مدیرکمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان ساوه گفت: مراکز نیکوکاری مشارکتهای خیرخواهانه مردمی را ساماندهی میکند.
محمد محمودی در آئین افتتاح مرکز نیکوکاری حضرت قمر بنی هاشم(ع) ساوه افزود: تفکرات خیرخواهانهای که به خوبی در بین مردم نوعدوست شهرستان ساوه نهادینه است موجب شده تا در راستای کمک به برطرف شدن فقر در جامعه مراکز نیکوکاری در شهرستان تاسیس شود.
وی اضافه کرد: ایجاد و گسترش مراکز نیکوکاری از سیاستهای کمیته امداد است تا بتوان با ایجاد چنین مراکزی ضمن شناسایی توانمندیهای مختلف مردم در جهت کمک به نیازمندان نیز تلاش کرد.
وی با اشاره به پتانسیلهای خوب موجود در ساوه مانند برخورداری از بزرگترین شهر صنعتی کشور اظهار کرد: با وجود برخورداری ساوه از پتانسیلها و قابلیتهایی که منجر به افزایش سطح درآمد این منطقه میشود اما، این شهرستان همچنان با جامعهای متشکل از فقرا و نیازمندان مواجه است.
وی با بیان اینکه ترکیب جمعیت نیازمند شهرستان ساوه متفاوت است، افزود: بیش از 70 درصد جمعیت نیازمند این شهرستان را زنان سرپرست خانوار تشکل میدهند در حالی که در بسیاری از نقاط دیگر کشور افراد سالمند ساکن در نقاط محروم و حاشیهای شهرها بیشترین آمار نیازمندان هستند.
محمودی با بیان اینکه برطرف کردن فقر کمک همگانی میطلبد تصریح کرد: فقر، آثار و نتایج منفی را در جامعه برجای میگذارد و اگر پروژه فقرزدایی به خوبی مدیریت نشود جامعه دچار آسیبهای اجتماعی خواهد شد.
وی توانمندسازی خانوادهها را راهکاری برای رهایی از فقر دانست و افزود: ایجاد اشتغال و توانمندسازی نیازمندان راهکاری عملی برای کاهش سطح فقر در جامعه است.
به گفته وی دهه چهارم فعالیتهای کمیته امداد حرکت به سمت توانمندسازی و ایجاد اشتغال برای خانوادههای تحت پوشش است.
به گزارش ایسنا مسئول اجرایی مرکز نیکوکاری حضرت قمربنی هاشم(ع) ساوه نیز گفت: فعالیت مرکز نیکوکاری حضرت قمر بنی هاشم(علیه السلام) همزمان با افتتاح فروشگاه بزرگ کوثر وابسته به انجمن صنفی استادکاران و کارگران ساختمانی ساوه آغاز میشود.
سیدمجید کشفی افزود: رسیدگی به مشکلات نیازمندان جامعه از اصلیترین اهداف این مرکز است که از دید دولت به عنوان دهکهای پایین جامعه شناخته میشوند و امیدواریم که با همت والای مسئولین شهرستان و همچنین با همکاری و مساعدت خیرین بزرگوار رابطه خوبی را با این قشر ضعیف و زحمتکش در عین حال با عزت و اعتبار برقرار سازیم.
وی اضافه کرد: رسیدگی به امور خانوادههای بیبضاعت و کمدرآمد و اقشار ضعیف جامعه از دغدغههای مسئولان است لذا در این راستا با فرمان تاریخی امام راحل(ره) کمیته امداد ایجاد شده و تاکنون نیز از موفقیتهای چشمگیری هم برخوردار بوده است و همچنان به وظیفه الهی خود مبنی بر رسیدگی به این قشر همت گماشته است.
وی بیان کرد: در همین راستا به دلیل مشکلات روزافزون جامعه از لحاظ اقتصادی که بخش عظیمی از آن ناشی از تحریم هاست کمیته امداد امام خمینی(ره) با ایجاد شبکههای نیکوکاری تمام همت و تلاش خود را بر رسیدگی دقیق و کارآمدتر و پایین آوردن سطح مشکلات مردم بخصوص قشر آسیبپذیر گذاشته است.
کشفی افزود: این مرکز برای اینکه بتواند از تمام توان خود استفاده کرده و در پاسخگویی به نیازهای ای قشر آسیبپذیر موفق عمل کند نیاز به همدلی و همکاری مسئولین و خیرین استان و شهرستان دارد و امیدواریم که با هماهنگیهایی که با دیگر نهادهای دولتی و عمومی مانند شهرداری، اداره بهزیستی، بنیاد شهید و نمایندگیهای اصناف و حرف مختلف شهرستان انجام خواهد داد بتواند از این آزمون الهی سربلند بیرون بیاید.
کشفی خاطرنشان کرد: شبکههای نیکوکاری با شناسایی و جذب خیرین و همچنین با شناسایی کردن خانوادههای بیبضاعت و کم درآمد درصدد است تا بتواند از همه امکانات خود در این زمینه استفاده کرده و از همه مراکزی که جهت کمک و یاریرسانی در این امر مهم دایر شدهاند دعوت میشود تا با همکاری و همیاری با رعایت اصل حفظ وجهه کرامت و آبروی خانوادههای نیازمند دست در دست ما بگذارند تا بتوانیم در خدمت رسانی به آحاد جامعه خود موفق باشیم.
مرکز نیکوکاری حضرت قمر بنی هاشم (ع) ساوه وابسته به انجمن صنفی استادکاران و کارگران ساختمانی ساوه در مراسمی با حضور رئیس کانون انجمن های صنفی کارگران ساختمانی کشور، رئیس و اعضای شورای اسلامی و شهردار ساوه، مدیر کمیته امداد و جمعی از مسئولان افتتاح و آغاز بکار کرد.