فرماندار ساوه از رشد 13درصدی صادرات شهرستان در سال جاری نسبت به اراک خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)-منطقه مرکزی، معاون استاندار مرکزی و فرماندار شهرستان ساوه در جلسه کمیته پایش تجارت خارجی استان مرکزی و ایجاد پایانه صادرات انار شهرستان ساوه که در سالن جلسات فرمانداری این شهرستان برگزار شد، شهرستان ساوه را دارای وضعیت خوبی در تولید محصولات کشاورزی عنوان کرد و افزود: ساوه رتبه نخست تولید انار را در کیفیت و کمیت در کشور دارد.
وی با اشاره به مزیتهای شهرستان به خصوص نزدیکی به پایتخت و ایجاد مرکزیت حملونقل بین سه استان بزرگ صنعتی، کشاورزی و فرهنگی و تجاری توسط ساوه، اضافه کرد: انتخاب اراک و ساوه به عنوان صادرکنندگان استان، باید تلاش ما را در این زمینه بیشتر کند و باعث تبدیل کشاورزی سنتی به صنعتی شود.
فرماندار ساوه ضمن یادآوری جلسات قبل و انتخاب ساوه به عنوان میز انار، تصریح کرد: شرط پیشی گرفتن از رقبا و حفظ جایگاه شهرستان در مقوله کشاورزی و صنعت، فعالیت ویژه و بها دادن به کار و صرف انرژی است.
وی اظهار کرد: با هماهنگیهای انجام شده بین ارگانها، در سال جاری موفق به خریداری 42 هزار تن گندم و ذخیرهسازی در سیلوها شدهایم که این رقم دو برابر مازاد مصرفی و فروش به استانهای همجوار بوده است.
آزاد گفت: لازم است مدیران با مدیریت صحیح، همکاری و کمک، زمینه کسب رتبه نخست شهرستان را در راستای تولید محصولات کشاورزی استان فراهم کنند.
وی با ابراز امیدواری از اینکه به واسطه وجود مسیرهای ترانزیت و اشتغال خوب ایجاد شده در ساوه، بتوانیم صادرات را هم افزایش دهیم و با اشاره به محصولات کشاورزی نمونه ساوه مانند زیتون، طالبی، انگور، انجیر، بادام، گردو اضافه کرد: با تلاش مسئولان و پیگیریهای مناسب امیدواریم بتوانیم محصولات دیگر شهرستان را نیز با بستهبندی و استاندارد ساوه معرفی و اقدامات مناسب را جهت صادرات انجام دهیم تا برای کشاورزان و تولیدکنندگان هم ایجاد دلگرمی شود و در واقع به حقوق اصلی خود برسند.
معاون استاندار با بیان اینکه تاکنون 25 درصد افزایش بارندگی نسبت به سال گذشته داشتهایم اما، بحران آب بر قوت خود باقیست، افزود: باید با تغییر روش آبیاری خصوصاً آبیاری قطرهای و تحت فشار، این بحران را مدیریت کنیم.