و با اشاره به اینکه یکی از مشکلات اصناف موضوع مالیات بر ارزش افزوده است، افزود: این مالیات مشکلات بسیاری را برای اصناف بوجود آورده است چرا که هنوز برای صنوف مبهم بوده و تعریف دقیقی از آن نشده است که اگر به صورت شفاف تعریف و به صورت صحیح اجرا شود قطعا نتایج مثبتی خواهد داشت.

وی به استقرار صنوف مزاحم در شهر نیز اشاره کرد و افزود: صنوف مزاحم شامل صنوفی نظیر صافکاری، تعمیرکاران خودروهای سبک و سنگین، آهنگران، درب و پنجره سازان و کلیه مشاغلی که آلایندگی صوتی دارند، است و برای برطرف شدن این مشکل زمین لازم برای استقرار شهرک جهت انتقال این صنوف جانمایی شده و امیدواریم با تامین اعتبارات و حل مشکلات اداری به زودی عملیاتی شود.

سعیدی به توسعه فروشگاه‌های زنجیره‌ای در شهرستان اشاره کرد و گفت: احداث فروشگاه‌های زنجیره ای در سطح شهر موجب تعطیلی خواربار فروشی‌ها  و سوپرمارکت‌ها شده است که در این خصوص مکاتبات فراوانی شده است تا از این کار ممانعت به عمل آید.

وی خواستار نظارت بیشتر دانشکده علوم پزشکی بر عملکرد عطاری‌های شهرستان شد و افزود: از آنجاکه در عطاری‌ها داروهای گیاهی عرضه می‌شود، لذا متولیان سلامت جامعه باید نظارت بیشتری بر عملکرد این قشر داشته باشند.

سعیدی همچنین به سختی کار برخی از صنوف نظیر کانال‌سازی، صافکاری و ... اشاره کرد و افزود: باید در مجلس قوانین لازم برای محاسبه سابقه بیمه برخی از صنوف که مشمول سختی کار می‌شوند وضع شود.

وی در خصوص برپایی نمایشگاه پائیزه نیز گفت: به دلیل کثرت تعداد واحدهای صنفی در حوزه تامین نیازهای تحصیلی دانش آموزان و دانشجویان و نیز ثبات در قیمت‌ها مقرر شد که در سطح شهر نمایشگاه پائیزه برپا نشود گرچه از سوی مسئولان بالادستی از ما می‌خواهند که این نمایشگاه برپا شود اما به جهت حمایت از صنوف شهرستان و نیز تشدید امر بازرسی و نظارت بر قیمت ها امسال نمایشگاه پائیزه نخواهیم داشت.

در این جلسه نماینده مردم ساوه و زرندیه با اهدای تابلو فرش از خدمات برخی روسای اتحادیه‌ها و اعضای اتاق اصناف ساوه تقدیر کرد.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group