مدیرکل استاندارد استان مرکزی گفت: علیرغم اینکه ساوه پیشرو در بحث صنعت و نزدیک به پایتخت است و 50 درصد پروانههای استاندارد مربوط به این شهرستان است، اما، اداره استاندارد آن از شهرهایی مانند ملایر نیز غیر فعالتر است.
سید سعید میرنظامی در پنجمین جلسه شورای اداری ساوه که در سالن فرمانداری این شهرستان برگزار شد، با اشاره به آمار بالای زاد و ولد نامشروع در کشورهای غربی و غیر مسلمان، اضافه کرد: درست است که از لحاظ اقتصاد وضعیت خوبی نداریم ولی از لحاظ فرهنگی در شرایط مناسبی هستیم، چراکه کشورهای پیشرفته و غیرمسلمان اکثرا با بحران بیهویتی روبرو هستند.
وی با بیان اینکه سازمان ملی استاندارد در سالهای گذشته دچار تغییر و تحولات اساسی شد، اظهار کرد: اکنون برنامه دولت مبنی بر چابکسازی و خصوصیسازی است.
میرنظامی خاطرنشان کرد: تا سال 87 حدود 500 قلم کالا مشمول استاندارد اجباری بود ولی امروزه اکثر کالاها مشمول این استاندارد هستند.
وی با اشاره به جداسازی سازمان ملی استاندارد از سازمان صنعت، معدن و تجارت در سال 90 بیان کرد: این روند تا امروز حدود 60 الی 70 درصد اجرایی شده است.
وی خاطرنشان کرد: در بهمن ماه سال گذشته بر اساس سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری مبنی بر اقتصاد مقاومتی، وظایف سنگین و اجتنابناپذیری بر گردن این سازمان گذاشته شد لذا سازمان استاندارد در زمینه کیفیسازی و بالا بردن کیفیت کالاها و همچنین کاهش واردات تلاش میکند.
به گفته وی، 80 درصد چارت سازمانی این اداره کل در استان مرکزی بلاتصدی است و نیروی رسمی و پیمانی بسیار کمی دارد، حتی علیرغم تأکید چارت سازمانی بر تشکیل ادارات شهرستان، اما متأسفانه اقدام مؤثری انجام نشده است.
میرنظامی ابراز کرد: در ساوه نیز علیرغم تأسیس این اداره در سال 84، تاکنون نتوانستیم نیروی انسانی آن را تأمین کنیم.
وی با بیان اینکه برای تکمیل ساختمان گمرک ساوه 860 میلیون تومان اعتبار نیاز است، اظهار کرد: به همین منظور 100 میلیون تومان از طرف استانداری تأمین بودجه شد که متأسفانه تنها 10 درصد آن اختصاص داده شده که این مبلغ تنها هزینههای نگهبانی آن را تأمین میکند.
وی ابراز امیدواری کرد که تا پایان سال بتوان حداقل دو نیروی انسانی برای این اداره جذب کرد.
مدیرکل گمرکات استان مرکزی گفت: در ایران 40 سازمان با تولید، تجارت و بازرگانی مرتبط هستند لذا برای سرعتبخشی به اقدامات باید قوانین و مقررات را کاهش داده و آسان کنیم.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)- منطقه مرکزی، مهدی میراشرفی در پنجمین جلسه شورای اداری ساوه که در سالن فرمانداری این شهرستان برگزار شد، افزود: در دنیای فعلی همه چیز به هم تنیده شده و پیشرفت اقتصاد و تولید در کلیه مواردی بوده که ما از آن غافل بودهایم.
وی با اشاره به اهمیت علم در اقتصاد و صنعت، اضافه کرد: حکمت و علم گمشده مؤمن است لذا با پیدا کردن و تقویت آن میتوان در اقتصاد و صنعت پیشرفت کرد.
میر اشرفی با بیان اینکه بیش از 53 برند دنیا متعلق به آمریکاست، اظهار کرد: دنیا به سمت دانشمحوری در حال حرکت است و ایران در رنکینگ تولید علم مقام 15 را دارد.
وی در ادامه با بیان اینکه با دشمنان باید با شناخت کافی مقابله کنیم، گفت: شکلگیری داعش و جنایتهای رخ داده در سوریه و عراق میوهای است که درخت آن 400 سال قبل توسط دنیای غرب علیه اسلام کاشته شد.
مدیرکل گمرکات استان مرکزی با اشاره به برخی معضلات حادث شده در اقتصاد، بیان کرد: متاسفانه در اکثر موارد نه تنها تسهیلگر بخش خصوصی نیستیم، بلکه برای آنها رقیب نیز به شمار میرویم لذا مانع عرض اندام کردن آنها میشویم.
وی با اشاره به اهمیت زمان در واردات و صادرات، عنوان کرد: این فرایند در دنیا در کمتر از 10 روز انجام میشود اما در ایران بیش از 30 الی 40 روز به طول میانجامد.
وی با اشاره به اینکه اکثر اجناس وارداتی مربوط به مواد اولیه شرکتها و ماشینآلات مرتبط با تولید است، خاطرنشان کرد: اکثر این اتلاف زمان به ضرر تولید است و به اقتصاد لطمه وارد میکند.
به گفته وی، طبق مدیریت زنجیره تأمین باید تمام ارتباطات قبل و بعد از این پروسهها را مدل و بررسی کرد.
میراشرفی اتوماسیون و شفافسازی را از موارد اصلی و توصیه شده در کاهش اتلاف زمان دانست و افزود: چنانچه برای ارائه تسهیلات و مزایا شفافسازی لازم انجام شود، از شکلگیری رانت در کشور جلوگیری میشود که خود باعث کاهش بیعدالتی در جامعه است.
وی با اشاره به مضرات موازیکاری که خود باعث اتلاف هزینه و زمان میشود، ابراز کرد: برای مثال بیش از 20 بنیاد خیریه دولتی و تعداد کثیری خیریه محلی در کشور وجود دارد که تنها با جمعآوری میز، صندلی و تجهیزات این مؤسسات میتوان تعداد زیادی از فقرا را تحت پوشش قرار داد.
وی بیان کرد: در دنیا کمتر از 10 درصد استاندارد اجباری وجود دارد این در حالی است که در ایران بیش از 90 درصد استاندارد اجباری داریم.
مدیرکل گمرکات استان مرکزی با بیان اینکه برخی از برنجهای وارداتی به ایران دارای آرسنیک بالایی هستند که باعث سرطان میشوند، گفت: متأسفانه در مقابل تولید دیوارهای زیادی میکشند اما، در واردات سختگیری چندانی نیست.
وی در پایان با اشاره به وجود برخی از امکانات خاص در ساوه مانند شهرک صنعتی، نزدیکی به پایتخت و ... خواستار تسهیل در انجام فعالیت و پیشرفت گمرک در ساوه شد.
نماینده ولی فقیه و امام جمعه شهرستان ساوه گفت: گرایش بزرگان اسلام به سمت شیعه مشهود است و شیعیان هیچگاه حکومت ظالمین را نپذیرفتند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)- منطقه مرکزی، حجتالاسلام سیدحسین تقوی در پنجمین جلسه شورای اداری ساوه که در سالن فرمانداری این شهرستان برگزار شد، افزود: امام راحل بنیانگذار یک نهضت علمی بود.
وی با بیان اینکه شیعه از زمان نبی اکرم(ص) تشکیل شد، اظهار کرد: تشیع به صورت مکتوب، مدون، کلاسیک و در قالب کتاب در زمان امام صادق(ع) شکل گرفت.
تقوی اظهار کرد: امروزه در مقابل فرهنگ غلط غرب، تنها فرهنگ شیعه و اسلام ناب محمدی میتواند پاسخگو باشد.
وی با بیان اینکه دشمنان برای خدشهدار کردن اسلام توطئه طرح میکنند، اظهار کرد: شکلگیری داعش به عنوان فرهنگ افراطی در راستای مخدوش کردن چهرهی اسلام صورت گرفته است.
حجتالاسلام تقوی با بیان اینکه معصومین(ع) همواره طاغوتستیز و مخالف ستمگران بودند، خاطرنشان کرد: در مذاکرات هرچه بیشتر پیش رفتیم، تحریمها علیه کشورمان بیشتر شد و این همان منطق استکبار است.
امام جمعه ساوه در ادامه با اشاره به جنایتهای رژیم غاصب صهیونیست در غزه، تصریح کرد: آمریکا صریحا از جنایتها و ستمگریهای اسرائیل پشتیبانی میکند.
وی در پایان بر ولایتپذیری، ولایتمداری و اطاعت از امام و مقام معظم رهبری تأکید کرد.