جمعه 9 آذر 1403 | Friday 29 November 2024

تمامی اخبار

استاندار استان مرکزی خواستار افزایش اعتبارات در حوزه سلامت به منظور برخورداری بیشتر مردم از خدمات بهداشتی و درمانی شد.

محمدحسین مقیمی در جلسه هیئت امنای دانشکده علوم پزشکی ساوه افزود: در حال حاضر وضعیت دانشگاه علوم پزشکی اراک و دانشکده علوم پزشکی ساوه به گونه‌ای است که نیاز به به رسیدگی جدی و خارج از تشریفات اداری به منظور تامین منابع مورد نیاز دارند.

 

وی با تأکید بر لزوم اصلاح ساختاری دانشگاه‌های علوم پزشکی اراک و ساوه بیان کرد: اگر ساختار این دو مجموعه اصلاح شود با توجه به نیروی انسانی موجود و پتانسیل‌های دانشگاهی که وجود دارد قطعا از جمله دانشگاه‌های موفق کشور خواهند بود.

 

وی اصلاح ساختاری را منوط به اتخاذ تصمیمات ساختاری دانست و افزود: یکی از این تصمیمات تأمین منابع لازم به منظور پرداخت حقوق کارکنان این مجموعه‌هاست تا بتوان در سایه مدیریت صحیح بدون هیچ مشکلی حقوق پرسنل را تأمین کرد.

 

استاندار مرکزی به پاسخگو نبودن اعتبارات دولتی در حوزه سلامت اشاره کرد و افزود: مجموعه مدیریت استان اهتمام و تلاش خود را جهت همکاری و حمایت جدی در این حوزه بکار گرفته است تا شاهد کاهش مشکلات مردم و نیروی انسانی در این حوزه باشیم.

 

وی خواستار مشارکت خیرین در حوزه سلامت شد و تصریح کرد: مشارکت خیرین در ارتقای سطح سلامت مردم ضروری بوده و اتخاذ شیوه‌ها و راهکارهای جدید به منظور بهره‌مندی از ظرفیت خیرین سلامت راهکاری مؤثر در کاهش مشکلات بهداشتی و درمانی است.

 

به گزارش ایسنا نماینده مردم ساوه و زرندیه نیز با اشاره به آخرین جلسه خود با وزیر بهداشت و درمان، گفت: مجوز دستگاه ام آر آی در سال 91 از شورای عالی گسترش گرفته شد و در همین هفته وزیر بهداشت و درمان دستور خرید دستگاه را صادر کرد.

 

شهلا میرگلو بیات افزود : با خرید و نصب این دستگاه مردم دیگر نیازی به مراجعه به دیگر استان‌ها برای ام آر ای ندارند.

 

وی با اشاره به اتمام مجوز زمین پردیس دانشکده علوم پزشکی ساوه گفت: در آخرین جلسه با معاون وزیر بهداشت و درمان، مقرر شد هرچه زودتر مصوبه ابلاغ شود تا کار ساخت و ساز آغاز شود.

 

وی اضافه کرد : در جلسه امروز نیز تأمین منابع مالی برای ساخت این پردیس دانشگاهی بررسی شده و به نتایج خوبی نیز خواهیم رسید.

 

میرگلوبیات خواستار برخورداری دانشکده علوم پزشکی ساوه از حداقل‌های ممکن شد و افزود: این دانشکده جدیدالتأسیس با وجود مشکلات زیادی که دارد با تمام توان فعالیت می‌کند.

 

وی با بیان اینکه سرمایه اصلی این دانشکده نیروی انسانی است، تصریح کرد: ایجاد چارت تشکیلاتی دانشکده و فعالیت دانشکده پرستاری و مامایی در قالب مجموعه‌ای مستقل و زیرمجموعه دانشکده علوم پزشکی روند خدمت‌رسانی به مردم را تسریع می‌کند.

 

سرپرست دانشکده علوم پزشکی ساوه نیز با بیان اینکه چارت تشکیلاتی اصلی این دانشکده در جلسه هیئت امنای سال گذشته به تصویب رسیده بود، گفت: مهمترین مصوبه جلسه امروز تصویب چارت تفصیلی با اکثریت آرا بود.

 

جلیل کوهپایه‌زاده اصفهانی با بیان اینکه این چارت زمینه مدیریت بهتر دانشکده را فراهم می‌کند، افزود: در سال آینده با استفاده از این چارت می‌توانیم نیروهای جدید نیز جذب کنیم.

 

وی اضافه کرد: فروش اموال منقول و غیرمنقول غیر قابل بهره‌برداری برای بهره‌وری بهتر دانشکده از پیشنهادات این دانشکده است.

 

کوهپایه‌زاده کمبود نیروی انسانی را از مشکلات دانشکده علوم پزشکی ساوه بیان کرد و خواستار تامین آن شد.

 

در دومین جلسه هیئت امنای دانشکده علوم پزشکی ساوه با حضور مشاور وزیر بهداشت و درمان، نماینده مردم و استاندار مرکزی 15 مصوبه به منظور ارتقای وضعیت آموزشی، پژوهشی و سلامت ساوه و زرندیه به تصویب رسید.

 

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group