جمعه 9 آذر 1403 | Friday 29 November 2024

تمامی اخبار

معاون استاندار و فرماندار ساوه گفت: در این شهرستان اتاق بازرگانی مستقل وجود ندارد.

 

 "محمد بهاروند" در جریان دیدار با رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی اظهار کرد: هم‌اکنون در شهرستان ساوه علیرغم حجم بالای واحدهای صنعتی و تولیدی و فعالیت تجار و بازرگانان، اتاق بازرگانی مستقل وجود ندارد.

وی بیان کرد: فعالیت اتاق بازرگانی در این شهرستان تنها از طریق دفتر اتاق انجام شده و به دلیل محدودیت در اختیارات، تنها پیگیر امور اداری مربوط به این حوزه است.

فرماندار ساوه با اشاره به اینکه هم‌اکنون حدود 80 بازرگان در ساوه کارت بازرگانی دارند، از رئیس سازمان صنعت و معدن و تجارت استان خواست تا با تسریع در راه‌اندازی اتاق بازرگانی این شهرستان اقدام شود تا در صدور کارت بازرگانی و انجام وظایف محوله سرعت بیشتری ایجاد شود.

وی همچنین با اشاره به برخورداری ساوه از معادن غنی اظهار کرد: لازم است این مجموعه ترتیبی اتخاذ کنند تا امورات مربوط به معادن در شهرستان پیگیری شود.

به گفته وی تفویض اختیارات در حوزه صنعت، معدن و تجارت منجر به برطرف شدن مشکلات و چالش‌های صاحبان آنها در شهرستان شده و مسیر توسعه ساوه را هموارتر می کند.

بهاروند تصریح کرد: استفاده از نظر کارشناسان به منظور راهنمایی و هدایت سرمایه‌گذاران در حوزه صنعت در شهرستانی که سرشار از ظرفیت‌های صنعتی و تولیدی بوده و به نسبت واحدهای تولیدی از چالش‌های کمتری برخوردار است، ضروری و بسیار مهم به نظر می رسد.

وی در ادامه با تاکید بر تامین زیرساخت‌های لازم واحدهای صنعتی و تولیدی اظهار کرد: ساوه به دلیل برخورداری از ظرفیت‌های صنعتی، نزدیکی به پایتخت، دسترسی به جاده ترانزیت و برخورداری از قطب کشاورزی همواره مورد توجه سرمایه‌گذاران نقاط مختلف کشور بوده است.

فرماندار ساوه تصریح کرد: تلاش برای تامین زیرساخت‌های واحدهای صنعتی و تولیدی در شهرستانی که قطب صنعتی کشور محسوب می‌شود، می‌تواند همچنان جایگاه آن را به عنوان کانون تولید و کارآفرینی در کشور حفظ و معرفی کند.

 

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی تولید صادرات‌محور به منظور افزایش توان ارزآوری را اولویت صنایع استان برشمرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه مرکزی- "محمد حاجی‌پور" در جریان دیدار با معاون استاندار و فرماندار ساوه افزود: تسهیل و اتخاذ راهکارهایی به منظور تقویت بستر سرمایه‌گذاری و رشد ارزش افزوده اقتصادی از دیگر اولویت‌هاست.

وی بیان کرد: توسعه فراگیر اقتصادی صنعتی در گرو مدیریت صحیح به منظور حمایت از واحدهای تولیدی صنعتی است تا بتوان سرعت تولید ثروت و کارآفرینی را دوچندان کرد.

وی در ادامه اجرای طرح پایش و عارضه‌یابی واحدهای تولیدی استان به منظور شناسایی علل رکود و عوامل به وجود آورنده معضلات را از جمله سیاست‌های سازمان در حمایت از صنایع و معادن استان دانست و افزود: پس از اتمام این طرح و تجزیه و تحلیل پرسشنامه‌ها، اقدامات مقتضی جهت برطرف کردن موانع و مشکلات به عمل خواهد آمد.

به گفته وی براساس این طرح، پرسشگران به صورت حضوری به واحدهای تولیدی بالای 10 نفر نیرو مراجعه کرده و پس از تکمیل پرسشنامه مشکلات آنان در کمیته‌ای بررسی می‌شود و تصمیمات لازم جهت برطرف شدن موانع و مشکلات مطرح شده اتخاذ خواهد شد. 

وی بهبود نرخ اشتغال جوانان و ارزش افزوده اقتصادی ناشی از توسعه واحدهای کوچک صنعتی و برطرف کردن مشکلات صنایع زیان‌ده و توانمندسازی واحدهای تولیدی و صنعتی را از دستاوردهای اجرای طرح عارضه‌یابی صنعتی به عنوان یکی از نسخه‌های شفابخش تولید استان دانست.

حاجی‌پور خاطرنشان کرد: در این طرح در شهرستان ساوه با برخورداری از واحدهای صنعتی و تولیدی کوچک و بزرگ و اشتغالزایی برای بیش از 45 هزار نفر چالش‌ها و انتظارات صاحبان صنایع و تولیدکنندگان و نیز جامعه کارگری مورد بررسی و واکاوی قرار می‌گیرد.

وی اظهار کرد: توسعه اقتصادی شهرستان ساوه به دلیل برخورداری از بزرگ‌ترین شهر صنعتی کشور از اهمیت خاصی برای استان برخوردار است و برای برطرف کردن مشکلات واحدهای تولیدی، تکمیل و راه‌اندازی طرح‌های نیمه‌تمام و جذب و تسهیل امور سرمایه‌گذاری تلاش مضاعف خواهیم کرد.

 

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group