جمعه 9 آذر 1403 | Friday 29 November 2024

تمامی اخبار

استاندار مرکزی رشد اقتصادی و تحقق اقتصاد مقاومتی را منوط به همت دولت و مردم دانست و تصریح کرد: در تحقق اقتصاد مقاومتی بزرگترین تکیه‌گاه مردم هستند. همان مردمی که در تمامی عرصه ها در صف اول بودند در این عرصه نیز باید پیشگام باشند.

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه مرکزی- محمود زمانی قمی در نشست مشترک اعضای شورای اسلامی روستاها و دهیاران شهرستان های ساوه و زرندیه پیرامون اقتصاد مقاومتی که در سالن اجتماعات فرمانداری ویژه ساوه برگزار شد، افزود: هم اکنون میزان فروش نفت از 900 هزار بشکه به دو میلیون بشکه افزایش یافته است که نتیجه لغو تحریم‌ها و تقویت مناسبات ایران با سایر کشورهاست.

وی با اشاره به تحول اقتصادی بوجود آمده در کشور که نتیجه تلاش دولت و اجرای برجام است، افزود: امیدواریم میزان درآمد نفتی کشورمان با افزایش چشمگیر در سال جاری به سه میلیون بشکه برسد.

استاندار مرکزی در ادامه با یادآوری نامگذاری سال‌جاری به عنوان اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل گفت: امسال تکلیفی را مجموعه کشور از مقام معظم رهبری گرفته اند که با دستور رئیس جمهور مبنی بر عمل به این تکلیف در کنار سیاست های اقتصادی دولت می توان گفت که اوضاع اقتصادی ایران بهبود خواهد یافت.

وی رشد اقتصادی و تحقق اقتصاد مقاومتی را منوط به همت دولت و مردم دانست و تصریح کرد: در تحقق اقتصاد مقاومتی بزرگترین تکیه‌گاه مردم هستند. همان مردمی که در تمامی عرصه ها در صف اول بودند در این عرصه نیز باید پیشگام باشند.

وی تاریخی ترین ثروت ایران را مربوط به سال های دولت گذشته دانست و افزود: در سایه نبود برنامه‌ریزی صحیح از این ثروت عظیم به درستی استفاده نشده و طراز کشور رشد منفی به خود گرفته بود.

وی ادامه داد: در مقطعی این دولت آغاز بکار کرد که شاهد 40 درصدی تورم و رشد منفی را داشتیم از این رو روکود بر کشور تحمیل شد که متاثر از خزانه خالی کشور بود.

به گفته زمانی قمی، باید همه قوا و ارکان دیگر به کمک دولت بیایند چرا که اقتصاد مقاومتی فقط متوجه دولت نیست و لذا همه باید دولت تلاش و مشارکت داشته باشند تا اتفاقات مثبتی بوقوع بپیوندد.

وی خواستار تعیین تکلیف اراضی روستایی و سنددار کردن آنها، تامین آب روستایی، مشکلات گردشگری و منابع طبیعی در روستاها شد و از مسئولان خواست تا هر چه سریعتر اقدام لازم جهت برطرف کردن این مشکلات انجام دهند.

استاندار مرکزی با اشاره به پیشینیه تمدن و تاریخ شهرستان های ساوه و زرندیه نیز گفت: بدون فرض کردن پیشینیه تمدن و تاریخ ساوه و زرندیه که مشاهیر و بزرگانی را تقدیم ایران زمین کرده اند، تاریخ کشور ایران ناقص خواهد ماند.

وی از ساوه و زرندیه به عنوان دو قطب صنعتی موثر در اقتصاد ایران یاد کرد و افزود: در حوزه کشاورزی نیز کشور ما افتخارات بالایی دارد و با اصلاح الگوی کشت، آینده بسیار روشنی در انتظار این منطقه است.

زمانی قمی تولید انار و پسته ارگانیک در این منطقه را از افتخارات برشمرد و افزود: این دو محصول استراتژیک آوازه جهانی دارد از این رو تشکیل ستاد اقتصاد مقاومتی استان در این منطقه در ابتدای روزهای سال جاری ضرورت داشت تا با بررسی موانع تولید راهکارهای لازم اتخاذ شود.

به گزارش ایسنا معاون استاندار و فرماندار ساوه نیز گفت: ساوه و زرندیه قطب صنعتی اقتصاد ایران به شمار می‌روند که سهم بسزایی در تولیدات کشور به خود اختصاص داده اند.

محمد بهاروند با اشاره به توفیقات دولت در اجرای برجام گفت: پس از برجام شاهد حضور سرمایه گذاران خارجی برای سرمایه‌گذاری در این شهرستان بودیم.

وی افزود: با احداث شهرک صنعتی جدید در ساوه با عنوان شهرک سرمایه گذاری خارجی شاهد رشد اقتصادی و توسعه روز افزون ساوه و زرندیه خواهیم بود.

وی همچنین از بهره برداری چندین واحد تولیدی و صنعتی در شهرستان همزمان با سفر استانی رئیس جمهور به ساوه خبر داد که منجر به افزایش میزان اشتغال و نیز توسعه اقتصادی خواهد شد.

به گزارش ایسنا در این جلسه که با حضور اعضای ستاد اقتصاد مقاومتی استان مرکزی برگزار شد، روسای سازمان های جهادکشاورزی استان و صنعت، معدن و تجارت نیز به ایراد سخن پرداختند. در ادامه جمعی از اعضای شورای اسلامی و دهیاران ساوه و زرندیه مشکلات روستائیان را تشریح کردند.

نبود میدان میوه و تره بار در روستاهایی که تولیدات بالایی دارند، بیکاری جوانان روستایی، کمبود آب شرب و کشاورزی، خرابی جاده ها، تخریب منابع طبیعی و تصرف به اراضی ملی، عدم حمایت از سرمایه گذاران، اجرای طرح هادی، مهاجرت از روستا به شهر از جمله مشکلات مطرح شده در این نشست بود.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group