پنجشنبه 8 آذر 1403 | Thursday 28 November 2024

تمامی اخبار

فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی گفت: قانون امر به معروف و نهی از منکر صرفا قانون سلبی نیست.

به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، سردار سرتیپ دوم پاسدار محسن کریمی در جلسه ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر شهرستان ساوه با رد صرف سلبی بودن قانون امر به معروف و نهی از منکر افزود: نخستین گام در اجرای این قانون آموزش و فرهنگ‌سازی است و اگر برخورد سلبی نیاز شد یا همان شمشیر برنده ای که نص صریح قرآن کریم مطرح کرده است، باید برخورد سلبی کرد.

وی با اشاره به اجرای قانون امر به معروف و نهی از منکر از ابتدای سال جاری اظهار کرد: در ساختار ستادهای احیای این فریضه، سپاه به عنوان دبیر ستاد پیشنهاد داد به منظور درگیر بودن اعضای این ستاد در ادارات و مشغله کاری، در راستای اجرای صحیح قانون ابلاغی تعدادی افراد ثابت جهت تصمیم‌سازی بهتر و ارائه مصوبات کارشناسی با نظر اعضای ستاد مشخص شوند تا نتیجه مطلوب بدست آید.

دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان مرکزی در ادامه با اشاره به هدف تشکیل حکومت اسلامی بر مبنای احیا و حفظ ارزش‌های اسلامی گفت: بنا بر نیاز انقلاب اسلامی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر در ساختار سپاه ابلاغ شد.

وی ادامه داد: با تشکیل این ستاد رفته رفته موانعی پیش آمد که برداشتن این موانع نیازمند تصویب قوانینی در این حوزه بود، چرا که خلاء‌های قانونی و سلیقه‌ای عمل کردن در این حوزه مشکلاتی را بوجود آورده بود.

وی از منشور قانون اساسی به عنوان بزرگترین دستاورد انقلاب اسلامی یاد کرد و افزود: در کشور برای تمامی اقدامات حاکمیتی قانون داریم، از این رو برای احیای این فریضه نیز نیازمند قانون بودیم که تصویب شد و مبنای کار این ستاد قرار گرفت.

سردار کریمی در ادامه با اشاره به برگزاری جلسات ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان اظهار کرد: این جلسات مصوباتی داشت که برای اجرا و عملیاتی کردن به ستادهای شهرستانی ابلاغ شده است.

وی تبیین جایگاه ستاد و آموزش صحیح قانون احیای این فریضه را از موارد مهمی دانست که ستاد استانی بر آن تاکید داشته است و افزود: آموزش صحیح قانون خصوصا در بدنه حاکمیتی و قوای سه‌گانه، نیروهای مسلح و سایر نهادها ضرورت نخست است.

فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی تشکیل مستمر جلسات در مرکز استان به صورت فصلی و در شهرستان ها ماهی دو بار، تشکیل شوراهای امر به معروف و نهی از منکر در بدنه اجرایی جامعه، اعمال قانون که نباید صرفا جنبه سلبی به خود بگیرد، اعلام مطالبات ستاد شهرستان از مرکز استان به منظور فعال شدن ستاد استانی و حمایت و پشتیبانی از ستاد شهرستان از دیگر محورهای مطرح شده در جلسات ستاد استانی بوده است.

وی تشکیل اتاق فکر در ستادهای شهرستان به منظور احصای معروفات و منکرات و عملیاتی کردن کار پژوهشی را از دیگر نکاتی دانست که در ستاد استانی مطرح شده است و افزود: بنا داریم هر کار علمی که در این حوزه صورت گرفت با تامین اعتبار و حمایت لازم ضمن اجرایی کردن آنرا به کل کشور تعمیم دهیم.

سردار کریمی نظارت ستادی و بررسی عملکرد ستادهای شهرستانی را از دیگر برنامه‌ها بیان کرد و گفت: بنا بر اعلام مرکز، عملکرد ستادهای شهرستانی باید مورد ارزیابی قرار گیرد و تشویق و تنبیه نیز در خصوص نحوه فعالیت صورت می‌پذیرد.

وی در ادامه با انتقاد از نگاه سیاسی به فریضه امر به معروف و نهی از منکر اظهار کرد: احیای این فریضه سیاسی نیست بلکه یک تکلیف شرعی است و نباید دیدگاه‌های سیاسی در این حوزه دخیل کنیم.

وی تصریح کرد: احیای امر به معروف و نهی از منکر براساس زیرساخت‌های دینی و اعتقادی ما صورت می‌گیرد و فارغ از جریانات سیاسی حاکم بر کشور است از این رو در احیای این فریضه باید دیدگاه سیاسی را دور کنیم.

فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی در ادامه برپایی نماز، پرداخت زکات و اجرای امر به معروف و نهی از منکر را از شاخص‌های هندسی نظام اسلامی برشمرد و تصریح کرد: هر مومنی وظیفه دارد جامعه را به سمت نیکی هدایت کند و از بدی و پلیدی دور کند که این مهم جنبه فردی احیای این فریضه است.

وی با اشاره به جنبه اجتماعی احیای این فریضه گفت: امر به معروف و نهی از منکر زیربنای همه حرکات اجتماعی اسلام است. دین مبین اسلام در همه زمینه‌ها دستورات لازم را دارد و نیازی به تبعیت از دستور غربی که موجب ترویج فساد و منکر می شود، نیست.

سردار کریمی در ادامه به بزرگترین معروفات و منکرات از دیدگاه مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: هر کس برای حفظ نظام تلاش کند مجاهد فی سبیل‌الله است، اعتلای فرهنگ سلامت محیط، خانواده و اجتماع، تلاش برای تکثیر نسل سالم، همگانی کردن اخلاق اسلامی، گسترش عدالت اقتصادی و اقتدار امت اسلامی و مجاهدت برای وحدت امت اسلامی از معروفات بزرگ است.

وی ابتذال اخلاقی، تضعیف نظام، تضعیف اتحاد ملی و انسجام اسلامی، تضعیف اقتصاد جامعه و فناوری‌های علمی را از بزرگترین منکرات دانست و افزود: ما امتی هستیم که خدای تعالی الگوهای متعددی را پیش روی ما گذاشته است از این باید به دنبال ترویج الگوهای شایسته و مورد پسند اسلام باشیم.

به گفته وی، باید بدانیم که تفرقه، غفلت و فساد عامل از هم پاشیدگی امت‌هاست و بعد از این سه عامل دشمن خارجی قرار دارد.

به گزارش ایسنا، فرمانده سپاه ناحیه ساوه و دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان نیز اجرای سلسله برنامه‌های اعلامی و نیز طرح‌های مصوب در جلسات ستاد را از اولویت‌های ستاد شهرستان دانست.

سرهنگ پاسدار مجید احمدجعفری افزود: در جلسات ستاد شهرستان راهکارهای برون رفت از برخی مشکلات جامعه بررسی و تصمیماتی اتخاذ شد که برخی از تصمیمات به خوبی به ثمر نشست.

وی پلمب سفره‌خانه‌هایی که اقدام به عرضه قلیان می‌کردند، رسیدگی به وضعیت تالارهای عروسی و رستوران‌ها که اقدام به ترویج منکرات در مجالس جشن و عروسی می‌کردند، برگزاری همایش طلایه‌داران ویژه گروه‌های تذکر لسانی، نظارت بر اماکن عمومی نظیر پارک‌ها و فضای سبز، گرامیداشت هفته عفاف و حجاب و برگزاری راهپیمایی این روز و نیز اجرای طرح تشکیل، تحکیم و تعالی خانواده از دیگر برنامه های ستاد شهرستانی بوده است.

 

 

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group