رئیس دانشکده علومپزشکی ساوه گفت: سامانه سیب(سامانه یکپارچه بهداشت) سلامت مردم را تضمین میکند.
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، جلیل کوهپایهزاده در آئین رونمایی از سامانه سیب در مرکز بهداشتی درمانی شهیدچمران ساوه اظهار کرد: سامانه سیب یک ابزار مدیریتی است تا بتواند سلامت مردم را ضمانت کند.
وی از ایجاد پرونده الکترونیک سلامت برای شهروندان که در قالب سامانه سیب اجرایی میشود به عنوان شاهکار طرح تحول نظام سلامت یاد کرد و افزود: پس از گذشت دو سال از اجرای طرح تحول نظام سلامت با اجرای این سامانه هر شهروند ایرانی در مراجعات درمانی به هریک از شهرهای کشورمان از طریق این سامانه اطلاعات لازم و هویت بهداشتی و درمانی وی در اختیار متولیان سلامت قرار خواهد گرفت.
رئیس دانشکده علومپزشکی ساوه دسترسی به اطلاعات سلامت شهروندان را از طریق وارد کردن کدملی هر ایرانی امکانپذیر دانست و افزود: سامانه سیب تنها یک نرمافزار نیست بلکه هدفگیری آن تضمین سلامت هر فرد قبل از اینکه بیمار شود، است.
وی تقویت کیفیت آموزشی مراقبین سلامت و نیز تقویت مراکز آموزش شهروندی را در قالب نظام یکپارچه بهداشت و سلامت مورد تاکید قرار داد و افزود: در این راستا دانشکده علومپزشکی ساوه تمامی ظرفیتهای خود برای تحقق این امر بکار بسته است.
به گزارش ایسنا؛ معاون بهداشتی دانشکده علومپزشکی ساوه نیز گفت: ایجاد زیرساختهای لازم بهداشتی و درمانی و افزایش تعداد مراقبین سلامت توام با تامین تجهیزات و امکانات بهداشتی و درمانی نخستین گام در عملیاتی کردن سامانه سیب در این شهرستان بوده است.
رضا نظری افزود: افزوده شدن دو هزار متر زیربنا به فضاهای بهداشتی و درمانی دانشکده علومپزشکی ساوه به منظور اجرای دقیق برنامه سند پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر و ارائه خدمات مطلوبتر بهداشتی و درمانی به شهروندان و مرمت و بهسازی بیش از دو هزار متر از پایگاههای بهداشتی و درمانی شهرستان در این راستا بوده است.
وی بیان کرد: با رونمایی از سامانه سیب تا ابتدای مهرماه سالجاری برای کلیه خانوارهای تحت پوشش دانشکده در ساوه و زرندیه در 6 پایگاه بهداشتی و درمانی پرونده الکترونیک سلامت ایجاد میشود و وضعیت سلامت افراد بصورت الکترونیک در سراسر مراکز بهداشتی و درمانی کشور قابل پیگیری است .
وی از صرف هزینهای بالغ بر 160 میلیون تومان برای اجرای این طرح خبر داد و افزود: با راهاندازی این سامانه مردم از شناسنامه الکترونیکی سلامت شامل اطلاعات کامل از بیماریها، سوابق جراحی، واکسیناسیون و بیماریهای مزمن برای درمان و معالجه بهرهمند خواهند شد.
نظری خاطر نشان کرد: براساس این سامانه با ایجاد پرونده الکترونیک سلامت برای تمامی شهروندان، اطلاعات آنها با حضور مراقبان سلامت در خانههای بهداشت وارد این سامانه میشود و افراد در صورت نیاز به پزشک یا ارجاع به بیمارستان از طریق این سامانه به مرکز بهداشتی درمانی که پزشک حضور دارد یا مراکز جامع خدمات سلامت یا بیمارستانهای شهری ارجاع میشوند.