پنجشنبه 8 آذر 1403 | Thursday 28 November 2024

تمامی اخبار

نماینده ساوه و زرندیه با انتقاد از نحوه اجرای سیاست‌های کلان گفت: سیاست‌های کلان کشور ضمانت اجرایی ندارند.

شهلا میرگلوبیات در چهارمین جلسه شورای اداری شهرستان ساوه در سال جاری اظهار داشت: تحقق سیاست‌های کلان کشوری که توسط مقام معظم رهبری تبیین و برای اجرا به قوای سه گانه ابلاغ می‌شود عزمی راسخ توسط مسئولان و مدیران را می‌طلبد تا به مرحله اجرا درآید.

وی اضافه کرد: این سیاست‌ها که به درستی و حکیمانه رصد و نیازسنجی شده است و اجرای آن موجب تحول در فضای کشور و هدایت جامعه به سمت توسعه و پیشرفت است قطعا باید به درستی عملیاتی شود تا انتظارات مردمی برآورده شود.

وی در ادامه با اشاره به موضوع اقتصاد مقاومتی که از جمله این سیاست‌هاست بیان کرد: تغییر نگرش و سبک زندگی مردم از ارکان تحقق اقتصاد مقاومتی است اين مهم بايد در بستر فرهنگ جامعه به درستی تبیین شود.

وی اضافه کرد: اقتصاد مقاومتی بايد توأم با عزت‌مندی باشد تا بتواند در ساختار اقتصادی کشوری اصلاح ايجاد كند و کشور طوری مقاوم شود كه در برابر هر گونه عوامل داخلی و خارجی مقاوم باشد.

وی با تأکید بر تغییر نگرش مردم نسبت به مصرف‌گرایی افزود: باید به مردم آموزش داد که قانون‌مدار باشند و ارزش‌های اسلامی را ترویج کنند و در رفتار و گفتار اقتصادي خویش تغییر ایجاد کنند تا اقتصاد کشورمان پویا شود.

نماینده مردم ساوه و زرندیه با بیان اینکه متأسفانه در سال‌های اخیر در خصوص ارتقاي شاخص‌های اقتصادی کلان کشور اقدام جدی انجام نشده است، گفت: مشکل کمبود آب یکی از مصادیق کم‌توجهی به این موضوع بوده است.

وی با مقایسه میزان بارش باران در کشورهای اروپایی با کشور ایران افزود: در کشورهای اروپایی میزان بارش متوسط است و به دليل کمبود ذخایر آبی سعی می‌کنند منابع آبی را به درستی مدیریت کنند اما در کشور ما حدود 700 سد احداث شده است که از ذخیره‌سازی آب محرومند و آبی پشت این سدها نمی‌بینیم.

وی این اقدامات را هزینه‌کرد از بیت‌المال دانست که هیچ ثمری نداشته و آن را نتیجه سوء‌مدیریت بیان کرد و گفت: هم‌اکنون باید در اثر این بی‌تدبیری‌ها آب را جیره‌بندی کنیم.

دبیر فراکسیون نخبگان مجلس با توصیه به مسئولان برای تلاش بیشتر به منظور جبران عقب‌ماندگی‌ها و کاستی‌ها گفت: باید با مدیریت جهادی و پرهیز از مسایل حاشیه‌ای و سیاست‌زدگی به فکر آینده و پیشرفت کشور باشیم.

وی در ادامه یکی از اقدامات دولت را اجرای طرح تحول نظام سلامت دانست و گفت: در کنار مزایای بسیاری که این طرح برای مردم دارد اما، اشکالاتی بر سر راه اجرای این طرح هست که مجلس و خاصه کمیسیون بهداشت و درمان و دولت در صدد برطرف کردن آن هستند.

میرگلوبیات با اشاره به جنگ اقتصادی که علیه نظام اسلامی به راه افتاده است نیز گفت: جهاد اقتصادی راهکار مقابله با جنگ اقتصادی است . اگر ما در جنگ نظامی توانستیم با مجاهدت پیروز میدان شویم در این جنگ اقتصادی نیز باید با جهاد و مجاهدت بر دشمن غلبه کنیم.

وی از نیروی انسانی به عنوان مهمترین سرمایه کشور ایران یاد کرد و گفت: نبود مدیریت مناسب و صحیح مشکلاتی را در کشور ایجاد کرده است تا نتوانیم از ظرفیت‌ها و توانمندی این مرز و بوم به درستی بهره‌برداری کنیم.

وی اشتغال، تعدیل نیروی کار، پرداخت نکردن معوقات، عدم تأمین سوخت کشاورزان در سه ماهه نخست سال جاری، گسترش آسیب‌های اجتماعی و ... را نتیجه این معضل دانست.

نماینده مردم ساوه و زرندیه در ادامه با اشاره به برخی فعالیت‌های انجام شده در شهرستان ساوه نیز گفت: اخذ دستور از مقام عالی وزارت راه و شهرسازی برای تعریض جاده غرق‌آباد به نوبران، پیگیری پیوستن ساوه به خط آهن مسیر قم به شمال کشور، ساماندهی محور بوئین‌زهرا به زرندیه، بهره‌برداری از تصفیه‌خانه‌های آب و فاضلاب در شهریورماه سال جاری، افزودن 50 کیلومتر به خط آب شیرین‌کن ساوه را بخشی از اقدامات اخیر در سطح شهرستان دانست.

 

 

 

 

معاون استاندار و فرماندار ساوه گفت: سیاست دولت حمایت از سرمایه‌گذاران و تقویت کارآفرینان به منظور ایجاد اشتغال در کشور است.

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)-منطقه مرکزی محمد بهاروند در چهارمین جلسه شورای اداری شهرستان ساوه در سال جاری اظهار داشت: حمایت از تولید ملی به منظور ایجاد اشتغال مهمترین رویکرد دولت یازدهم است که در این مدت به توفیقاتی هم رسیده است.

 

وی اضافه کرد: حمایت از صنایع و جلوگیری از تعطیلی صنایع فعال که منجر به بیکاری می‌شود و در کنار آن تلاش برای فعالیت صنایع تعطیل و نیمه تعطیل از محورهای کاری دولت تدبیر و امید است.

 

وی تصریح کرد: اشتغالزایی و جلوگیری از افزایش نرخ بیکاری و تلاش برای کاهش آن موجب رونق صنعت و شکوفایی اقتصاد شده و قطعا سیاست‌های رهبری معظم انقلاب را در تحقق اقتصاد مقاومتی عملیاتی خواهد کرد و منجر به کاهش نرخ تورم نیز خواهد شد.

 

وی بیان کرد: دولت با استفاده از منابع حاصل از اجرای مرحله دوم هدفمندی یارانه‌ها و درآمدهای ناشی از افزایش صادرات نفتی توانسته است چرخ تولید را به عنوان موتور محرکه اقتصاد به حرکت در آورد.

 

فرماندار ساوه در ادامه با بیان اینکه بخش اعظمی از اشتغال را باید از طریق مشارکت بخش خصوصی و تقویت سرمایه‌گذاران عملیاتی کنیم، اظهار داشت: ظرفیت سرمایه‌گذاری و اشتغال با حمایت بخش خصوصی افزايش مي‌يابد.

 

وی با درخواست از مدیران شهرستان به منظور تلاش مضاعف برای رسیدن به اهداف دولت گفت: 82 درصد اعتبارات به صورت ملی است و در اختیار وزراست و تنها 18 درصد شهرستانی است که لازم است مدیران دستگاه‌های اجرایی با حمایت‌های نماینده مجلس درصدد جذب اعتبارات ملی باشند.

 

بهاروند همچنین خواستار بهره‌مندی از ظرفیت جوانان شرکت‌کننده در طرح هجرت ناحیه مقاومت بسیج برای توسعه شهرستان و جبران کاستی‌ها شد.

 

به گزارش ایسنا مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی نیز با اشاره به هفته صرفه‌جویی در مصرف آب در کشورمان گفت: میزان بارندگی در کشور ما یک سوم دنیاست که این امر نشانگر لزوم مدیریت جدی در مصرف آب است.

 

عبدالرضا خلیلی اظهار داشت: با توجه به کاهش منابع آبی در پی خشکسالی‌های اخیر مدیریت جهادی در سایه علم می‌تواند در مصرف بهینه آب ما را یاری دهد.

 

وی با بیان اینکه هر متر مکعب آب شرب و تصفیه فاضلاب در این استان به ترتیب حدود پنج هزار ریال و 9 هزار ریال هزینه در بر دارد، اضافه کرد: صرفه‌جویی و رعایت الگوی مصرف مشکلی را در تأمین نیاز آبی جامعه در حوزه های گوناگون ایجاد نخواهد کرد.

 

وی تصریح کرد: آگاه‌سازي مردم و ترويج فرهنگ صرفه‌جويي در مصرف آب و نیز استفاده از وسايل و امكاناتي كه اهداف سازمانی را در بحث مصرف بهینه آب تحقق بخشند کمک شایانی به کاهش مصرف این مایع حیاتی خواهد کرد.

 

مدیرعامل آبفای مرکزی با بیان اینکه بیش از 92 درصد از آب موجود در استان در بخش کشاورزی مصرف می‌شود گفت: برنامه‌ریزی مناسب برای استفاده درست منابع آب برای آبیاری محصولات کشاورزی و بکارگیری روش‌های آبیاری نوین این میزان مصرف آب را کاهش خواهد داد.

 

وی با اشاره به میزان مصرفی آب شهروندان استان اظهار داشت: با مطالعه و بررسی روش‌های سودمند می‌توان در خصوص کاهش مصرف آب برنامه‌ریزی کرد.

 

خلیلی در ادامه از تشکیل کمیسیون تحول اداری به منظور کوچک‌تر کردن فرآیند اداری در شرکت آبفای مرکزی به منظور افزایش سطح رضایت‌مندی شهروندان خبر داد.

 

به گزارش ايسنا، در این جلسه که نماینده مردم ساوه و زرندیه و مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری مرکزی حضور داشتند و حکم انتصاب مسعود خاکپور به عنوان شهردار آوه که از سوی استاندار مرکزی صادر شده بود قرائت و وی به عنوان دومین شهردار شهر آوه معارفه شد.

 

در بین هشت گزینه‌ای که در جلسات شورای شهر آوه برای تصدی سمت شهرداری این شهر مطرح شد نهایتا "مسعود خاکپور" با کسب چهار رأی موافق و یک رأی مخالف به عنوان شهردار این شهر برگزیده شد و جهت انجام اقدامات قانونی لازم و صدور حکم به فرمانداری شهرستان و استانداری مرکزی ارسال شده بود.

 

پیشتر با گذشت حدود هفت ماه از ارتقای آوه به شهر "حسین رضایی" به عنوان اولین شهردار این شهر انتخاب شده بود اما، وی به دلیل برخی مشکلات شخصی از این سمت استعفا داد.

 

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group