مدیرآموزش و پرورش شهرستان ساوه گفت: کمبود فضای آموزشی ساوه با احداث 35 مدرسه برطرف میشود.
عبدالله سالمی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه مرکزی- افزود: برای برطرف شدن فضای آموزشی و تکنوبته شدن مدارس ساوه باید ۳۵ مدرسه جدید احداث شود که برای ساخت این تعداد مدرسه ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار موردنیاز است.
وی با اشاره به طرحهای عمرانی، آموزشی و فرهنگی درحال اجرا گفت: سیاست آموزش و پرورش بر تکشیفت بودن مدارس به منظور برقراری عدالت آموزشی است که با توجه به مهاجر پذیربودن ساوه و آمار دانشآموزی 49 هزار نفری نیازمند ساخت این تعداد مدرسه برای تحقق این امر هستیم که امیدواریم با همت مسئولان و خیرین همچون گذشته بتوانیم به این مهم دست یابیم.
سالمی با اشاره به کسب افتخارات علمی و فرهنگی دانشآموزان ساوجی گفت: بهبود وضعیت آموزشی و تربیتی دانشآموزان به عنوان آیندهسازان کشور، باید دغدغه همه مسئولان باشد که در شهرستان ساوه همه ارگانها به مسائل آموزش و پرورش با دید مثبت و ویژهای مینگرند.
وی در ادامه با اشاره به کسب رتبه ممتاز شورای آموزش و پرورش ساوه برای دومین سال متوالی در استان مرکزی، گفت: شوراهای آموزش و پرورش، زمینهساز مشارکت عمومی در امر تعلیم و تربیت است.
وی افزود: تشکیل شوراهای آموزش و پرورش گامی موثر در راستای تحقق مشارکت و نظارت مردم در امر تعلیم و تربیت، استفاده از خرد جمعی در رسالت مهم آموزش و پرورش، بهرهگیری از کلیه منابع و امکانات در جهت تاسیس، توسعه و تجهیز فضاهای آموزشی و پرورشی است.
سالمی با بیان فعالیتهای شورای آموزش و پرورش ساوه گفت: باتوجه به چشمانداز 1404، آموزش و پرورش به عنوان متولی نظام آموزشی کشور باید برای رسیدن جمهوری اسلامی ایران به قدرت اول منطقه در تمامی زمینههای علمی، اقتصادی، فناوری و پژوهشی تلاش کند.
سالمی، شوراهای آموزش و پرورش را عالیترین سطح تصمیمگیری و سیاستگذاری پیرامون مسائل آموزشی و پرورشی دانشآموزان دانست و اظهار کرد: مشارکت مسئولان و مردم در مسائل آموزش و پرورش مطالبه مقام معظم رهبری است که منجر به رفع مشکلات و کمبودهای احتمالی میشود.