جمعه 9 آذر 1403 | Friday 29 November 2024

تمامی اخبار

رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی در سفر به ساوه از شهر صنعتی این شهرستان و منطقه ویژه اقتصادی بازدید و بر لزوم توسعه ظرفیت های شهر صنعتی کاوه در راستای رشد اقتصادی منطقه تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)-منطقه مرکزی محمد سعیدی کیا در جریان این بازدید از نزديك با زيرساخت‌ها، توانمندي‌ها و همچنين نيازمندي‌هاي منطقه آشنا شد.

 

وی در ادامه ضمن شرکت در جلسه هم‌اندیشی و ارائه گزارشات مسئولین در راستای برطرف کردن كمبودها و مشكلات، تصمیمات لازم را اتخاذ و ضمن آشنایی با پتانسیل‌های منطقه ویژه اقتصادی ساوه نسبت به توسعه سرمایه‌گذاری در این منطقه با توجه به ظرفیت‌های موجود ابراز امیدواری کرد.

 

سعیدی کیا در جریان این بازدید در سخنان کوتاهی منطقه ویژه اقتصادی کاوه و شهر صنعتی شهرستان ساوه را به لحاظ موقعیت مناسبی که دارد پتانسیل مناسبی برای رشد اقتصادی منطقه دانست.

 

وی در ادامه با اشاره به مسایل و مشکلات و نیازهای مطرح شده در این جلسه اظهار کرد: موضوعات مطرح شده از منظر بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی بررسی و در سفر مجدد و بازدیدی که در آینده نزدیک از این منطقه بعمل خواهد آمد اعلام نتیجه خواهد شد.

 

به گزارش ایسنا مدیرعامل شهر صنعتی کاوه شهرستان ساوه نیز در جریان این بازدید گفت: در این مجموعه عظیم تولیدی صنعتی که نزدیک به نیم قرن از تاسیس آن می‌گذرد 570 بنگاه اقتصادی با حدود 50 هزار بیمه شده فعاالیت دارند.

 

محمدرضا نجفی افزود: شهر صنعتی کاوه شهرستان ساوه در سال 1388 براساس مصوبه مجلس منطقه ویژه اقتصادی اعلام شد و با استقرار گمرک و ابلاغ رویه‌های گمرکی از تیرماه 93 فعالیت خود را با عنوان منطقه ویژه اقتصادی آغاز کرد.

 

وی از منطقه ویژه اقتصادی کاوه شهرستان ساوه به عنوان یک فرصت بزرگ سرمایه‌گذاری صنعتی و اقتصادی در کشور یاد کرد و افزود: با عملیاتی شدن منطقه ویژه اقتصادی و استقرار گمرک، بخش تجارت و بازرگانی نیز به حوزه صنعت افزوده شد.

 

وی با بیان اینکه با توسعه این شهر تمام زیرساخت های لازم برای رونق آن ایجاد شده است، افزود: با وجود اقدامات زیرساختی که انجام شده است اما قطعا نیازمندی‌های دیگری احساس می‌شود.

 

وی با اشاره به تأمین آب و برق به عنوان دو نیاز ضروری در این منطقه ویژه اقتصادی گفت: بنا بر تعهد دولت قرار بود هزار لیتر بر ثانیه آب در این منطقه تامین شود اما دولت 400 لیتر بر ثانیه را تامین کرد که با توجه به افت منابع آب‌های زیرزمینی 300 لیتر از این میزان قابل مصرف است، لذا دولت همچنان 700 لیتر بر ثانیه برای تامین آب شهر صنعتی متعهد است.

 

مدیرعامل شهر صنعتی کاوه در ادامه با بیان ماموریت‌های منطقه ویژه اقتصادی کاوه گفت: ایجاد ارزش افزوده برای حوزه صنعت، تجارت و خدمات کشور، ارائه الگویی منحصر بفرد در حوزه کسب و کار با همکاری سرمایه‌گذاران، توسعه متوازن و دانش‌محور با بهره‌گیری از فناورهای نوین و ارائه خدمات با کیفیت و مناسب مشتری‌مدارانه از ماموریت‌های مهم منطقه ویژه اقتصادی کاوه است.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group