معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی گفت: شهر غرقآباد یک شهر مستعد برای سرمایهگذاری است.
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، عزیز فیلی در جریان بازدید از توانمندیها و بررسی چالشهای شهر غرقآباد و بخش نوبران شهرستان ساوه افزود: تخصیص اعتبارات لازم برای اتمام برخی طرحهای نیمهتمام این شهر نیازمند بررسیهای کارشناسانه است.
وی ادامه داد: فعال کردن بخش صنعتی و ایجاد مشوقهای لازم برای سرمایهگذاری در شهرک صنعتی غرقآباد و نوبران باید مورد بررسی قرار گیرد.
وی تصریح کرد: ایجاد فضاهای ورزشی برای جوانان به منظور غنیسازی اوقات فراغت و تعیین تکلیف تغییر برخی کاربریهای لازم برای استقرار طرحهای توسعه باید با سرعت عمل بیشتری در غرقآباد پیگیری شود.
به گفته فیلی، پیگیری استقرار سیستم روشنایی و تخصیص اعتبار لازم برای اتمام طرح چهار بانده شدن محور مواصلاتی غرقآباد نوبران نیز باید توسط دستگاههای مسئول پیگیری شود.
به گزارش ایسنا، معاون استاندار و فرماندار ساوه نیز در جریان این بازدید گفت: بخش نوبران به عنوان یکی از قدیمیترین توابع شهرستان ساوه نیازمند توجه بیشتری است.
محمد بهاروند افزود: ایجاد سازوکارهای لازم برای حمایت ازسرمایهگذاران در بخش کشاورزی غرقآباد و نوبران و تامین اعتبار لازم برای برخی طرحهای نیمهتمام از دولت پیشین باید مورد بررسی قرار گیرد.
وی تصریح کرد: محور کمربندی این حوزه مواصلاتی به دلیل حجم تردد وسایل نقلیه باید توسط مسئولان راه و شهرسازی مورد توجه قرار گیرد.
امام جمعه غرق آباد نیز در این جلسه رسیدگی به محرومین و اقشار ضعیف جامعه را در گرو همت مسئولین و حاکمان جامعه بیان کرد و گفت: شهر غرقآباد با وجود قابلیتهای بالقوه در صورت توجه ویژه مسئولین میتواند در مسیر توسعه متوازن قرار گیرد.
حجت الاسلام علی جنتینیا سرمایهگذاری در این شهر را عامل مهمی در جلوگیری از مهاجرت و ایجاد اشتغال بیان کرد و گفت: با تخصیص بهینه اعتبارات و برنامهریزی مدیران میتوان این منطقه را از محرومیت خارج کرد.
به گزارش ایسنا، رئیس شورای اسلامی شهر غرقآباد نیز خواستار قرار گرفتن این شهر در زمره مناطق کمتر توسعهیافته در چارت ساختاری شهرکهای صنعتی ایران به منظور اختصاص اعتبارات و تسهیلات لازم برای فعالیت شهرک صنعتی غرقآباد شد.
ابوالفضل باباشلو افزود: در صورت تحقق این امر شاهد تخصیص اعتبارات لازم به منظور تکمیل زیر ساختهای شهرک صنعتی غرقآباد و نیز احداث ساختمان اداری، آتش نشانی، روشنایی معابر و ... خواهیم بود.
وی خواستار اتخاذ تصمیمات عملی برای راهاندازی شهرک صنعتی غرقآباد شد و تصریح کرد: اتخاذ تدابیر لازم برای انجام اقداماتی به منظور راهاندازی این شهرک و نیز اعمال سیاستهایی که جاذب سرمایهگذار باشد ضروری است.
به گفته وی، در صورت تقویت برق و تامین زیرساختها و ارائه خدماتی از قبیل معافیت مالیاتی در ناحیه صنعتی شهر غرقآباد، مشکل اشتغال جوانان این منطقه حل میشود.
وی در خصوص ظرفیت بالای شهر غرق آباد در صنعت دامپروری نیز گفت: به دلیل برخورداری این منطقه از شرایط آب و هوایی مساعد، لازم است تا با همکاری مسئولان مکانی خارج از شهر برای توسعه این صنعت که علاوه بر اشتغال موجب توسعه منطقه خواهد شد، اختصاص یابد.
در ادامه این بازدید در نشستی با حضور تعدادی از مدیران استانی، شهرستان و مسئولان شهری چالشهای شهر غرق آباد مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
اختصاص اعتبارات لازم برای تکمیل مصلی این شهر، تکمیل دیوار ساحلی، تکمیل عملیات آسفالت کمربندی، تعیین تکلیف مالکیت زمین چمن، ساخت مجتمع دامداری و گلخانهای، تخصیص اعتبار برای تکمیل دانشگاه پیام نور، صدور سند مالکیت منازل مسکونی، محوطهسازی طرح مسکن مهر و تخصیص اعتبار برای تکمیل حوزه علمیه صدیقه طاهره(س) شهر غرقآباد از دیگر خواستههای شهرداری و شورای اسلامی شهر غرق آباد از استاندار مرکزی در این نشست بود.
ساخت یک مجتمع زائرسرا برای مسافران عتبات عالیات در ایام اربعین امام حسین(ع)، تعیین تکلیف سند مالکیت منازل مسکونی، ساخت مجتمع دامداری و گلخانهای و از دیگر درخواستها بود.
شهر غرق آباد از توابع بخش نوبران شهرستان ساوه با جمعیتی بالغ بر پنج هزار نفر در فاصله 45 کیلومتری جاده قدیم ساوه به همدان واقع شده است.