معاون مشارکتهای مجمع خیرین سلامت کشور بر تشکیل بانک اطلاعاتی جامع مشارکتهای مردمی به عنوان گامی در جهت ارتقای شاخصهای سلامت کشور تاکید کرد.
سید محمد طباطبایی در مراسم تجلیل از پزشکان پیشکسوت ساوجی که به مناسبت روز پزشک برگزار شد، افزود: قطعا نیاز کشور با یک یا چند مرکز تخصصی کودکان برطرف نمیشود و باید با مشارکت خیرین سلامت حداقل در تمامی استانها این مراکز احداث شود.
وی در ادامه شناسايي خيرين در داخل و خارج از كشور و بهرهگيري از توان بالقوه آنان با تشكيل بانك اطلاعاتي جامع مشاركتهاي مردمي به منظور بهرهبرداري از يافتههاي علمي و تجربي را گامی در جهت ارتقای شاخصهای سلامت دانست که مجمع خیرین سلامت به دنبال تحقق آن است.
وی برنامهريزي جهت برگزاري گردهمايي منطقهاي و ملي به منظور بسترسازي فرهنگي و اعتمادسازي در زمينه مشاركتهاي مردمي و استفاده بهينه از امكانات بالقوه كشور را نیز راهکاری عملی برای مشارکت بیشتر خیرین در حوزه سلامت دانست.
معاون مجمع خیرین سلامت کشور اطلاعرسانی و شناساندن نتايج فعاليتها در بخش مشاركتهاي مردمي و امور خيرين به آحاد جامعه و آگاهیبخشی در زمينه فرآيند مشاركتهاي مردمي در راستای ارتقاء اعتماد خيرين و مردم را نیز ضروری عنوان کرد.
وی در ادامه با اشاره به فعالیت 200 مجمع خیر حوزه سلامت در سراسر کشور گفت: در طول فعالیت پنجساله مجمع خیرین سلامت در سراسر کشور، بالغ بر60 هزار خیر شناسایی و ساماندهی شده است.
طباطبایی با بیان اینکه تاکنون 35 هزار میلیارد ریال از سوی خیرین در حوزه سلامت هزینه شده است، افزود: این میزان اعتبار برای ساخت، مرمت و تجهیز دو هزار و 700 مرکز بهداشتی و درمانی در سراسر کشور اختصاص یافته است.
وی همچنین با گرامیداشت روز پزشک گفت: در تمامی کشورها روزی را به عنوان روز پزشک نامگذاری کردهاند و این روز در کشور ما به پاس روز بزرگداشت ابوعلی سینا، ستاره پرفروغ طب، انتخاب شده است.
طباطبایی خواستار مشارکت پزشکان در تامین نیازهای حوزه سلامت شد و افزود: ورود پزشکان به حوزه خیرین سلامت بسیار ارزشمند و مشارکت اجتماعی را تقویت میکند.
به گفته وی با آغاز بکار مجمع خیرین سلامت در شهرستان ساوه شاهد مشارکت مطلوب خیرین این حوزه در ساوه هستیم و بخش اعظمی از نیازهای بهداشتی و درمانی این منطقه با مشارکت نیکوکاران برطرف شده است.