مسئول بخش مرکزی جهاد کشاورزی ساوه گفت: با پایان برداشت خربزه از مزارع این شهرستان پیشبینی میشود که بیش از 10 هزار تن خربزه برداشت و روانه بازار مصرف شود.
حسین قاسمی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه مرکزی با بیان اینکه سطح زیر کشت خربزه 500 هکتار است، گفت: از هر هکتار به طور متوسط حدود 25 تن خربزه برداشت میشود.
وی با بیان اینکه بیشتر خربزههای برداشت شده به تهران و شهرستانهای همجوار فرستاده میشود، افزود: 20 درصد محصول برداشت شده به کشورهای حوزه خلیج فارس صادر میشود.
وی ارقام کشت شده خربزه ساوه را مشهدی، محلی و زرد ایوانکی عنوان کرد و افزود: اقلیم مساعد ساوه برای كشت این نوع محصولات و سود بالای تولید آنها باعث شده كه شمار زیادی از كشاورزان به تولید این محصولات روی آورند.
قاسمی در پایان به کشاورزان توصیه کرد برای تولید محصولات سالم و ارگانیک از سموم و کودهای شیمیایی کمتر استفاده کنند و بیشتر از کودهای حیوانی پوسیده بهره ببرند.