نماینده مردم ساوه و زرندیه گفت: رویکرد شوراها به عنوان طلایهداران عرصه فرهنگ تلاش به منظور توسعه جامعه در حوزه فرهنگ باشد.
شهلا میرگلوبیات در همایش تجلیل از شوراهای اسلامی بخش مرکزی ساوه اظهار داشت: مسائل فرهنگی یکی از دغدغههای مقام معظم رهبری است و بر همین اساس، یک بعد از نامگذاری امسال در حوزه فرهنگ صورت گرفته است.
وی اظهار داشت: شورا به عنوان نهادی برخاسته از اراده مردم نقش بسزایی در توسعه فرهنگی جامعه دارد و باید از این ظرفیت به خوبی استفاده کند تا معضلات فرهنگی ما به حداقل برسد و نظام اسلامی از تهاجم فرهنگی دشمن حفظ شود.
وی با اشاره بعد اقتصادی شعار سال جاری نیز خطاب به اعضای شوراهای اسلامی روستاهای بخش مرکزی ساوه گفت: با سیاستگذاریها و تحقق اقتصاد مقاومتی که لازمه آن افزایش بهرهوری، مدیریت در مصرف و هزینهها با فرهنگسازی است میتوانیم شاهد اقتصادی پویا در کشورمان باشیم.
وی در ادامه با اشاره به اینکه شورا یک اصل در حکومت دینی محسوب میشود، افزود: فعالیت شورایی منجر به جلوگیری از خودسری و خودرأیی میشود که این دو خصلت از آفتهای جامعه و مانع توسعه است.
وی با اشاره به تشکیل شوراها در سطح محلی و ملی بیان کرد: کار اصلی شوراها رسیدگی به مشکلات مردم و خدماتدهی به آنان است. در مدت زمان کوتاهی که اعضای شورا فرصت خدمت دارند باید از این توفیق الهی برای خدمت به مردم استفاده کنند.
نماینده مردم ساوه و زرندیه شوراها را پل ارتباطی و واسطه بین مردم و مسئولان دانست و اضافه کرد: شوراها باید از ظرفیت و تواناییهای خود برای انجام کارهای اجرایی در کنار دولت استفاده کنند و با پذیرفتن کار جمعی و تعامل با دیگران به مردم خدمت کنند.
وی عدالتمحوری، برنامهمحوری، ارتباط مستمر با مردم، رصد کردن نیازهای حوزه فعالیت خود، ارائه طرحهایی در تسریع عمران و آبادانی و تعامل با مسئولان را از اولویتهای کار شورایی دانست.
وی مدیریت صحیح در اعتبارات و مصرف درست آن را منجر به عمران و آبادانی روستاها دانست و اضافه کرد: به دلیل شرایط اقتصادی کشور دیگر وقت آزمون و خطا گذشته است و لذا باید شوراها با استفاده از نظرات کارشناسی و مدیریت در اعتبارات، توسعه روزافزون جامعه را رقم بزنند.
میرگلوبیات خلاقیت، بهرهمندی از نظرات مردم به ویژه نخبگان، تصمیمگیری براساس قانون، ایجاد فضایی دوستانه و همدلی بین اعضا، مردمدار بودن و نیت خالصانه را از ویژگیهای شورای موفق برشمرد.