در آستانه فرا رسیدن میلاد با سعادت حضرت امام حسن مجتبی(ع) و با حضور نماینده مردم ساوه زرندیه، معاون استاندار و فرماندار ساوه، اعضای شورای اسلامی شهر و معاونین شهردار ، مسئولان دانشکده علوم پزشکی و جمعی دیگر از مسئولان بخش دیالیز بیمارستان فوق تخصصی حضرت فاطمه(س) ساوه به بهره برداری رسید.
بخش دیالیز بیمارستان حضرت فاطمه(س) با استقرار 10 دستگاه دیالیز و با صرف اعتباری بالغ بر پنج میلیارد ریال به بهرهبرداری رسید و بیماران دیالیزی میتوانند به صورت رایگان در این مرکز درمانی دیالیز شوند.
با آغاز بکار بخش دیالیز بیمارستان حضرت فاطمه (س) تعداد تختهای دیالیز موجود در شهرستان ساوه در مجموع این بیمارستان و بیمارستان شهید مدرس به میزان دو برابر آمار بیماران دیالیزی شهرستان افزایش پیدا خواهد کرد و از این پس محدودیتی در زمان و تعیین وقت برای انجام دیالیز این بیماران وجود نخواهد داشت.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی در آئین بهرهبرداری از این بخش در سخنانی با اشاره به جالی خالی بخش خصوصی در اجرای طرح تحول نظام سلامت گفت: انتظار مردم از وزارت بهداشت این است که با انعقاد تفاهمنامههایی بین دولت و بخش خصوصی زمینه بهرهمندی بیماران را از خدمات بیمارستانهای بخش خصوصی مانند بخش دولتی فراهم کنند.
محمدرضا منصوری افزود: وجود چنین بیمارستان مجهزی در شهرستان ساوه موجب ارتقای شاخصهای درمانی شده است چرا که کادر پزشکی مجرب و حاذق و نیز تجهیزات پیشرفتهای که در آن وجود دارد پاسخگوی نیاز شهروندان ساوجی بوده و در صورت حمایت دولت از آن میتوان مانع از مراجعه شهروندان به سایر شهرها شد.
وی خواستار ارتقای دانشکده علوم پزشکی ساوه به دانشگاه علوم پزشکی شد و افزود: با ارتقای دانشکده ساوه به دانشگاه زمینه استقرار پزشکان فوق تخصص بیشتری در شهرستان فراهم شده و همچنین رشتههای متعدد علوم پزشکی در این منطقه دایر خواهد شد.
منصوری با تقدیر از مدیریت این بیمارستان فوق تخصصی تصریح کرد: نباید زحمات و خدمات یک ساوجی در راهاندازی این مرکز درمانی مجهز و پیشرفته نادیده گرفته شود، از طرفی دولت نیز بدون حضور و مشارکت بخش خصوصی قادر به تامین نیازهای جامعه بویژه در بخش سرمایهگذاری و نظام سلامت نخواهد بود، از این رو حمایت همه جانبه به منظور توسعه اقدامات درمانی در این مجموعه ضرورت دارد.
به گزارش ایسنا؛ معاون استاندار و فرماندار ساوه اجرای طرح تحول نظام سلامت را از سیاست های دولت تدبیر و امید دانست و افزود: اجرای طرح تحول نظام سلامت موجب توجه خاص و ویژه به مقوله بهداشت و درمان شده است.
محمد بهاروند افزود: با اجرای این طرح در عمل به منویات مقام معظم رهبری بیماران فقط دغدغه بیماری را دارند و هیچ بیماری نگران تامین هزینههای درمانی نیست.
وی با تقدیر از دست اندرکاران احداث این بیمارستان فوق تخصصی در ساوه تصریح کرد: توجه به بخش خصوصی در همه امور با عنایت به اصل 44 قانون اساسی به شدت احساس نیاز می شود چرا که دولت به هیچ وجه قادر به ساخت چنین بیمارستانی نیست از این رو ضمن قدردانی از احداثکنندگان این بیمارستان باید به منظور ارائه خدمات بهینه به شهروندان از آن حمایت نیز شود.
فرماندار ساوه افزود: بر اساس تعاملی که بین بیمارستان حضرت فاطمه(س) و دانشکده علوم پزشکی ساوه برقرار شد مقرر شده است که دولت با حمایت از بخش خصوصی زمینه استفاده مردم از امکانات این مرکز با تعرفه دولتی و مشمول طرح تحول نظام سلامت را فراهم کند.
وی تصریح کرد: در صورتی که مشکلات این بیمارستان برطرف نشود با دعوت از مقامات وزارت بهداشت و درمان و نیز استاندار استان مرکزی زمینه برون رفت از مشکلات و موانع خدمت رسانی به مردم با تعرفه مصوب در طرح تحول سلامت را فراهم خواهیم کرد.
موسس و مدیر عامل بیمارستان حضرت فاطمه(س) نیز گفت: بیمارستان تخصصی و فوقتخصصی حضرت فاطمه(س) اولین و تنها بیمارستان غیر انتفاعی شهرستان ساوه دارای 96 تخت مصوب است که از بهمن ماه سال 1390 با 39 تخت فعال شروع به کار کرده است.
سید علی شریفنیا افزود: این بیمارستان در حال حاضر با 66 تخت فعال زیر نظر دانشکده علوم پزشکی ساوه فعالیت میکند و طبق آخرین ارزشیابی بیمارستانهای وزارت بهداشت این بیمارستان موفق به اخذ گواهی درجه یک مثبت شده است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه اجرای طرح تحول نظام سلامت به ضرر بیمارستانهای خصوصی است، تصریح کرد: با اجرای این طرح حضور بیماران در بیمارستانهای خصوصی به دلیل تعرفه پائینی که در مراکز دولتی اجرا می شود کاهس پیدا کرده است.
به گفته وی این مجموعه درمانی با احداث بخش فوق تخصصی کلیه و نفرولوژی و جراحی اندوسکوپی در سطح استان مرکزی بینظیر است. از این رو دولت باید طرحی را پیاده کند که مردم بتوانند با تعرفه دولتی همانند بیمارستان های دولتی از خدمات آن بهرهمند شوند.