به مناسبت فرا رسیدن سالروز تشکیل کانونهای فرهنگی هنری مساجد، گردهمایی کانونهای فرهنگی و هنری مساجد شهرستان ساوه در سالن شهید آوینی این شهر برگزار شد.
مسئول دبیرخانه هیئت هماهنگی و نظارت بر کانونهای فرهنگی هنری استان مرکزی در سخنانی از کانونهای فرهنگی هنری مساجد به عنوان بهترین مکان برای انجام فعالیتهای فرهنگی و هنری یاد کرد.
حجتالاسلام مصطفی ذوالفقاری افزود: تشکیل کانونهای فرهنگی هنری مساجد که از برکات انقلاب اسلامی است موجب ایجاد اشتیاق و علاقه برای حضور قشر نوجوان و جوان به مساجد شده و ارتباط آنها را با روحانیت و اعتقادات تقویت کرده است.
وی با بیان اینکه تقویت کانونهای فرهنگیهنری مساجد موجب خنثی شدن توطئههای دشمنان میشود، اظهار کرد: از آنجا که کانونهای فرهنگی هنری مساجد به مراکز نشر معارف و فرهنگ اهلبیت(ع) و نیز گسترش فعالیتهای فرهنگی هنری تبدیل شده است لذا تقویت آنها به مثابه مقابله با تهاجم فرهنگی و جنگ نرم دشمن است.
وی اظهار کرد: براین اساس، این مراکز به عنوان پایگاههایی در برابر تهاجم فرهنگی، نیازمند سرمایهگذاری مادی و معنوی هستند.
وی در ادامه بر لزوم توجه به کیفیت در برنامههای فرهنگی و هنری در این مراکز تأکید کرد و افزود: مسئولان کانونها با راهنمایی امامان جماعت ضمن نیازسنجی به ارائه برنامههایی بپردازند که زمینه جذب حداکثری قشر جوان و نوجوان جامعه را فراهم کند.
حجتالاسلام ذوالفقاری تصریح کرد: کانونهای فرهنگی هنری مساجد باید با تعمیق برنامههای خود به تربیت نیروی انسانی متخصص و متعهد همت گمارند تا آینده کشور به دست فرزندانی رقم بخورد که در سنگر مساجد رشد کرده و تربیت شدهاند.
وی در ادامه از تأسیس 50 کانون فرهنگی هنری در سال 92 در مساجد استان مرکزی خبر داد که به تدریج در حال تجهیز و تکمیل هستند.
به گزارش ایسنا، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان نیز از مسجد به عنوان پایگاهی برای رشد و بالندگی استعدادهای جوانان و نوجوانان در عرصههای مختلف یاد کرد.
حسین محمودیفر افزود: فعالیت کانونهای فرهنگی و هنری در مساجد موجب تقویت استعدادهای جوانان و نوجوانان شده و آنان را در مسیر صحیح هدایت و پرورش میدهد.
وی با گرامیداشت سالروز تشکیل کانونهای مساجد افزود: این مراکز با تربیت نیروهای و ارزشی و با اجرای برنامههای متنوع و جذاب، نقش تأثیرگذاری در صیانت از انقلاب و اسلام بر عهده دارند.
محمودیفر خاطرنشان کرد: ایجاد یک مرکز فرهنگی و هنری در کنار مساجد زمینه حضور هرچه بیشتر مردم و خصوصا جوانان را فراهم و موجب تأثیرگذاری برنامهها میشود.
به گزارش ایسنا، مسئول دفتر نمایندگی دبیرخانه کانونهای فرهنگی هنری مساجد ساوه نیز با ارائه گزارش عملکردی از کانونهای شهرستان از فعالیت 40 کانون فرهنگی و هنری مساجد در سطح شهرستان ساوه خبر داد.
محمدمهدی کارکن افزود: فعالیتهای کیفی آموزشی، پژوهشی، اوقات فراغت و دیگر برنامههای فرهنگی توسط کانون های فرهنگی هنری مساجد موجب گرایش بیشتر جوانان و نوجوانان به فرهنگ غنی اسلام میشود.
وی تجهیز دفتر نمایندگی کانونها، تجهیز 10 باب کانون فرهنگی هنری مساجد، توزیع 350 جلد قرآن و 40 جلد مفتاتیحالجنان، برگزاری چهار محفل انس با قرآن، برگزاری مسابقات گوناگون فرهنگی، اجرای طرح اوقات فراغت و جذب چهار هزار نفر از جوانان و نوجوانان، اجرای طرح 1447، برگزاری مراسم جزءخوانی قرآن در مساجد، اجرای طرح تلاوت نور در 32 کانون و مساعدت مالی را از جمله برنامههای اجرا شده اعلام کرد.
تجلیل از مسئولین کانونهای فرهنگی و هنری مساجد از دیگر برنامههای این گردهمایی بود.