پنجشنبه 8 آذر 1403 | Thursday 28 November 2024

تمامی اخبار

در نشست مشترک مدیرکل ساخت و توسعه راههای منطقه غرب و مرکز کشور با فرماندار ساوه و جمعی دیگر از مسئولان الزامات و نیازهای بهره‌برداری یک باند از کنارگذر ساوه همزمان با سفر رئیس جمهور و هیات دولت به استان مرکزی بررسی شد.

به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، در این نشست محمدرضا کدخدازاده این پروژه را یکی از پروژه‌های مهم وزارت راه و شهرسازی در استان مرکزی دانست و افزود: به دلیل محدودیت اعتبارات در سال‌های گذشته عملیات اجرایی احداث این کنارگذر روند کندی به خود گرفته بود.

وی احداث این محورها را از پروژه‌های اقتصاد مقاومتی دانست و تصریح کرد: در اقتصاد مقاومتی اوراق مشارکت و اسناد خزانه اسلامی پشتوانه‌‌ای برای  طرح‌های زیربنایی کشور است، از این روز با توجه به افزایش سقف این اسناد در قانون بودجه کشور سهمی نیز برای پیمانکار مجری این طرح اختصاص می‌یابد تا در بهره‌برداری از آن تسریع شود.

وی اوراق مشارکت و اسناد خزانه ملی را ابزاری برای جبران کمبود درآمد دولت دانست و تصریح کرد: اسناد خزانه ملی نوعی اوراق بهادار است که دولت در راستای تسویه بدهی‌های خود بابت طرح‌های تملک دارایی‌های سرمایه‌ای با قیمت اسمی و سررسید معین به طلبکاران غیردولتی نظیر پیمانکاران واگذار می‌کند و بنا بر سیاست دولت، شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور سهم قابل توجهی از این اسناد را در اختیار دارد.

کدخدازاده در ادامه اجرای کنارگذر ساوه به صورت بتنی را به عنوان پروژه پایلوت در کشور عنوان کرد و افزود: در اجرای این روش علاوه بر تحقق مولفه‌های اقتصاد مقاومتی نظیر کم‌هزینه بودن و زمان‌بر نبودن، میزان آسفالت بکار رفته تا حد قابل توجهی کاهش پیدا خواهد کرد چرا که زیرسازی آن توسط بتن انجام می‌شود.

وی با اشاره به مشکل تامین سوخت به منظور فعالیت کارگاه مستقر در این کنارگذر نیز گفت: با تعاملی که بین مدیریت صنعت، معدن و تجارت با شرکت نفت برقرار است امیدواریم مشکل سوخت کارگاه نیز برطرف شود تا در سفر رییس جمهور و هیات دولت به استان مرکزی یک باند از این کنارگذر افتتاح شده و با حضور وزیر راه و شهرسازی و اختصاص اعتبار بیشتر باند دوم نیز در سریع‌ترین زمان ممکن به بهره‌برداری برسد.

به گزارش ایسنا، فرماندار ساوه نیز هدف از احداث کنارگذر شمال به جنوب در این شهر را کاهش ترافیک و تصادفات شهری به منظور جلوگیری از تردد وسایط نقلیه سنگین به داخل شهر دانست و افزود: این کنارگذر با تکنولوژی بتن در حال اجراست و دارای مقاومت بالا و سرعت در اجراست.

محمد بهاروند با اشاره به اینکه اعتبار کل کنارگذر ساوه 200 میلیارد ریال است، افزود: تاکنون 110 میلیارد ریال از کل اعتبار تخصیص یافته است.

وی بیان کرد: این کنارگذر در حدفاصل کیلومتر دوم جاده قدیم تهران ساوه آغاز و تا پلیس راه ساوه همدان ادامه خواهد داشت که امیدواریم با تخصیص اعتبار و تامین سوخت کارگاه هر چه سریع‌تر زیر بار ترافیک برود.

بهاروند خاطر نشان کرد: تسریع در بهره‌برداری از این طرح هدیه دولت تدبیر و امید به مردم به مردم ساوه است که علاوه بر کاهش ترافیک موجب تسریع در حمل و نقل غرب کشور خواهد شد.

در این نشست راهکارهای حل موانع و مشکلات پیش رو این کنارگذر بررسی و تصمیمات لازم اتخاذ شد.

 

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group