مدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری ساوه گفت: درمان بيماري باكتريايي ماهيان درياچه مصنوعي جنوب اين شهر آغاز شد.
قاسم جبران افزود: پس از بررسيهاي انجام شده با همكاري دامپزشكي ساوه از ماهيهاي اين درياچه مشخص شد كه ماهيهاي آن به نوعي بيماري مبتلا هستند كه موضوع براي بررسي به آزمايشگاه دامپزشكي اراك ارجاع شد.
وي با بيان اينكه پس از انجام آزمايش بر روي نمونهها مشخص شد كه ماهيهاي اين درياچه به نوعي بيماري باكتريايي مبتلا شدهاند، اظهار كرد: باكتریها، موجودات زنده تك سلولی هستند كه با تقسیم دوتایی تكثیر مییابند و به سه شكل میلهای( باسیلوس )، كروی( كوكسی ) و مارپیچی (اسپیریلوم ) دیده میشوند.
وي احتمال ابتلای ماهیهای پرورشی(استخری) را به این بیماری بیشتر دانست و گفت: درمان عمومی بیماریهای ماهی، اساساً از طریق خوراك صورت میگیرد و بیشتر ترکیبهای دارویی عمومی به غذا اضافه میشود.
به گفته وي، تشخیص بیماریهای ماهی باید گام به گام صورت گیرد. مشاهده رفتار ماهیان بیمار، به تشخیص بیماری آنها كمك میكند و می توان از آن در هر زمان، به عنوان بخشی از روش تشخیص بیماری، استفاده كرد.
وي افزود: درياچه مصنوعي ساوه با سطح آبگیر 33 هزار متر مربع داراي 60 هزار متر مکعب گنجايش آب است و بيشتر ماهيهاي موجود در آن توسط مردم رهاسازي شدهاند.
وي گفت: همچنين براي اطمينان از سالم بودن آب اين درياچه، تعويض آب آن در حال انجام است.
دریاچه مصنوعی واقع در مجموعه تفریحی امام خمینی(ره) در جنوب شهر نقش مؤثری در تلطیف هوای شهر ساوه دارد.