معاون فنی جهادکشاورزی ساوه از افزایش 25 درصدی تولید گوشت قرمز در این شهرستان نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد.
محمودرضا خلیلی افزود: این شهرستان با تولید 14 هزار و 850 تن گوشت قرمز در سال جاری به مانند سالهای گذشته عنوان نخست استانی را در تولید این محصول کسب کرد.
وی تعدیل قیمت نهادههای کشاورزی که منجر به فعال شدن واحدهای غیرفعال تولید گوشت قرمز در شهرستان شده را عاملی برای افزایش میزان تولید این محصول دانست و افزود: تولید محصول و فرآورده سالم دامی از اولویتهای اصلی جهاد کشاورزی شهرستان است و برای این منظور با تخصیص اعتبار از صندوق توسعه کشاورزی از تولیدکنندگان حمایت میشود.
خلیلی همچنین از کسب رتبه نخست این شهرستان در تولید گوشت مرغ در سطح استان مرکزی نیز خبر داد و افزود: در سال جاری بالغ بر 6 هزار و 505 تن مرغ در ساوه تولید شده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش یا کاهش چشمگیری نداشته است.
وی رهاسازی 147 هزار بچه ماهی، 271 هزار ماهی زینتی و صید 9 هزار و 300 کیلوگرم ماهی را از فعالیتهای تولیدکنندگان این شهرستان در حوزه شیلات دانست.
معاون فنی جهاد کشاورزی ساوه به تولید 22 هزار و 300 تن شیرخام و نیز جوجهریزی چهار میلیون قطعه در سال جاری اشاره کرد و افزود: سرمایهگذاری در بخش کشاورزی علاوه بر ایجاد اشتغال سبب توسعه و شکوفایی اقتصاد منطقه میشود و گامی در جهت تحقق منویات مقام معظم رهبری در حوزه اقتصاد است.