معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ساوه گفت: آموزش همگانی مهمترین عامل در کاهش جرایم اینترنتی است.
عباسعلی حسنیزاده در جلسه كميته نظارت و كنترل تخلفات اينترنتي ساوه با تاکید بر لزوم ارائه راهکارها به منظور کاهش جرایم فضای اینترنتی با اقدامات پیشگیرانه خاطرنشان کرد: برگزاری دورههای آموزش همگانی با موضوع شناخت تهدیدها و جرائم فضای مجازی ضروری است.
وی بیان کرد: پیشرفت تکنولوژی منجر به توسعه و افزایش وسایل ارتباط جمعی شده که یکی از این ابزارها اینترنت و فضای سایبری است که فرصت مفیدی برای ارتقای سطح علمی و دانش مردم است.
وی ادامه داد: در کنار فوایدی که فضای مجازی برای تسریع در تبادل اطلاعات و ارتقای بنیه علمی جامعه دارد عدهای نیز با فعالیت مجرمانه اقدام به کلاهبرداری کرده و با سوءاستفاده از ناآگاهی برخی افراد مشکلاتی را برای اجتماع ایجاد میکنند.
وی برداشت غیرمجاز از حسابهای بانکی را از مهمترین شیوههای مجرمانه کلاهبرداران اینترنتی برشمرد و گفت: در این شیوه، کلاهبرداران با ایجاد یک سایت غیرواقعی پرداخت بانکی و هدایت افراد ناآگاه به این سایتها به منافع مجرمانه خویش دست مییابند.
وی با اشاره به فعالیت پلیس فتا در این شهرستان گفت: عملکرد پلیس فتا در مقابله با ناهنجاریهای اینترنتی در خور ستایش و تقدیر است.
مسئول کمیته تخلفات اینترنتی ساوه بیشترین جرایم اینترنتی را مربوط به جرایم مالی دانست و تصریح کرد: با تلاش پلیس فتای شهرستان بیش از 90 درصد از جرایم سایبری در سطح شهرستان کشف شده است.
وی با بیان اینکه پلیس فتا حافظ حریم خصوصی افراد در جامعه مجازی خواهد بود، افزود: تامین امنیت فضای مجازی و صیانت از ارزشهای اسلامی و هویت دینی از اهداف پلیس فتا به شمار میرود.
حسنی زاده تصریح کرد: تامین امنیت فضای اینترنتی و جلوگیری از بروز اقدامات مجرمانه بدون مشارکت مردم و اطلاعرسانی به آحاد مختلف جامعه و بدون شناسایی و تبیین آسیبهای اجتماعی و راههای مقابله با آن غیر ممکن است.
برگزاری دورههای آموزش همگانی در مدارس، دانشگاهها، محافل عمومی، بانکها و شورای اداری شهرستان توسط پلیس فتا و اطلاعرسانی از طریق رسانهها از جمله مصوبات این جلسه به منظور کاهش جرایم اینترنتی بود.