معاون استاندار و فرماندار ساوه گفت: شوراهای اسلامی شهر و روستا نقش بسزایی در برطرف کردن موانع توسعه پایدار در کشور دارند.
محمد بهاروند در همایش تجلیل از اعضای شوراهای اسلامی بخش مرکزی ساوه افزود: شوراها يكي از نمادهاي مردم سالاري ديني در كشور محسوب میشوند و از زمان تشکیل شوراهای شهر و روستاها شاهد سرعتبخشی در اجرای طرحها و پروژههای عمرانی، خدماتی و زیربنایی در نقاط مختلف کشور بودیم.
وی سرعتبخشی در عملیاتی کردن پروژهها را عامل مهمی در رسیدن به توسعه پایدار دانست و تصریح کرد: شوراهای شهر و روستا به عنوان بازوان اجرایی دولت نقش مهمی در برطرف کردن محرومیت، توسعه همهجانبه، برقراری امنیت پایدار و تقویت وحدت ملی دارند.
فرماندار ساوه با اشاره به جایگاه والای شوراها در نظام اسلامی اظهار داشت: ارزش و اعتباری که در نظام اسلامی به شوراها داده شده است را در هیچ حکومت و هیچ کشوری نمیتوان مشاهده کرد.
وی رمز موفقیت در امور کشور را کار براساس مشورت و شورا دانست و خاطرنشان کرد: فعالیت شورایی منجر به پیشبرد امور شده و تصمیمگیریها را روان میکند.
بهاروند با تقدیر از خدمات شوراهای اسلامی در روستاهای شهرستان نیز گفت: آنچه موجب برطرف شدن چهره محرومیت از نقاط مختلف روستایی این شهرستان شده و توسعه روستاها را در پی داشته است فعالیت شوراهای روستایی با تعامل دهیاران بوده است.
به گزارش ایسنا، امام جمعه ساوه نیز گفت: شوراها عامل وفاق و همبستگی و جلوگیری از دو دستگی هستند.
حجت الاسلام سیدحسین تقوی افزود: در حدود ده اصل از قانون اساسی کشورمان به کار شورایی تأکید شده است و این نکته نشان از اهمیت کار شورایی دارد.
وی با اشاره به توصیه دین مبین اسلام و قرآن کریم به مشورت گفت: خدای تعالی بسیاری از کارهای سیاسی اجتماعی و فرهنگی را بر دوش مردم نهاده است.
وی برنامهریزی برای جلب رضایت مردم و نظارت بر کارها و فعالیت شهرداران و دهیاران را از وظایف مهم شوراها دانست و گفت: هدف از کار شورایی تسهیل در امور مردم است.
حجتالاسلام تقوی عدالت و فرهنگ نظم، نگاه متوازن به همه نقاط، تعامل و همدلی، پرهیز از تفرقه، نیت خالص و کار برای رضای خدا را از دیگر وظایف شوراها بیان کرد.
به گزارش ایسنا، بخشدار بخش مرکزی ساوه نیز گفت: شوراها به عنوان مظهر اراده مردم و نماد مردمسالاری دینی یکی از برکات نظام مقدس اسلامی هستند.
احمد پرهیزکار افزود: تشکیل شوراها بیانگر اهتمام نظام مقدس جمهوری اسلامی به کار و فعالیت در سایه مشورت و همدلی است که منجر به افزایش اعتماد عمومی از طریق سپردن مدیریت به مردم شده است.
وی در ادامه با اشاره به نامگذاری سال جاری نیز گفت: نامگذاری سالها از سوی مقام معظم رهبری در حقیقت تعیین راهبرد کشور است و همه باید براساس آن راهبرد برنامهریزی کرده و نهایت تلاش را برای تحقق آن انجام دهند.
وی مهمترین شاخصه کار شورایی را دارا بودن روحیه جهادی دانست و تصریح کرد: شوراهای اسلامی اعم از شهر و روستا، با عزم ملی و مدیریت جهادی، در بالابردن سطح آگاهی مردم برای پیشرفت اقتصاد و فرهنگ جامعه نقش تأثیرگذاری دارند.
پرهیزکار خاطرنشان کرد: توفیقاتی که در دوران انقلاب اسلامی به برکت خون مطهر شهدا و در سایه نعمت ولایت فقیه بدست آوردهایم حاصل حرکت جهادی بود و تداوم این افتخارات مرهون همین روحیه و عزم ملی است.
رئیس شورای بخش مرکزی ساوه نیز گفت: تعامل و همدلی و کار براساس مشورت کلید برطرف کردن تمامی مشکلات است.
احمد خانلو افزود: تعامل و همدلی بین دهیاران و شوراها موجب تلاش مضاعف در طراحی و برنامهریزی در عرصههای گوناگون در روستاها میشود.
وی تصریح کرد: اعضای شوراهای اسلامی در روستاها بدون دریافت هیچگونه حقالزحمهای و براساس اصولی از قانون اساسی عهدهدار مسئولیت خطیری در امور مختلف هستند و برای رضای خدا و مردم اقدامات ارزشمندی را انجام می دهند.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده توسط شورای بخش در سال گذشته گفت: کمک به اصلاحات اراضی روستایی، کمک به تعمیر و بازسازی و مرمت مساجد و حسینیهها، مساعدت در خصوص سر فصل آموزش روستائیان، توزیع بن سبد کالا بین نیازمندان، مساعدت مالی به افراد نیازمند ، بهسازی و مرمت معابر و اجرای پروژه های عمرانی روستایی، برگزاری مسابقات مختلف فرهنگی و ورزشی از جمله این اقدامات بوده است.
در این مراسم که با حضور نماینده مردم ساوه و زرندیه و جمعی از مسئولان برگزار شد از شوراهای اسلامی برتر روستایی با اهدای لوح تقدیر و هدایایی تجلیل شد.