جمعه 9 آذر 1403 | Friday 29 November 2024

تمامی اخبار

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه گفت: اجرای طرح ساها(سامانه آزمایشگاه همکار آزاد) راهکاری برای توسعه ارتباط مفهومی بین دانشگاه و صنعت است.

 

انوش اقدامی به دستاوردهای مثبت راه‌اندازی شبکه ساها در دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و افزود: این طرح علاوه بر اینکه پاسخگوی مطالبات جامعه بویژه در حوزه صنعت بوده و عاملی برای تقویت رابطه بین صنعت و دانشگاه خواهد شد، گام مهمی در حوزه خدمات حرفه‌ای آزمایشگاهی دانشگاه خواهد برداشت.

وی پاسخگو بودن به مطالبات و نیازهای جامعه در ابعاد مختلف اقتصادی و تولیدی را از اهداف طرح ساها برشمرد و تصریح کرد: آنچه در این طرح مورد هدف است اینست که بتوان از پتانسیل پژوهشی و تحقیقاتی دانشگاه در عرصه تولید، خدمات و حوزه سلامت مطابق با نیاز جامعه بهره‌برداری کرد.

به گفته وی، فعالیت طرح ساها موجب تقویت حوزه پژوهش که اساس کار مجموعه‌های دانشگاهی است، خواهد شد و تمامی دانشگاه‌های آزاد کشور موظفند در قالب این طرح تجهیزات و امکانات خود را از طریق سامانه‌ای که تعریف شده است در اختیار صنعتگران و پژوهشگران در تمام نقاط کشور قرار دهند تا نیاز پژوهشی و تحقیقاتی آنها برطرف شود.

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد ساوه در خصوص احتمال موازی‌کاری طرح ساها با فعالیت کلینیک صنعت در دانشگاه آزاد اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در واقع با راه‌اندازی طرح ساها مجموعه‌هایی که در قالب کلینیک صنعت در برخی از واحدهای این دانشگاه فعالیت داشتند را تحت‌الشعاع قرار داده و مقرر شده است اهداف این کلینیک در قالب طرح ساها تعریف و عملیاتی شود.

وی راه‌اندازی کلینیک صنعت در دانشگاه آزاد را عاملی برای نهادینه‌‌سازی و ارتقای جایگاه پژوهش در ‏برنامه‌ریزی‌ها و انتقال تجربیات مراکز تحقیق و توسعه واحدهای تولیدی و صنعتی دانست و افزود: این همان هدفی است که طرح ساها به صورت فراگیر در سراسر کشور دنبال می‌کند.

به گفته وی، با راه‌اندازی کلینیک صنعت زمینه‌ای فراهم شده بود تا صنعت‌گران مشکلات صنایع را به دانشگاه ارائه بدهند و ‏اساتید و دانشجویان ما متناسب با آن مشکل، پژوهش ارائه بدهند و در واقع از وجود متخصصان در شناسایی و حل ‏مشکلات صنعت استفاده شود تا صنعت‌گران ما برای حل مشکلات صنایع به کشورهای دیگر مراجعه نکنند که همین تعریف در طرح ساها دنبال می شود.

وی تاکید کرد: نهادینه‌سازی و ارتقاء جایگاه پژوهش در برنامه‌ریزی‌ها و انتقال تجربیات مراکز تحقیق و توسعه واحدهای تولیدی، تقویت ‏فضای رقابتی، توسعه فضای تعامل با سازمان‌ها و نهادهای پژوهشی نیاز به برنامه‌ریزی و همکاری و تعامل دوسویه بین ‏دانشگاه و اداره صنعت، معدن و تجارت دارد.‏

اقدامی همچنین از همکاری و تعامل دانشگاه با شرکت‌های دانش‌بنیان در قالب طرح "شفا" خبر داد و افزود: برقراری ارتباط موثر با مخترعان، سرمایه گذاران ودانشگاهیان هدفی است که طرح شفا دنبال می‌کند.

وی با بیان اینکه تولید مقالات، چاپ کتاب و فعالیت‌های پژوهشی در عرصه فناوری نانو از جمله دستاوردهای دانشگاه آزاد است، افزود: در طرح شفا نیز علاوه بر دانشجویان دانشگاه آزاد، همه مخترعان می‌توانند از امکانات این دانشگاه استفاده کنند تا بتوان فعالیت‌های تحقیقاتی در حوزه نانو را نیز فراگیر کرد.

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد واحد ساوه تاکید کرد: اگر بخواهیم تحقیق و پژوهش در چرخه علمی کشور به خوبی به ‏جریان بیفتد و تاثیرگذار باشد باید فرهنگ‌سازی مناسبی در جامعه صورت گیرد و مسئولان و نهادهای تصمیم‌گیر ‏هم به پژوهش توجه جدی کنند و برای تحقق آن نیاز به تدبیر و برنامه‌ریزی منطقی و بها دادن به پژوهش‌های ‏جوانان خلاق و پژوهش‌گر است. ‏

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group