پنجشنبه 8 آذر 1403 | Thursday 28 November 2024

تمامی اخبار

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی گفت: بیکاری ام‌الامراض مشکلات جامعه است.

 

به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، سید عبدالعلی ذوالانواری در نشستی با جمعی از مسئولان و جهادگران جهاددانشگاهی ساوه اظهار کرد: اگر دانشگاه به درستی اقدام به آموزش نیروی انسانی جامعه کند نیروی بیکاری وجود نخواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه رویکرد دانشگاه جامع علمی کاربردی مهارت‌محوری است، افزود: در دانشگاه جامع علمی کاربردی آموزش در کنار مهارت‌آموزی صورت می‌گیرد و فارغ‌التحصیلان این دانشگاه با تخصص کافی وارد جامعه می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه نیمی از دانشگاه‌های بسیاری از کشورها نظیر اتریش و آلمان علمی کاربردی هستند، اظهار کرد: در کشور ایران نیز یک‌دهم دانشجویان مراکز آموزش عالی را دانشجویان علمی کاربردی تشکیل می‌دهند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی این دانشگاه را نامی آشنا در بین دانشجویان دانست و تصریح کرد: لازمه شناخت بیشتر از این مجموعه دانشگاهی تبیین و معرفی دقیق آن به مردم است.

وی با تاکید بر اینکه سبب نیاز بشر با 20 سال پذشته تفاوت پیدا کرده است، تصریح کرد: با توجه به نیاز بیشتر بشر به علم لازم است مراکز دانشگاهی از نظر تولید علم به درجات بالاتر دست پیدا کنند و از طریق تولید علم به ثروت دست پیدا کنیم.

ذوالانوار با تقسیم‌بندی دانشگاه‌های کشور به دو دسته نظری‌محور و مهارتی گفت: جایگاه و شان جمهوری اسلامی ایجاب می‌کند به جوانانی که جویای کار هستند علاوه بر فراهم کردن زمینه تحصیلات عالیه آنان به هر کدام یه مهارت آموزش دهیم.

به گزارش ایسنا؛ امام جمعه ساوه نیز با قدردانی از خدمات جهاد دانشگاهی ساوه به مردم این شهرستان گفت: برگزاری اتاق فکر در این مجموعه انقلابی یکی از اقدامات تاثیرگذار در تحقق اهداف آن است.

حجت‌الاسلام سیدابراهیم حسینی اتاق فكر فرهنگي که جهاد دانشگاهی با برگزاری آن به اهداف عالیه خود دست پیدا می‌کند را حلقه مفقوده شوراي فرهنگ عمومي دانست که با ارتباط اين دو خدمتي بي‌بديل در حوزه فرهنگی صورت خواهد گرفت.

وی خواستار حضور نیروهای فرهنگی خلاق و با فکر جهاد دانشگاهی در جلسات کارگروه‌های شورای فرهنگ عمومی شهرستان به منظور بهره‌مندی از نقطه نظرات آنان شد.

رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی گفت: نیروی انسانی کارآمد و متعهد مهم‌ترین سرمایه جهاد دانشگاهی است.

به گزارش خبرنگار ایسنا، منطقه مرکزی، سید جعفر نظامدوست در نشستی با جمعی از مسئولان و جهادگران جهاددانشگاهی ساوه اظهار کرد: تعهد، خلاقیت و روحیه جهادی موجود در بین نیروی انسانی جهاد دانشگاهی موجب شده است تا اقدامات بزرگی در عرصه‌های مختلف آموزشی، پژوهشی و فرهنگی جهاد دانشگاهی صورت بگیرد.

وی بیان کرد: جهاد دانشگاهی به عنوان یک نهاد انقلابی مولود نظام اسلامی است که به همان شکل نهادی بودن خود باقی مانده است و با فعالیت نیروهای با علاقه و انگیزه بالا و برخورداری از وجدان کاری به ماموریت‌های محوله نظام در عرصه‌های گوناگون می‌پردازد.

وی اقدامات جهاد دانشگاهی در سراسر کشور را موجب ارتقای شاخص‌های علمی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی دانست و تصریح کرد: در استان مرکزی نیز در حوزه‌های ماموریتی این نهاد خدمات بسیاری صورت گرفته است که در سطح کشور نمونه بوده است.

به گفته نظامدوست تدوین سند اشتغال و سند فرش استان از جمله طرح‌های پژوهشی جهاد دانشگاهی در استان مرکزی بوده است که در سطح کشور بی‌نظیر است.

وی با اشاره به فعالیت مرکز فوق تخصص ناباروری جهاد دانشگاهی در استان مرکزی گفت: راه‌اندازی این مرکز از جمله فعالیت‌های جهاد دانشگاهی در عرصه پزشکی است که به عنوان یک حرکت بزرگ در عرصه درمانی و فرهنگی استان به شمار می‌رود.

رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی با اشاره به اینکه هم اکنون ناباروری به عنوان سومین عامل طلاق در استان مرکزی شناخته شده است، افزود: با راه‌اندازی این مرکز فوق تخصصی بسیاری از افرادی که مشکل ناباروری دارند در این مرکز درمان و علاوه بر خدمات‌دهی در عرصه پزشکی یک اقدام فرهنگی در جلوگیری از افزایش آمار طلاق و آسیب‌های خاص آن صورت می‌گیرد.

به گفته وی راه‌اندازی این مرکز که در غرب کشور بی نظیر است چراکه علاوه بر خدمات‌دهی به مردم استان پذیرای افراد بسیاری از سایر استان‌ها و شهرهای همجوار است.

نظامدوست با اشاره به اینکه جهاد دانشگاهی یک نهاد خودگردان است، تصریح کرد: با این حال آمادگی خود را برای اجرای طرح‌های مشترک آموزشی، پژوهشی و فرهنگی با سایر ادارات به ویژه در ادارات و دستگاه‌های اجرایی شهرستان ساوه به عنوان دومین شهرستان استان مرکزی اعلام می‌داریم.

به گزارش ایسنا؛ مدیر مرکز آموزش علمی‌کاربردی جهاد دانشگاهی ساوه نیز به بيان گزارش عملكرد جهاددانشگاهي ساوه پرداخت و در اين ميان به فعاليت‌هاي شاخص جهاددانشگاهي در حوزه هاي آموزش، پژوهش، فرهنگي اشاره کرد.

رضا معماریان افزود: پنج بازي رايانه‌اي تحت وب كه توسط " حميدرضا نيرومند" یکی از مدرسين و تيم دانشجويي وی طراحي شده است و نیز پياده‌سازي دو سايت منحصر به فرد كه در كشور مشابه ندارد از جمله فعاليت‌هاي شاخص جهاددانشگاهي ساوه در حوزه پژوهش است.

وی در توضیح این دو سایت اظهار کرد: سايت نقشه مشاغل ساوه در بهمن 1393 رونمايي شد که مشتمل بر معرفی کلیه مشاغل شهرستان با مشخصات آنان است.

معماریان در ادامه با اشاره به رونمایی از سايت تخصصي كارآفريني نیز گفت: در اين سايت تخصصي كارآفريني ايده‌هاي كارآفريني با تقسيم‌بندي تخصصي انجام شده در اختيار مراجعه‌كنندگان قرار مي‌گيرد و در صورت نياز به راهنمايي و مشاوره مي‌توانند طي تماس با مركز آموزش علمي كاربردي جهاددانشگاهي ساوه از مشاوره رايگان بهره‌مند شوند.

وی گفت: همچنين طراحي دوسايت بومي شامل سايت ستادبازسازي عتبات عاليات ساوه و سايت نماينده مردم در مجلس شورای اسلامی از جمله خدمات مركز آموزش علمي كاربردي جهاددانشگاهي به مردم شهرستان است.

به گفته معماریان برگزاري جشنواره دانشجويي حجاب برتر (انتخاب دانشجوي نمونه براساس آيين‌نامه‌هاي پوشش وزارت علوم) براي اولين بار در كشور، برگزاري شب شعر غديريه، و ايجاد اتاق فكر فرهنگي (با 15 ماه فعاليت) از جمله شاخص‌ترين فعاليت‌هاي مركز آموزش علمي كاربردي جهاددانشگاهي ساوه است.

در پايان مراسم از فرزندان ممتاز خانواده‌هاي جهادگر تقدير شد.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group