پنجشنبه 8 آذر 1403 | Thursday 28 November 2024

تمامی اخبار

دبیر خانه کارگر تشکیلات ساوه و زرندیه و عضو هیئت مدیره اتحادیه تعاونی‌های مسکن کارگران ایران(اسکان) با اشاره به برگزاری مجمع عمومی اتحادیه اسکان استان مرکزی بمنظور انتخاب نمایندگان مجمع استانی، به عدم پیشرفت پروژه 212 واحدی اتحادیه اسکان در شهرک علوی ساوه اشاره کرد.

 

مهدی زمانی‌نوری در سومین جلسه هیئت اجرایی خانه کارگر تشکیلات شهرستان‌های ساوه و زرندیه با ابراز گلایه و انتقاد از عملکرد اتحادیه اسکان، مراتب اعتراض و نارضایتی و شکایات متعدد اعضای تعاونی‌های مسکن کارگری کارخانجات شهرستان ساوه را به فرمانداری، دادستانی، نماینده مردم ساوه در مجلس شورای اسلامی، خانه کارگر، استانداری دبیرکل و ... اعلام کرد.

 

وی گفت: براساس قرارداد فیمابین اتحادیه اسکان با سازمان راه و شهرسازی و متعاقب آن قرارداد فیمابین اتحادیه اسکان با تعاونی‌ها، پروژه 212 واحدی کارگران ساوه در شهرک علوی می‌بایست ظرف مدت دو سال ساخته و به مدت پنج سال به صورت اجاره به شرط تملیک به کارگران واگذار شده سپس نسبت به انتقال اسناد مالکیت بنام اعضای تعاونی‌ها اقدام می‌شد که متأسفانه پس از گذشت هفت سال هنوز کارگران در بلاتکلیفی و سرگردانی هستند.

 

وی اظهار داشت: در پی تلاش خانه کارگر ساوه و مساعدت دبیرکل خانه کارگر و تزریق نقدینگی به اسکان حدود 105 نفر از کارگران عضو پروژه پس از چندین سال موفق به وصول مطالبات هشت میلیون تومانی خود از اتحادیه اسکان شدند.

 

وی بیان کرد: در حال حاضر 65 نفر از اعضاء چشم‌انتظار ساخت و تحویل واحد مسکونی خود هستند و بعضی از کارگران با مراجعه به خانه کارگر خواستار پیگیری و استرداد آورده خود هستند.

 

وی اظهار داشت: مسئولین اتحادیه اعلام می‌دارند بدلیل عدم وجود نقدینگی، اتحادیه قادر به پرداخت مطالبات نیست.

 

وی از معاون دبیرکل خانه کارگر کشور خواستار پیگیری جدی و مساعدت لازم از سوی دبیرکل و اتحادیه اسکان کشور شد.

 

زمانی نوری در ادامه با انتقاد از عدم اجرای ماده 10 قانون بازسازی و نوسازی صنایع ایران از سوی سازمان تأمین اجتماعی به بهانه عدم تأمین بار مالی از سوی دولت گفت: ماده 10 قانون بازسازی و نوسازی صنایع و بازنشستگی پیش از موعد کارگران با 25 سال خدمت به استناد قانون برنامه پنجم توسعه اقتصادی می‌بایست اجرا شود و 50 درصد بار مالی آن نیز بعهده کارفرمایان و صاحبان صنایع است.

 

وی با بیان اینکه دولت و سازمان تأمین اجتماعی از اجرای آن طفره می‌روند، اظهار داشت: این در حالیست که با خروج خیل عظیمی از کارگران زحمت‌کش که سال‌ها در بخش صنعت و تولید زحمت کشیده‌اند زمینه اشتغال به کار بخشی از بیکاران و جوانان جویای کار در سراسر کشور فراهم و نرخ بیکاری در کشور کاهش خواهد یافت.

 

دبیرخانه کارگر ساوه و زرندیه بیان کرد: در حال حاضر هزاران هزار میلیارد بدهی دولت ناشی از اجرای مصوبات مجلس مبنی بر اجرای قانون بیمه قالیبافان، طلاب، کارگران ساختمانی و تحمیل هزینه‌های سنگین به تأمین اجتماعی بوده است که مسئولین سازمان با استفاده از اهرم‌های قانونی موظف به اخذ مطالبات و صیانت از صندوق سازمان تأمین اجتماعی هستند و سؤال اینجاست که چرا در حق کارگران که 25 سال حق بیمه به صندوق تأمین اجتماعی واریز کرده‌اند جفا می‌شود؟

 

سومین جلسه هیئت اجرایی خانه کارگر تشکیلات شهرستان‌های ساوه و زرندیه با حضور معاون دبیرکل خانه کارگر جمهوری اسلامی ایران در امور استان‌ها و شهرستان‌ها در محل خانه کارگر تشکیلات ساوه و زرندیه برگزار شد.

 

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group