شهردار ساوه گفت: سرکوب موسیقی اصیل موجب گرایش به سمت موسیقی بی هویت می شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه مرکزی- "کامران جوادی" در مراسم اختتامیه دومین همایش منطقهای موسیقی حماسه ماندگار و اولین همایش تئاتر خیابانی دفاع مقدس ساوه با بیان اینکه موسیقی یک نیاز طبیعی در انسان است، افزود: با سرکوب کردن و سرپوش گذاشتن روی آن نه تنها نمیتوان به نتیجهای رسید بلکه راه را به بیراهه خواهیم رفت.
وی ادامه داد: ما اگر نتوانیم نیاز و احساس جوانان را خوب هدایت کنیم و صورت مسئله را پاک کنیم کمکم به سمت نابسامانی، موسیقی زیرزمینی، بیهویتی و بی اصالتی خواهند رفت.
به گفته وی وقتی خودمان این همه ظرفیت خوب در تاریخ، دین و هویت داریم چرا از این امکانات استفاده نکنیم و جوانان را درست راهنمایی نکنیم تا جوانان ما در دام دشمنان بیافتند و به سمت موسیقی زیرزمینی بروند.
شهردار ساوه با بیان اینکه نوای موسیقی از احساسات و انفعالات درونی انسان ناشی میشود و معرف غم و شادی، هیجان و آرامش روح انسان است، افزود: موسیقی نیاز غریزی انسان است و اهمیت این هنر تا حدی است که گاه پزشکان با موسیقی درمانی از کاربرد آن جهت تامین، حفظ و بهبود جسمانی و روانی بیماران استفاده می کنند.
وی با اشاره به نقش آفرینی موسیقی حماسی در دفاع مقدس توسط هنرمندان و ترغیب مردم برای حضور در جبهه دفاع از وطن، افزود: علت روحانی و معنوی بودن موسیقی دوران جنگ تحمیلی ایمان و اعتقاد رزمندهها بود و ثابت کرد که یک قطعه حماسی تا چه حد می تواند حائز اهمیت باشد.
جوادی هدایت موسیقی در مسیر صحیح را امری ضروری دانست و تصریح کرد: دیدگاه شهرداری و شورای اسلامی شهر در دوره چهارم نسبت به مسائل فرهنگی، ورزشی، هنری و اجتماعی بسیار مثبت است.
وی به اجرای پیاده راه در ساوه اشاره کرد و افزود: برگزاری برخی برنامههای فرهنگی در این مکان باعث شده است که مردم آرام آرام با مصداق واقعی آن آشنا شوند.