نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: تشکیل فراکسیون اصناف در مجلس دهم گام مهمی در راستای تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی خواهد بود.
به گزارش ایسنا- منطقه مرکزی- محمدرضا منصوری در همایش گرامیداشت روز اصناف که با حضور جمعی از اصناف و اعضای اتحادیههای صنفی شهرستان ساوه برگزار شد، افزود: تشکیل فراکسیون اصناف یک اقدام و عمل جدی در حوزه اقتصاد مقاومتی بوده و عاملی برای ایجاد تعامل بیشتر بین قوای مقننه و مجریه با اصناف خواهد بود.
وی با تاکید بر اینکه اصناف از ظرفیتهای بالایی برای توسعه اقتصادی کشور برخوردار هستند، تصریح کرد: مقاومسازی اقتصاد کشور در گرو مشارکت همه فعالان اقتصادی در عرصههای گوناگون نظیر اصناف است.
وی با اشاره به اینکه رویکرد مجلس دهم کمک به رشد اقتصادی و خروج از رکود با تاکید بر رونق کسب و کار و حمایت از تولید ملی است، اظهار کرد: کمک به بهبود فضای کسب و کار از مهمترین عوامل ایجاد رونق اقتصادی است.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس دهم در ادامه رشد 20 درصدی تورم در گذشته را عاملی برای رکود در کشور دانست و تصریح کرد: در 15 سال گذشته قیمت دلار تثبیت شده بود و این در حالی است که رشد نرخ تورم در کشور تولیدکنندگان را مجبور به تولید کالای ایرانی با این میزان رشد و عرضه آن با قیمت ثابت شده دلار میکرد از این رو موجب آسیب دیدن شبکه اقتصادی کشور شد.
وی از اصلاح شبکه اقتصادی کشور با سیاستهای اقتصادی مجلس دهم خبر داد و افزود: اولویت اول مجلس بهبود اقتصاد کشور و ساماندهی معیشت مردم است.
منصوری با تاکید بر اینکه اصناف افراد مورد وثوق مردم هستند، افزود: رزق حلال موجب برکت در زندگی است و اصناف باید در کسب و کار خویش مشتریمداری را یک اصل قرار دهند.
به گفته وی، اخلاق حسنه و اعتقاد به رزق حلال رمز موفقیت اصناف است و اگر یک کاسب به این دو مولفه باور داشته باشد، قطعا دنیا و آخرت خویش را آباد کرده است.
به گزارش ایسنا، امام جمعه ساوه نیز در این مراسم گفت: اصناف در خط مقدم تحقق اقتصاد مقاومتی قرار دارند.
حجت الاسلام سید ابراهیم حسینی با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی یک انتخاب نیست بلکه یک اضطرار است، تصریح کرد: اصناف به عنوان جمع کثیری از فعالان اقتصادی نقش تاثیرگذاری در تحقق مولفههای اقتصاد مقاومتی دارند تا با اجرایی شدن تمام سیاستهای آن اولا به توسعه اقتصادی کشور کمک کنیم و ثانیا اقتدار و عزت کشور حفظ شود.
وی با انتقاد از خرید و فروش کالای قاچاق در کشور اظهار کرد: خرید و فروش کالای قاچاق مانند خنجری است که از پشت بر اقتصاد کشور ضربه وارد کرده و کار تولید را مختل میکند.
به گفته وی برای حفظ استقلال کشور و رسیدن به خودکفایی کامل لازم است تا ضمن مقابله با پدیده شوم کالای قاچاق با خرید کالای ایرانی هم به رونق کسب و کار کمک کنیم و هم توسعه کشور را هموارتر کرده و به رشد اقتصادی برسیم.
وی با بیان اینکه اصناف انسانهای دیندار و مقید به کسب حلال هستند، گفت: طلب رزق حلال مصداق جهاد در راه خداست و کسی که از زور بازوی خود روزی حلال کسب کند، عمل او صالح خواهد شد.
حجت الاسلام حسینی در ادامه خواستار ترویج سبک زندگی اسلامی و تشویق مردم به خرید کالای ایرانی خصوصا پوشاک و پرهیز از مدلهای غربی شد و افزود: نباید اجازه دهیم مدلهای اروپایی به کشور اسلامی تحمیل شود.
به گزارش ایسنا؛ رئیس اتاق اصناف ساوه نیز از فعالیت بیش از ۲۴ هزار فعال صنفی در قالب ۲38 اتحادیه صنفی و بیش از 9 هزار واحد صنفی دارای پروانه کسب معتبر در شهرستان ساوه خبر داد و افزود: این تعداد صنوف نقش مهمی در عرصه اقتصاد شهرستان دارند.
مرتضی سعیدی افزود: وظیفه اصلی صنوف مبادله کالا و خدمات است و از جمله ملاکهای ارزیابی این فرآیند رضایت شهروندان است.
وی بیان کرد: تحقق فرمایشات رهبری در زمینه اقتصاد مقاومتی در گرو کمک تمام آحاد جامعه در هر عرصهای به این مسئله است، اما دستگاهها و نهادهای مختلف همچون دولت و مسئولان اجرایی، متولیان تولید و صنعت، سرمایهگذاران و شرکتهای تولیدی و صنعتی و بانکها در این مسیر وظیفه سنگینتری دارند.
سعیدی بیان کرد: با توجه به شرایط خاص شهرستان ساوه به عنوان قطب صنعتی و کشاورزی میطلبد مسئولان همت بیشتری را به امر مطالعه و احداث و بهرهبرداری برخی از امور زیربنایی مانند ایجاد سردخانه، انبارهای نگهداری مواد غذایی و روانسازی و تسهیل امور اداری اصناف توسط ادارات و سازمانهای دولتی اختصاص دهند.
وی در ادامه از برگزاری دورههای آموزشی ویژه اعضای اتحادیههای صنفی و اصناف در حوزههای گوناگون بویژه احکام داد و ستد به طور منظم و ماهیانه خبر داد و افزود: برگزاری این دورهها عامل مهمی در کسب حلال و تقویت فرهنگ دادوستد است.
در ادامه این مراسم از خدمات تنی چند از اعضای اتحادیه های صنفی و هیئت رئیسه اتاق اصناف با اهدای لوح تقدیر و هدایایی تجلیل شد