پنجشنبه 8 آذر 1403 | Thursday 28 November 2024

تمامی اخبار

استاندار استان مرکزی گفت: استقرار دولت تدبیر و امید کشور را از شرایط نامناسب گذشته نجات داد.

به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، محمود زمانی قمی در جلسه مشترک شورای اداری شهرستان های ساوه و زرندیه که با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در سالن اجتماعات فرمانداری ساوه برگزار شد، افزود: سیاست های دولت تدبیر و امید موجب بهبود وضعیت اقتصادی کشور و نیز سیاست خارجی و داخلی شده است.

وی اظهار کرد: در دولت گذشته شرایط به گونه ای بود که ایرانی ها هر روز یک خبر بد  اقتصادی می شنیدند، اما در این دولت این طور نیست و روز به روز اقتصاد کشور رونق می گیرد.

استاندار مرکزی در ادامه از ساوه و زرندیه به عنوان بخشی از تمدن بزرگ ایران اسلامی یاد کرد و افزود: این دو شهرستان با توجه به پتانسیل های صنعتی و کشاورزی نقش تاثیرگذاری در اقتصاد ایران دارند.

وی تاکید کرد: تامین زیرساخت های لازم در این دیار منجر به حضور کارآفرینان با ایجاد سرمایه گذاری بیشتر خواهد شد و قطعا شاخص های استان را ارتقا خواهد بخشید.

به گزارش ایسنا، معاون استاندار و فرماندار ساوه نیز با اشاره به پتانسیل های ساوه و زرندیه با استقرار صنایع مادر و پوشش صنایع پائین دستی گفت و افزود: ساوه و زرندیه مهد مفاخر علمی و فرهنگی است و استقرار این دو شهرستان در کریدور اصلی کشور این منطقه را به یکی از نقاط مهم کشور تبدیل کرده است.

محمد بهاروند افزود: استقرار بزرگترین شهرک گلخانه ای در آوه و توانمندی ساوه و زرندیه در حوزه کشاورزی و دامداری از مزیت های این دو شهرستان است ضمن اینکه ایجاد منطقه ویژه اقتصادی بر قابلیت های ویژه این منطقه افزوده است.

وی بیان کرد: با پیگیری های استاندار مرکزی شهر صنعتی جدید ساوه با عنوان شهرک صنعتی سرمایه گذاری خارجی زمینه حضور هیات های تجاری خارجی را در این منطقه بیشتر کرده است و حضور بخش خصوصی در ساوه و زرندیه با نشاط شده است.

بهاروند از افتتاح واحدهای بزرگ تولیدی در ساوه و زرندیه همزمان با سفر رئیس جمهور و هیات دولت به استان خبر داد و افزود: افتتاح این واحدها در سایه مذاکرات هسته ای و گشایش مالی در کشور صورت گرفته است و حضور سرمایه گذاران خارجی در این دو شهرستان بیشتر شده است.

وی از احداث نیروگاه سیکل ترکیبی با ظرفیت 1200 مگاوات با سرمایه گذاری یک میلیارد و 200 میلیون یورو در ساوه خبر داد و افزود: همچنین یک نیروگاه و نیز واحد پالایشگاه پلاسمای خون با سرمایه گذاری بالا در زرندیه احداث خواهد شد.

فرماندار ساوه با اشاره به اقدامات دولت در راستای رونق اقتصادی کشور نیز گفت: تشکیل کمیسیون رفع موانع تولید و اشتغال با همکاری دولت و نیز تصویب لایحه دولت در حمایت از صنایع با نظر مساعد نمایندگان قطعا مسیر رونق اقتصادی را هموارتر خواهد کرد.

وی در ادامه با اشاره به مشکل کمبود آب شرب، صنعتی و کشاورزی در ساوه گفت: امیدواریم با پیگیری های صورت گرفته هر چه سریعتر سهمیه آب برای این شهرستان از سد کوچری اختصاص یابد و در آینده نزدیک مشکل آب ساوه برطرف شود.

به گزارش ایسنا، فرماندار زرندیه نیز خواستار مستثی شدن استان مرکزی به ویژه شهرستان زرندیه از استقرار صنایع در شعاع 120 کیلومتری پایتخت شد و افزود: این امر موجب استقرار صنایع بیشتری با توجه به جاذبه ها و پتانسیل های شهرستان در حوزه سرمایه گذاری و فعالیت بخش خصوصی خواهد داشت.

محمد کردی افزود: شهرستان زرندیه می تواند هاب خاورمیانه شود و این آمادگی را دارد تا پذیرای فناوری های کشور به لحاظ نزدیکی به پایتخت شود.

وی همچنین خواستار ایجاد تفاهم نامه متقابل در حوزه سلامت الکترونیک در این شهرستان شد و افزود: زرندیه از پتانسیل های بالایی برخوردار است و به عنوان پیشانی استان مرکزی در صورت فراهم کردن زیرساخت های لازم در کنار شهرستان ساوه سهم بسزایی در توسعه متوازن استان دارد.

فرماندار زرندیه در ادامه با اشاره به اینکه هم اکنون در بسیاری از روستاهای این شهرستان خطوط ارتباط تلفنی به صورت GSM است، گفت: برخورداری روستاهای این شهرستان از این مزیت موجب شده است تا این روستاها از اینترنت و فکس محروم باشند.

وی تصریح کرد: بسیاری از روستائیان مشتاق سرمایه گذاری در روستاها هستند که لازمه آن برخورداری از اینترنت پرسرعت روستایی است تا موجب ماندگاری بیشتر روستائیان و ایجاد اشتغال شویم.

کردی در ادامه با اشاره به محدودیت زمانی در سفر وزیر ارتباطات گفت: با توجه به نزدیکی مسافت زرندیه به تهران از وزیر ارتباطات درخواست داریم تا در اولین فرصت ممکن به زرندیه سفر کرده و در جمع مردم این شهرستان حضور یابند تا مشکلات و موانع توسعه‌ای زرندیه با حضور وی مطرح و تصمیم گیری شود.

 

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group